Lot: 1

Current Price: 100 TL Starting Bid: 100 TL Estimated: TL Losing Winning

6 KİŞİLİK PORSELEN KAHVE SETİ

Porselenden mamül, 6 adet ayaklı fincan ve tabağından oluşan 12 parçalı setin iç kısım ve dış bördürleri yoğun altın doreye sahip olup, fincan içi ve tabak kenarları betimlemelerle süslenmiştir ve Fine Porcelaıne damgalıdır. Ölçü: Fincan: 8.5x5 cm, Tabak: 11 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • 6 KİŞİLİK PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül, 6 adet ayaklı fincan ve tabağından oluşan 12 parçalı setin iç kısım ve dış bördürleri yoğun altın doreye sahip olup, fincan içi ve tabak kenarları betimlemelerle süslenmiştir ve Fine Porcelaıne damgalıdır.    Ölçü:  Fincan: 8.5x5 cm,  Tabak: 11 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    6 KİŞİLİK PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül, 6 adet ayaklı fincan ve tabağından oluşan 12 parçalı setin iç kısım ve dış bördürleri yoğun altın doreye sahip olup, fincan içi ve tabak kenarları betimlemelerle süslenmiştir ve Fine Porcelaıne damgalıdır. Ölçü: Fincan: 8.5x5 cm, Tabak: 11 cm.

    TLSold
  • PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, 2 adet fincan ve 2 adet tabağından oluşan 4 parçalı setin dış bordürleri altın yaldızlı işçiliklerle süslenmiş olup, yüzey kısımları floral desenlere sahiptir ve seri numaraları mevcuttur.   Ölçü:  Fincan: 8x6 cm,  Tabak: 14 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, 2 adet fincan ve 2 adet tabağından oluşan 4 parçalı setin dış bordürleri altın yaldızlı işçiliklerle süslenmiş olup, yüzey kısımları floral desenlere sahiptir ve seri numaraları mevcuttur. Ölçü: Fincan: 8x6 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • GRUSS AUS FÜRSTENBERG YM PORSELEN KAHVE FİNCANI-Lacivert porselenden mamül, zarif tasarımlı fincanın kulp ve dış bordürleri altın yaldızlarla süslenmiş olup, ön yüzeyinde Fürstenberg Kulesi betimlemesi mevcuttur ve alman damgası barındırmaktadır.  Ölçü: Fincan: 6x7 cm,  Tabak: 11 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    GRUSS AUS FÜRSTENBERG YM PORSELEN KAHVE FİNCANI-Lacivert porselenden mamül, zarif tasarımlı fincanın kulp ve dış bordürleri altın yaldızlarla süslenmiş olup, ön yüzeyinde Fürstenberg Kulesi betimlemesi mevcuttur ve alman damgası barındırmaktadır. Ölçü: Fincan: 6x7 cm, Tabak: 11 cm.

    TLSold
  • BAVARİA DAMGALI PORSELEN KAPAKLI ŞEKERLİK-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran şekerliğin tutamağı gül figürü ile stilize edilmiş olup kapak ve şekerlik dış yüzeyi altın yaldızlı süslemeler ve bitkisel motiflerle dekore edilmiştir.  Ölçü: 19x15 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    BAVARİA DAMGALI PORSELEN KAPAKLI ŞEKERLİK-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran şekerliğin tutamağı gül figürü ile stilize edilmiş olup kapak ve şekerlik dış yüzeyi altın yaldızlı süslemeler ve bitkisel motiflerle dekore edilmiştir. Ölçü: 19x15 cm.

    TLSold
  • DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, zarif bir tasarımı bulunan tabak ve fincan dış yüzeyi altın dore etnik desenlerle süslenmiş olan kahve fincanı Fransız damgalı olup iri ebatlıdır.   (Fincan iç yüzünde hafif bir çizik barındırmaktadır.)    Ölçü: 10x6 cm,  Tabak: 14 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, zarif bir tasarımı bulunan tabak ve fincan dış yüzeyi altın dore etnik desenlerle süslenmiş olan kahve fincanı Fransız damgalı olup iri ebatlıdır. (Fincan iç yüzünde hafif bir çizik barındırmaktadır.) Ölçü: 10x6 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • BAVARİA PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran fincanın ve tabağın iç bordürü bitkisel motiflerle ve altın dore süslemelerle dekore edilmiş olup temiz ve iyi kondüsyondadır.   Ölçü: Fincan: 10x6 cm,  Tabak: 15 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    BAVARİA PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran fincanın ve tabağın iç bordürü bitkisel motiflerle ve altın dore süslemelerle dekore edilmiş olup temiz ve iyi kondüsyondadır. Ölçü: Fincan: 10x6 cm, Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran fincanın ve tabağın kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir.  Ölçü: Fincan: 12x6 cm,  Tabak: 15 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    ALMAN DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran fincanın ve tabağın kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir. Ölçü: Fincan: 12x6 cm, Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran fincanın ve tabağın kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir.  Ölçü: Fincan: 12x6 cm,  Tabak: 15 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    ALMAN DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran fincanın ve tabağın kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir. Ölçü: Fincan: 12x6 cm, Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • ZUM ANDENKEN YAZILI ALMAN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Zum Andenken (Almanca 'Hediyelik Eşya' anlamına gelir) yazılı fincanın iç ve dış yüzeyi altın dore bitkisel motiflerle dekore edilmiş olup çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: Fincan: 11x7 cm, Tabak: 14 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    ZUM ANDENKEN YAZILI ALMAN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Zum Andenken (Almanca 'Hediyelik Eşya' anlamına gelir) yazılı fincanın iç ve dış yüzeyi altın dore bitkisel motiflerle dekore edilmiş olup çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: Fincan: 11x7 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • İNGİLİZ PORSELEN KAHVE FİNCANI-Yeşil renkli porselenden mamül, fincan içi, dış kenarı ve tabak etrafı çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan kahve fincanı zarif tasarıma ve Tuscan China damgasına sahiptir.  Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    İNGİLİZ PORSELEN KAHVE FİNCANI-Yeşil renkli porselenden mamül, fincan içi, dış kenarı ve tabak etrafı çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan kahve fincanı zarif tasarıma ve Tuscan China damgasına sahiptir. Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • KAİSER DAMGALI TRİA KAHVA FİNCANI-Porselenden mamül, üç parçadan oluşan setin kenarları ve yüzeyi yoğun etnik desenlere ve zarif altın dore süslemelere sahip olup Kaiser damgalı ve imzalıdır.  Ölçü: Fincan: 11x9 cm, Büyük Tabak: 20 cm, Küçük Tabak: 15 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    KAİSER DAMGALI TRİA KAHVA FİNCANI-Porselenden mamül, üç parçadan oluşan setin kenarları ve yüzeyi yoğun etnik desenlere ve zarif altın dore süslemelere sahip olup Kaiser damgalı ve imzalıdır. Ölçü: Fincan: 11x9 cm, Büyük Tabak: 20 cm, Küçük Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • BAVARİA PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran fincanın ve tabağın iç bordürü bitkisel motiflerle ve altın dore süslemelerle dekore edilmiş olup temiz ve iyi kondüsyondadır.   Ölçü: Fincan: 12x6 cm,  Tabak: 15 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    BAVARİA PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran fincanın ve tabağın iç bordürü bitkisel motiflerle ve altın dore süslemelerle dekore edilmiş olup temiz ve iyi kondüsyondadır. Ölçü: Fincan: 12x6 cm, Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • İNGİLİZ PORSELEN KAHVE FİNCANI-Sarı renkli porselenden mamül, fincan içi, dış kenarı ve tabak etrafı çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan kahve fincanı zarif tasarıma ve Tuscan China damgasına sahiptir.  Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    İNGİLİZ PORSELEN KAHVE FİNCANI-Sarı renkli porselenden mamül, fincan içi, dış kenarı ve tabak etrafı çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan kahve fincanı zarif tasarıma ve Tuscan China damgasına sahiptir. Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • SOUBENİR YAZILI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden  mamül, kulp ve dış bordürleri altın dore tasarıma sahip olan fincanın iç yüzeyi yoğun bir şekilde etnik ve floral desenler barındırmakta olup seri numaralı ve soğuk damgalıdır.  Ölçü:  Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    SOUBENİR YAZILI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, kulp ve dış bordürleri altın dore tasarıma sahip olan fincanın iç yüzeyi yoğun bir şekilde etnik ve floral desenler barındırmakta olup seri numaralı ve soğuk damgalıdır. Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • MEİSSEN PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, fincan ve tabak dış kenar yüzeyi asma yapraklarıyla dekore edilmiş olan fincanın zarif kesme tasarımı mevcut olup Meissen damgası barındırmaktadır.  Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    MEİSSEN PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, fincan ve tabak dış kenar yüzeyi asma yapraklarıyla dekore edilmiş olan fincanın zarif kesme tasarımı mevcut olup Meissen damgası barındırmaktadır. Ölçü: Fincan: 11x5 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • BAVARİA PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, fincan ve tabak diç yüzeyi tamamen ve yoğun bir şekilde altın dore bitkisel motiflerle, yaprak ve dal betimlemeleriyle süslenmiş, renkli bir tasarıma sahip olup, Bavaria damgası barındırmaktadır.  Ölçü: Fincan: 12x6 cm,  Tabak: 15 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    BAVARİA PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, fincan ve tabak diç yüzeyi tamamen ve yoğun bir şekilde altın dore bitkisel motiflerle, yaprak ve dal betimlemeleriyle süslenmiş, renkli bir tasarıma sahip olup, Bavaria damgası barındırmaktadır. Ölçü: Fincan: 12x6 cm, Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman damgası ve seri numarası barındıran zarif tasarımlı fincanın ve tabağın kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir.  Ölçü: Fincan: 13x5 cm,  Tabak: 15 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    ALMAN DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman damgası ve seri numarası barındıran zarif tasarımlı fincanın ve tabağın kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir. Ölçü: Fincan: 13x5 cm, Tabak: 15 cm.

    TLSold
  • SORAU DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, zarif bir tasarımı bulunan tabak ve fincan dış yüzeyi altın dore etnik desenlerle süslenmiş olup çiçek motifleriyle dekore edilmiştir ve iri ebatlıdır.  (Tabak  iç yüzünde hafif lekeler barındırmaktadır.)    Ölçü: 13x6 cm,  Tabak: 16 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    SORAU DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, zarif bir tasarımı bulunan tabak ve fincan dış yüzeyi altın dore etnik desenlerle süslenmiş olup çiçek motifleriyle dekore edilmiştir ve iri ebatlıdır. (Tabak iç yüzünde hafif lekeler barındırmaktadır.) Ölçü: 13x6 cm, Tabak: 16 cm.

    TLSold
  • 4 KİŞİLİK LANGERFELD DAMGALI PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül, Alman Langrfeld damgası barındıran, 4 adet fincan ve 4 adet tabak olmak üzere 8 parçadan oluşan setin fincan ve tabaklarının kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir.  Ölçü: Fincan: 11x6 cm,  Tabak: 14 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    4 KİŞİLİK LANGERFELD DAMGALI PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül, Alman Langrfeld damgası barındıran, 4 adet fincan ve 4 adet tabak olmak üzere 8 parçadan oluşan setin fincan ve tabaklarının kenar kısımları yoğun bitkisel motiflere sahip olup altın dore işçiliklerle süslenmiştir. Ölçü: Fincan: 11x6 cm, Tabak: 14 cm.

    TLSold
  • BAVARİA 6 KİŞİLİK KAHVE SETİ-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran; Sütlük, Fincanlar ve Tabakları olmak üzere 13 parçadan oluşan kahve setinin iç ve dış yüzeyleri yoğun altın dore işlemelerle ve floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: Sütlük: 10x7 cm, Fincan: 9x4 cm, Tabak: 11 cm..

    Lot No: 22

    Lot: 22

    BAVARİA 6 KİŞİLİK KAHVE SETİ-Porselenden mamül, Bavaria damgası barındıran; Sütlük, Fincanlar ve Tabakları olmak üzere 13 parçadan oluşan kahve setinin iç ve dış yüzeyleri yoğun altın dore işlemelerle ve floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: Sütlük: 10x7 cm, Fincan: 9x4 cm, Tabak: 11 cm..

    TLSold
  • RHANANİA DUİSDORF DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman Rhanania Duisdorf damgalı, turuncu ve turkuaz olmak üzere iki renkli çift fincanın iç yüzeyi tamamen altın doreli olup tabak ve fincan dış yüzeyleri bitkisel motiflerle, dal ve yaprak süslemeleriyle dekore edilmiştir.  Ölçü: Fincan: 9x3 cm,  Tabak: 11.5 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    RHANANİA DUİSDORF DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Alman Rhanania Duisdorf damgalı, turuncu ve turkuaz olmak üzere iki renkli çift fincanın iç yüzeyi tamamen altın doreli olup tabak ve fincan dış yüzeyleri bitkisel motiflerle, dal ve yaprak süslemeleriyle dekore edilmiştir. Ölçü: Fincan: 9x3 cm, Tabak: 11.5 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Fransız damgalı ve zarif tasarımlı 2 adet fincan ve 2 adet tabak olmak üzere 4 parçadan oluşan setin fincan ve tabaklarının dış yüzeyleri ve bordürleri bitkisel motiflerle ve altın yaldızlı süslemelerle dekore edilmiştir.  Ölçü: Fincan: 8x5 cm,  Tabak: 11.5 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    FRANSIZ DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, Fransız damgalı ve zarif tasarımlı 2 adet fincan ve 2 adet tabak olmak üzere 4 parçadan oluşan setin fincan ve tabaklarının dış yüzeyleri ve bordürleri bitkisel motiflerle ve altın yaldızlı süslemelerle dekore edilmiştir. Ölçü: Fincan: 8x5 cm, Tabak: 11.5 cm.

    TLSold
  • KAİSER DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, 2 adet ayaklı fincan ve 2 adet tabak olmak üzere 4 parçadan oluşan takımın fincan yüzeyi deniz ve gemi betimlemeleriyle tasarlanmış olup ön yüzeyinde Passat yazısı barındırmakta, tabak bordüründe halat betimlemesi yer almakta ve Kaiser damgası barındırmaktadır.  Ölçü: 13x9 cm,  Tabak: 17 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    KAİSER DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül, 2 adet ayaklı fincan ve 2 adet tabak olmak üzere 4 parçadan oluşan takımın fincan yüzeyi deniz ve gemi betimlemeleriyle tasarlanmış olup ön yüzeyinde Passat yazısı barındırmakta, tabak bordüründe halat betimlemesi yer almakta ve Kaiser damgası barındırmaktadır. Ölçü: 13x9 cm, Tabak: 17 cm.

    TLSold
  • İNGİLİZ ÇOCUK PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül, Fincan, Çaydanlık, Şekerlik, Sütlük ve Tepsi olmak üzere 8 parçadan oluşan setin minyatür ve kabartmalı kelebek tasarımları mevcut olup zarif ve bitkisel motiflere sahiptir.  (Sütlükte barınan kelebeğin bir kanadında kırık mevcuttur.)  Ölçü: Fincan: 4x4 cm, Sütlük: 6 cm, Çaydanlık: 10 cm, Şekerlik: 8 cm, Tepsi: 26 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    İNGİLİZ ÇOCUK PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül, Fincan, Çaydanlık, Şekerlik, Sütlük ve Tepsi olmak üzere 8 parçadan oluşan setin minyatür ve kabartmalı kelebek tasarımları mevcut olup zarif ve bitkisel motiflere sahiptir. (Sütlükte barınan kelebeğin bir kanadında kırık mevcuttur.) Ölçü: Fincan: 4x4 cm, Sütlük: 6 cm, Çaydanlık: 10 cm, Şekerlik: 8 cm, Tepsi: 26 cm.

    TLSold
  • LANGRERFELD DAMGALI PORSELEN ÇAY SETİ-Porselenden mamül, Alman Langerfeld damgalı set Çaydanlık, Sütlük ve Şekerlik olmak üzere 3 parçadan oluşmakta olup zarif bir tasarıma ve altın dore işçiliklere sahiptir ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: Çaydanlık: 18x26 cm, Sütlük: 14x13 cm, Şekerlik: 11x14 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    LANGRERFELD DAMGALI PORSELEN ÇAY SETİ-Porselenden mamül, Alman Langerfeld damgalı set Çaydanlık, Sütlük ve Şekerlik olmak üzere 3 parçadan oluşmakta olup zarif bir tasarıma ve altın dore işçiliklere sahiptir ve büyük ebatlıdır. Ölçü: Çaydanlık: 18x26 cm, Sütlük: 14x13 cm, Şekerlik: 11x14 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN SET-Porselenden mamül, Uzakdoğu damgası barındıran ve yoğun floral desenlerle süslennmiş olan set 6 adet çay fincanı ve tabağı, 6 adet kahve fincanı ve tabağı, Sütlük ve Şekerlik olmak üzere 14 parçadan oluşmakta olup iyi kondüsyonludur.  Ölçü: Çay Fincanı: 11x6 cm, Tabak: 14 cm,  Kahve Fincanı: 7x5 cm, Tabak: 11 cm, Şekerlik:  11 cm Sütlük: 10 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN SET-Porselenden mamül, Uzakdoğu damgası barındıran ve yoğun floral desenlerle süslennmiş olan set 6 adet çay fincanı ve tabağı, 6 adet kahve fincanı ve tabağı, Sütlük ve Şekerlik olmak üzere 14 parçadan oluşmakta olup iyi kondüsyonludur. Ölçü: Çay Fincanı: 11x6 cm, Tabak: 14 cm, Kahve Fincanı: 7x5 cm, Tabak: 11 cm, Şekerlik: 11 cm Sütlük: 10 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI 6 KİŞİLİK PORSELEN TATLI SETİ-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran, 6 adet fincan ve tabağı, 6 adet pasta tabağı, çaydanlık, sütlük ve şekerlik olmak üzere 20 parçadan oluşan setin yüzey kısımları beyaz zemin üzeri lacivert hayvansal ve bitkisel motiflerle, çiçek, dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olup son derece zarif ve iyi kondüsyona sahiptir.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    ALMAN DAMGALI 6 KİŞİLİK PORSELEN TATLI SETİ-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran, 6 adet fincan ve tabağı, 6 adet pasta tabağı, çaydanlık, sütlük ve şekerlik olmak üzere 20 parçadan oluşan setin yüzey kısımları beyaz zemin üzeri lacivert hayvansal ve bitkisel motiflerle, çiçek, dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olup son derece zarif ve iyi kondüsyona sahiptir.

    TLSold
  • HEREND DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVELİK-Porselenden mamül, Herend damgası barındıran kahveliklerin zarif tutamaçları, çilek figürlü kapağı ve yoğun bitkisel motifli süslemeleri mevcut olup, altın yaldızlarla süslenmiştir ve çok iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 12x8 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    HEREND DAMGALI PORSELEN ÇİFT KAHVELİK-Porselenden mamül, Herend damgası barındıran kahveliklerin zarif tutamaçları, çilek figürlü kapağı ve yoğun bitkisel motifli süslemeleri mevcut olup, altın yaldızlarla süslenmiştir ve çok iyi kondüsyonludur. Ölçü: 12x8 cm.

    TLSold
  • TABAKLI VE KAPAKLI PORSELEN SAHLEPLİK-Porselenden mamül, gül figürlü tutamağa sahip kapağı ve büyük ebatlı tabağı bulunan kulplu sahleplik dalgalı formlu bir tasarıma sahip olup, yoğun floral desenlerle dekore edilmiştir.  Ölçü: Sahleplik: 14x14 cm, Tabak: 17 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    TABAKLI VE KAPAKLI PORSELEN SAHLEPLİK-Porselenden mamül, gül figürlü tutamağa sahip kapağı ve büyük ebatlı tabağı bulunan kulplu sahleplik dalgalı formlu bir tasarıma sahip olup, yoğun floral desenlerle dekore edilmiştir. Ölçü: Sahleplik: 14x14 cm, Tabak: 17 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI 22 AYAR ALTIN SÜSLEME PORSELEN KAPAKLI KUPA-Porselenden mamül, Alman damgası ve tarih barındıran kapaklı kupa 22 ayar altın süslemelere, iki zarif kulba, kozalak figürlü kapağa ve ön yüzünde portre betimlemesine sahip olup iyi kondüsyonlu ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: 31x22 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    ALMAN DAMGALI 22 AYAR ALTIN SÜSLEME PORSELEN KAPAKLI KUPA-Porselenden mamül, Alman damgası ve tarih barındıran kapaklı kupa 22 ayar altın süslemelere, iki zarif kulba, kozalak figürlü kapağa ve ön yüzünde portre betimlemesine sahip olup iyi kondüsyonlu ve büyük ebatlıdır. Ölçü: 31x22 cm.

    TLSold
  • SCHUMANN DAMGALI FİGÜRLÜ PORSELEN KAPAKLI ŞEKERLİK-Porselenden mamül, tutamak kısmında figür barındıran şekerlik yeşil renkli ve altın yaldızlı süslemelerle dekore edilmiş olup Schumann damgasına sahiptir.  Ölçü: 24x16 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    SCHUMANN DAMGALI FİGÜRLÜ PORSELEN KAPAKLI ŞEKERLİK-Porselenden mamül, tutamak kısmında figür barındıran şekerlik yeşil renkli ve altın yaldızlı süslemelerle dekore edilmiş olup Schumann damgasına sahiptir. Ölçü: 24x16 cm.

    TLSold
  • PORSELEN KAPAKLI SAHAN-Osmanlı pazarına özel tasarlanmış, Fransız imalatlı, Porselenden mamül, kapak üzeri pembe renk zemin üzerine yoğun bitkisel motiflerle ve gül figürlü tutamak ile dekore edilmiş olup, dış bordür ve kenarlar altın yaldızlı desenlerle süslenmüştür.  Ölçü: 19x11 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    PORSELEN KAPAKLI SAHAN-Osmanlı pazarına özel tasarlanmış, Fransız imalatlı, Porselenden mamül, kapak üzeri pembe renk zemin üzerine yoğun bitkisel motiflerle ve gül figürlü tutamak ile dekore edilmiş olup, dış bordür ve kenarlar altın yaldızlı desenlerle süslenmüştür. Ölçü: 19x11 cm.

    TLSold
  • THELSCHALTWASSER DAMGALI PORSELEN KULPLU ŞEKERLİK-Porselenden mamül, Thelschaltwasser damgası barındıran şekerlik, iki yanında zarif tutamaklara ve kapağa sahip olup, altın dore etnik desenler ve süslemeler barındırmaktadır.  Ölçü: 17x27 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    THELSCHALTWASSER DAMGALI PORSELEN KULPLU ŞEKERLİK-Porselenden mamül, Thelschaltwasser damgası barındıran şekerlik, iki yanında zarif tutamaklara ve kapağa sahip olup, altın dore etnik desenler ve süslemeler barındırmaktadır. Ölçü: 17x27 cm.

    TLSold
  • LİMOGES DAMGALI PORSELEN TABAKLI KULPLU ŞEKERLİK-Porselenden mamül, Limoges damgası barındıran, çiçek figürlü tutamağı bulunan kapağa ve büyük ebatlı tabağa sahip olan şekerliğin iki kenarında zarif kulpları mevcut olup, bordür kısımları yoğun insan, hayvan ve doğa betimlemeleriyle stilize edilmiştir ve altın yaldızlarla süslenmiştir.  Ölçü: Şekerlik:

    Lot No: 36

    Lot: 36

    LİMOGES DAMGALI PORSELEN TABAKLI KULPLU ŞEKERLİK-Porselenden mamül, Limoges damgası barındıran, çiçek figürlü tutamağı bulunan kapağa ve büyük ebatlı tabağa sahip olan şekerliğin iki kenarında zarif kulpları mevcut olup, bordür kısımları yoğun insan, hayvan ve doğa betimlemeleriyle stilize edilmiştir ve altın yaldızlarla süslenmiştir. Ölçü: Şekerlik:

    TLSold
  • FRANSIZ DAMGALI PORSELEN TABAKLI SAHAN-Porselenden mamül, Fransız damgası barındıran, çiçek figürlü tutamağı bulunan kapağa ve büyük ebatlı tabağa sahip olan sahanın dalgalı formda bordürleri mevcut olup, çiçek, dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: Sahan: 23x10 cm,  Tabak: 26 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    FRANSIZ DAMGALI PORSELEN TABAKLI SAHAN-Porselenden mamül, Fransız damgası barındıran, çiçek figürlü tutamağı bulunan kapağa ve büyük ebatlı tabağa sahip olan sahanın dalgalı formda bordürleri mevcut olup, çiçek, dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: Sahan: 23x10 cm, Tabak: 26 cm.

    TLSold
  • ALMAN FURSTENBERG DAMGALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, yüzey kısmı komple bitkisel ve hayvansal desenlerle stilize edilmiş olup 1989 tarihi ve 'Sanatçı Hans'ın büyüteç altına koyduğu yabani otların ve çiçeklerin büyüleyici dünyası, fürstenberg tarafından ince porselenlere aktarılıyor.' yazısı barındıran duvar tabağının Furstenberg damgası mevcuttur.  Ölçü: 19 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    ALMAN FURSTENBERG DAMGALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, yüzey kısmı komple bitkisel ve hayvansal desenlerle stilize edilmiş olup 1989 tarihi ve 'Sanatçı Hans'ın büyüteç altına koyduğu yabani otların ve çiçeklerin büyüleyici dünyası, fürstenberg tarafından ince porselenlere aktarılıyor.' yazısı barındıran duvar tabağının Furstenberg damgası mevcuttur. Ölçü: 19 cm.

    TLSold
  • BAVARİA DAMGALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, yüzeyinde 'Karlı havada iki serçe' tasarımı stilize edilmiş olup 1995 tarihi ve 'Orijinal olarak Jürgen Scholz tarafından bu seri için özel olarak tasarlanmış ve Schirnding ile porselene aktarılmıştır. Sınırlı sayıda: 75' yazısı barındıran duvar tabağının Bavaria damgası ve İmzası mevcuttur.  Ölçü: 19 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    BAVARİA DAMGALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, yüzeyinde 'Karlı havada iki serçe' tasarımı stilize edilmiş olup 1995 tarihi ve 'Orijinal olarak Jürgen Scholz tarafından bu seri için özel olarak tasarlanmış ve Schirnding ile porselene aktarılmıştır. Sınırlı sayıda: 75' yazısı barındıran duvar tabağının Bavaria damgası ve İmzası mevcuttur. Ölçü: 19 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI PORSELEN TATLI TABAĞI-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran ve dalgalı forma sahip olan tabağın bordür kısımları lacivert zemin üzerine altın yaldızlarla çiçek figürleri işlenmiştir.  Ölçü: 19 cm.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    ALMAN DAMGALI PORSELEN TATLI TABAĞI-Porselenden mamül, Alman damgası barındıran ve dalgalı forma sahip olan tabağın bordür kısımları lacivert zemin üzerine altın yaldızlarla çiçek figürleri işlenmiştir. Ölçü: 19 cm.

    TLSold
  • VİYANA DAMGALI İMZALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, Viyana damgası ve Angelica Kaufmann imzası barındıran tabağın orta hattına 'Çiçek Toplayan Kadınlar' sahnesi stilize edilmiş olup, kenar bordürü dalgalı formda ve altın yaldızlı süslemelere sahiptir.  Ölçü: 21 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    VİYANA DAMGALI İMZALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, Viyana damgası ve Angelica Kaufmann imzası barındıran tabağın orta hattına 'Çiçek Toplayan Kadınlar' sahnesi stilize edilmiş olup, kenar bordürü dalgalı formda ve altın yaldızlı süslemelere sahiptir. Ölçü: 21 cm.

    TLSold
  • MEİSSEN DAMGALI PORSELEN TABAK-Porselenden mamül, Meissen damgalı olan ve dalgalı bordüre sahip olan tabak kenar ve iç yüzeyi floral desenlerle süslenmiş olup büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 24 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    MEİSSEN DAMGALI PORSELEN TABAK-Porselenden mamül, Meissen damgalı olan ve dalgalı bordüre sahip olan tabak kenar ve iç yüzeyi floral desenlerle süslenmiş olup büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 24 cm.

    TLSold
  • LİMOGES DAMGALI PORSELEN KAYIK TABAK-Porselenden mamül, dikdörtgen formda tasarlanmış olan kayığın kenarları çiçekli süslemelerle çevrelenmiş olup, orta hattı buket betimlemesiyle dekore edilmiştir ve Limoge damgasına sahiptir.  Ölçü: 38.5x25.5 cm.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    LİMOGES DAMGALI PORSELEN KAYIK TABAK-Porselenden mamül, dikdörtgen formda tasarlanmış olan kayığın kenarları çiçekli süslemelerle çevrelenmiş olup, orta hattı buket betimlemesiyle dekore edilmiştir ve Limoge damgasına sahiptir. Ölçü: 38.5x25.5 cm.

    TLSold
  • ÇİÇEK FORMLU SAHNELİ PORSELEN TABAK-Porselenden mamül, kenar kısımları dalgalı çiçek formunda tasarlanmış olan tabağın orta hattı 'Ormanda Meyve Yiyen Çocuklar' sahnesi barındırmakta olup, yoğun bitkisel motiflere ve altın dore süslemelere sahiptir.  Ölçü: 26x6 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ÇİÇEK FORMLU SAHNELİ PORSELEN TABAK-Porselenden mamül, kenar kısımları dalgalı çiçek formunda tasarlanmış olan tabağın orta hattı 'Ormanda Meyve Yiyen Çocuklar' sahnesi barındırmakta olup, yoğun bitkisel motiflere ve altın dore süslemelere sahiptir. Ölçü: 26x6 cm.

    TLSold
  • LİMOGES ORYANTAL ÇİFT DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, 2 adetten oluşan ve Limoges damgası barındıran tabakların kenarları altın dore zarif formlara sahip olup, orta hattında oryantal çalgıcı kadınlar sahnesi betimlenmiştir.  Ölçü: 26x24 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    LİMOGES ORYANTAL ÇİFT DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, 2 adetten oluşan ve Limoges damgası barındıran tabakların kenarları altın dore zarif formlara sahip olup, orta hattında oryantal çalgıcı kadınlar sahnesi betimlenmiştir. Ölçü: 26x24 cm.

    TLSold
  • VİYANA DAMGALI PORSELEN ÇEREZLİK-Porselenden mamül, iki zarif tutamağa sahip olan ve Viyana damgası barındıran çerezliğin yüzeyi yoğun desenlerle süslenmiş olup, 'Bahçede İnsanlar' sahnesi betimlenmiştir ve yoğun altın dore işçiliklerle dekore edilmiştir.  Ölçü: 20x12 cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    VİYANA DAMGALI PORSELEN ÇEREZLİK-Porselenden mamül, iki zarif tutamağa sahip olan ve Viyana damgası barındıran çerezliğin yüzeyi yoğun desenlerle süslenmiş olup, 'Bahçede İnsanlar' sahnesi betimlenmiştir ve yoğun altın dore işçiliklerle dekore edilmiştir. Ölçü: 20x12 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU İMARİ PORSELEN TABAKLI KASE-Porselenden mamül, Uzakdoğu İmari damga barındıran, iç ve dış yüzeyleri yoğun işçilikli, floral desenlere ve altın yaldızlı süslemelere sahip olan set kase ve tabaktan oluşmaktadır.  Ölçü: Kase: 27x11 cm, Tabak: 36x5 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    UZAKDOĞU İMARİ PORSELEN TABAKLI KASE-Porselenden mamül, Uzakdoğu İmari damga barındıran, iç ve dış yüzeyleri yoğun işçilikli, floral desenlere ve altın yaldızlı süslemelere sahip olan set kase ve tabaktan oluşmaktadır. Ölçü: Kase: 27x11 cm, Tabak: 36x5 cm.

    TLSold
  • KUZNETSOV DAMGALI PORSELEN DÖRTLÜ KASE -Porselenden mamül, Kuznetsov damgası barındıran kaselerin dış kenarları lacivert zemin üzerine çiçek figürleriyle ve altın yaldızlarla süslenmiş olup 4 adetten oluşmaktadır.  Ölçü: 17x9 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    KUZNETSOV DAMGALI PORSELEN DÖRTLÜ KASE -Porselenden mamül, Kuznetsov damgası barındıran kaselerin dış kenarları lacivert zemin üzerine çiçek figürleriyle ve altın yaldızlarla süslenmiş olup 4 adetten oluşmaktadır. Ölçü: 17x9 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ DAMGALI PORSELEN TATLI TABAĞI SETİ-Porselenden mamül, 10 adetten oluşan ve Fransız damgası barındıran tabakların yüzeyi floral desenlerle çevrelenmiş ve dekore edilmiş olup altın yaldızlı süslemelerle stilize edilmiştir.  Ölçü: 18 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    FRANSIZ DAMGALI PORSELEN TATLI TABAĞI SETİ-Porselenden mamül, 10 adetten oluşan ve Fransız damgası barındıran tabakların yüzeyi floral desenlerle çevrelenmiş ve dekore edilmiş olup altın yaldızlı süslemelerle stilize edilmiştir. Ölçü: 18 cm.

    TLSold
  • LİMOGES DAMGALI PORSELEN ÇİFT DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, Limoges damgası barındıran ve çift olan tabakların orta hattı hayvan ve natürmort betimlemelerle süslenmiş olan duvar tabaklarının kenar kısımları yoğun altın dore etnik desen süslemelere sahiptir.  Ölçü: 27 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    LİMOGES DAMGALI PORSELEN ÇİFT DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, Limoges damgası barındıran ve çift olan tabakların orta hattı hayvan ve natürmort betimlemelerle süslenmiş olan duvar tabaklarının kenar kısımları yoğun altın dore etnik desen süslemelere sahiptir. Ölçü: 27 cm.

    TLSold
  • BAVARİA DAMGALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, kenarları altın yaldızlı çizgisel süslemelere sahip olan tabağın orta hattında buket betimlemesi mevcut olup Bavaria damgasına sahiptir.  Ölçü: 32 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    BAVARİA DAMGALI PORSELEN DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül, kenarları altın yaldızlı çizgisel süslemelere sahip olan tabağın orta hattında buket betimlemesi mevcut olup Bavaria damgasına sahiptir. Ölçü: 32 cm.

    TLSold
  • KUZNETSOV DAMGALI ÇİFT İBRİK-Porselenden mamül, Kuznetsov damgası barındıran ibrikler iki adetten oluşmakta olup, zarif tutamak ve kapağa sahiptir ve dış yüzeyi floral desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 25x8 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    KUZNETSOV DAMGALI ÇİFT İBRİK-Porselenden mamül, Kuznetsov damgası barındıran ibrikler iki adetten oluşmakta olup, zarif tutamak ve kapağa sahiptir ve dış yüzeyi floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 25x8 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ BRONZLU PORSELEN JARDİNYER-İki zarif bronz tutamağa sahip olan, iç yüzeyi floral desenlerle, dış yüzeyi bahçe ve insan sahnesiyle betimlenen jardinyer bronz ayaklarla yükseltilmiş olup sahne üzerinde imza barındırmaktadır.  Ölçü: 32x52x25 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    FRANSIZ BRONZLU PORSELEN JARDİNYER-İki zarif bronz tutamağa sahip olan, iç yüzeyi floral desenlerle, dış yüzeyi bahçe ve insan sahnesiyle betimlenen jardinyer bronz ayaklarla yükseltilmiş olup sahne üzerinde imza barındırmaktadır. Ölçü: 32x52x25 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ DAMGALI PORSELEN AŞURELİK-Porselenden mamül, Fransız damgalı ve seri numarası barındırdan aşurelik Osmanlı pazarına özel tasarlanmış olup, Çiçek figürlü kapağa ve zarif tutamağa sahiptir Ön yüzeyi pembe zemin üzeri bitkisel motiflerle stilize edilmiş olup, altın yaldızlı süslemelerle ve bronz aplikeyle dekore edilmiştir.  Ölçü: 40 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    FRANSIZ DAMGALI PORSELEN AŞURELİK-Porselenden mamül, Fransız damgalı ve seri numarası barındırdan aşurelik Osmanlı pazarına özel tasarlanmış olup, Çiçek figürlü kapağa ve zarif tutamağa sahiptir Ön yüzeyi pembe zemin üzeri bitkisel motiflerle stilize edilmiş olup, altın yaldızlı süslemelerle ve bronz aplikeyle dekore edilmiştir. Ölçü: 40 cm.

    TLSold
  • BAVARİA DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Bavaria damgası ve seri numarası barındıran vazonun yukarıya doğru zarif boğumu mevcut olup, orta hattı kabartmalı desenlerle ve bitkisel motiflerle süslenmiştir.  Ölçü: 29x15 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    BAVARİA DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Bavaria damgası ve seri numarası barındıran vazonun yukarıya doğru zarif boğumu mevcut olup, orta hattı kabartmalı desenlerle ve bitkisel motiflerle süslenmiştir. Ölçü: 29x15 cm.

    TLSold
  • KAİSER DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Kaiser damgası ve seri numarası barındıran vazonun yukarıya doğru boğumlanmış formu mevcut olup, yüzeyi çiçek, dal, yaprak ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir ve altın yaldızlarla stilize edilmiştir.  Ölçü: 34x11 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    KAİSER DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Kaiser damgası ve seri numarası barındıran vazonun yukarıya doğru boğumlanmış formu mevcut olup, yüzeyi çiçek, dal, yaprak ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir ve altın yaldızlarla stilize edilmiştir. Ölçü: 34x11 cm.

    TLSold
  • HEREND DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Herend damgasına ve seri numarasına sahip olan vazonun iç bordürü sarmaşık betimlemelerle çevrelenmiş, ön yüzeyi beyaz zemin üzeri yeşil renkli çiçeklerle süslenmiştir.  Ölçü: 17x16 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    HEREND DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Herend damgasına ve seri numarasına sahip olan vazonun iç bordürü sarmaşık betimlemelerle çevrelenmiş, ön yüzeyi beyaz zemin üzeri yeşil renkli çiçeklerle süslenmiştir. Ölçü: 17x16 cm.

    TLSold
  • HEREND DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Herend damgasına ve seri numarasına sahip olan vazonun iç bordürü sarmaşık betimlemelerle çevrelenmiş, dört zarif ayakla yükseltilmiş ve ön yüzeyi beyaz zemin üzeri pembe renkli çiçeklerle süslenmiştir.  Ölçü: 10x10 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    HEREND DAMGALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Herend damgasına ve seri numarasına sahip olan vazonun iç bordürü sarmaşık betimlemelerle çevrelenmiş, dört zarif ayakla yükseltilmiş ve ön yüzeyi beyaz zemin üzeri pembe renkli çiçeklerle süslenmiştir. Ölçü: 10x10 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU VAZO-Seramikten mamül, oval formda tasarlanan vazo turkuaz zemin üzeri uzakdoğu betimlemeler ve bitkisel motiflerle süslenmiştir.  Ölçü: 11x10 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    UZAKDOĞU VAZO-Seramikten mamül, oval formda tasarlanan vazo turkuaz zemin üzeri uzakdoğu betimlemeler ve bitkisel motiflerle süslenmiştir. Ölçü: 11x10 cm.

    TLSold
  • İMZALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, İmzalı ve seri numaralı vazonun aşağıdan yukarıya doğru boğumlanmış formu mevcut olup, ön yüzeyi altın yaldızlı baklava dilimli desenlerle dekore edilmiş ve floral desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 17x14 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    İMZALI PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, İmzalı ve seri numaralı vazonun aşağıdan yukarıya doğru boğumlanmış formu mevcut olup, ön yüzeyi altın yaldızlı baklava dilimli desenlerle dekore edilmiş ve floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 17x14 cm.

    TLSold
  • FURSTENBERG DAMGALI PORSELEN ÇİFT VAZO-Porselenden mamül, Furstenberg damgalı ve seri numaralı olan vazolar iki adetten oluşmakta olup, zarif çiçek betimlemeleriyle stilize edilmiş, altın yaldızlı süslemelerle tasarlanmıştır ve çok iyi kondüsyondadır.  Ölçü: 15x18 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    FURSTENBERG DAMGALI PORSELEN ÇİFT VAZO-Porselenden mamül, Furstenberg damgalı ve seri numaralı olan vazolar iki adetten oluşmakta olup, zarif çiçek betimlemeleriyle stilize edilmiş, altın yaldızlı süslemelerle tasarlanmıştır ve çok iyi kondüsyondadır. Ölçü: 15x18 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ DAMGALI AYAKLI SAKSI-Porselenden mamül, Fransız damgalı ve seri numaralı vazo gövde ve ayak olmak üzere iki parçadan oluşmakta olup, floral desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 21x20 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    FRANSIZ DAMGALI AYAKLI SAKSI-Porselenden mamül, Fransız damgalı ve seri numaralı vazo gövde ve ayak olmak üzere iki parçadan oluşmakta olup, floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 21x20 cm.

    TLSold
  • WEİMAR PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Weimar damgalı ve seri numaralı vazo oval formda tasarlanmış olup, turkuaz zemin üzeri altın yaldızlı floral desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 21x15 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    WEİMAR PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Weimar damgalı ve seri numaralı vazo oval formda tasarlanmış olup, turkuaz zemin üzeri altın yaldızlı floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 21x15 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ PORSELEN MÜCEVHER KUTUSU-Porselenden mamül, dış bordür bronz aplikleri olan ve dalgalı formda tasarlanan kutunun kenarları  ve iç yüzeyi altın dore yoğun bitkisel motiflerle süslenmiş olup kapak yüzeyi 'Eros Bebekler' sahnesi ile stilize edilmiştir.  Ölçü: 23x12 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    FRANSIZ PORSELEN MÜCEVHER KUTUSU-Porselenden mamül, dış bordür bronz aplikleri olan ve dalgalı formda tasarlanan kutunun kenarları ve iç yüzeyi altın dore yoğun bitkisel motiflerle süslenmiş olup kapak yüzeyi 'Eros Bebekler' sahnesi ile stilize edilmiştir. Ölçü: 23x12 cm.

    TLSold
  • TENGRA DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Tengra damgasına sahip olan seri numaralı ve soğuk damgalı 'Kuş Seven Kız' betimlemeli figür.  Ölçü: 23 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    TENGRA DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Tengra damgasına sahip olan seri numaralı ve soğuk damgalı 'Kuş Seven Kız' betimlemeli figür. Ölçü: 23 cm.

    TLSold
  • ROYAL DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Royal damgasına ve seri numarasına sahip 'Tavuklerini Taşıyan Köylü Kadın' betimlemeli figür.  Ölçü: 21 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    ROYAL DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Royal damgasına ve seri numarasına sahip 'Tavuklerini Taşıyan Köylü Kadın' betimlemeli figür. Ölçü: 21 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, kaide üzeri kadın betimlemeli figürün üzeri kabartmalı çiçek motifleriyle dekore edilmiş olup seri numarası barındırmaktadır ve altın yaldızlarla süslenmiştir. Haliyle.  Ölçü: 24 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    ALMAN DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, kaide üzeri kadın betimlemeli figürün üzeri kabartmalı çiçek motifleriyle dekore edilmiş olup seri numarası barındırmaktadır ve altın yaldızlarla süslenmiştir. Haliyle. Ölçü: 24 cm.

    TLSold
  • ALMAN DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, kaide üzeri kadın betimlemeli figürün üzeri kabartmalı motiflerle dekore edilmiş olup seri numarası barındırmaktadır ve altın yaldızlarla süslenmiştir. Haliyle.  Ölçü: 16 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    ALMAN DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, kaide üzeri kadın betimlemeli figürün üzeri kabartmalı motiflerle dekore edilmiş olup seri numarası barındırmaktadır ve altın yaldızlarla süslenmiştir. Haliyle. Ölçü: 16 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Uzakdoğu damgası barındıran figür 'Kaide Üzerinde Yöresel Kıyafetli Adam' olarak tasarlanmıştır.  Ölçü: 26 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Uzakdoğu damgası barındıran figür 'Kaide Üzerinde Yöresel Kıyafetli Adam' olarak tasarlanmıştır. Ölçü: 26 cm.

    TLSold
  • SEVR DAMGALI PORSELEN KELLERMANN FİGÜRÜ-Porselenden mamül, Sevr damgası ve seri numarası barındıran, Fransız Askeri Lider François Christophe De Kellermann'ın dekore edildiği figür altın yaldızlarla süslenmiş olup, 1732 tarihi barındırmaktadır.  Ölçü: 24 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    SEVR DAMGALI PORSELEN KELLERMANN FİGÜRÜ-Porselenden mamül, Sevr damgası ve seri numarası barındıran, Fransız Askeri Lider François Christophe De Kellermann'ın dekore edildiği figür altın yaldızlarla süslenmiş olup, 1732 tarihi barındırmaktadır. Ölçü: 24 cm.

    TLSold
  • GROEFENTHOL FİNE GERMANY DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Groefenthol damgası ve seri numarası barındıran figüre 'Süt Sağan Kadın' tasarımı dekore edilmiş olup Garantiert damgalıdır.  Ölçü: 13x16 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    GROEFENTHOL FİNE GERMANY DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Groefenthol damgası ve seri numarası barındıran figüre 'Süt Sağan Kadın' tasarımı dekore edilmiş olup Garantiert damgalıdır. Ölçü: 13x16 cm.

    TLSold
  • RUS DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Rus Porselen damgalı olan ve 'Sırtüstü Yatan Ayı' tasarımı dekore edilen figür.  Ölçü: 14x9 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    RUS DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Rus Porselen damgalı olan ve 'Sırtüstü Yatan Ayı' tasarımı dekore edilen figür. Ölçü: 14x9 cm.

    TLSold
  • GOEBEL DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Alman Goebel damgası ve seri numarası barındıran büyük ebatlı 'Kedi' figürü.  Ölçü: 26 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    GOEBEL DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, Alman Goebel damgası ve seri numarası barındıran büyük ebatlı 'Kedi' figürü. Ölçü: 26 cm.

    TLSold
  • DÖRTLÜ PORSELEN HAYVAN FİGÜRLERİ-Porselenden mamül, bir tanesinde damga ve yazı barındıran, üç adet kuş ve bir adet sincaptan meydana gelen minyatür set.  Ölçü: Kuşlar: 5 cm, Sincap: 4 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    DÖRTLÜ PORSELEN HAYVAN FİGÜRLERİ-Porselenden mamül, bir tanesinde damga ve yazı barındıran, üç adet kuş ve bir adet sincaptan meydana gelen minyatür set. Ölçü: Kuşlar: 5 cm, Sincap: 4 cm.

    TLSold
  • KPM DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, KPM damgası ve seri numarası barındıran figür,'Kuğulu Sandalda Çocuklar' tasarımı ile dekore edilmiş olup, kabartmalı floral desenlerle süslenmiştir.  Ölçü: 14x20 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    KPM DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül, KPM damgası ve seri numarası barındıran figür,'Kuğulu Sandalda Çocuklar' tasarımı ile dekore edilmiş olup, kabartmalı floral desenlerle süslenmiştir. Ölçü: 14x20 cm.

    TLSold
  • LİMOGES DAMGALI PORSELEN TEREYAĞLIK-Porselenden mamül, Limoges damgalı ve imzalı olan tereyağlık özel kutusunda yer almakta olup, kare dalgalı forma, formun bordürlerinde çiçek figürlerine ve orta hattında buket betimlemesine sahiptir ve özel damgalı bıçağı da yanında yer almaktadır.  Ölçü: 10.5x10.5 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    LİMOGES DAMGALI PORSELEN TEREYAĞLIK-Porselenden mamül, Limoges damgalı ve imzalı olan tereyağlık özel kutusunda yer almakta olup, kare dalgalı forma, formun bordürlerinde çiçek figürlerine ve orta hattında buket betimlemesine sahiptir ve özel damgalı bıçağı da yanında yer almaktadır. Ölçü: 10.5x10.5 cm.

    TLSold
  • PORSELEN MİNYATÜR SAAT-Porselenden mamül, 'You Are Always İn My Thougs' (Sen her zaman benim düşüncelerimdesin) yazılı, çelenk ve çiçek figürleri ile dekore edilen minyatür saat altın yaldızlarla süslenmiştir.  Ölçü: 5x3 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    PORSELEN MİNYATÜR SAAT-Porselenden mamül, 'You Are Always İn My Thougs' (Sen her zaman benim düşüncelerimdesin) yazılı, çelenk ve çiçek figürleri ile dekore edilen minyatür saat altın yaldızlarla süslenmiştir. Ölçü: 5x3 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU ÇİFT PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Uzakdoğu damgalı, iki adetten oluşan ve büyük ebatlara sahip olan vazoların alt ve üst kısmı boğumlu tasarıma sahip olup, gövde yüzeyi kabartmalı işçiliklerle yoğun sahne, süsleme ve desenlemelerle tasarlanmıştır.  Ölçü: 38x23 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    UZAKDOĞU ÇİFT PORSELEN VAZO-Porselenden mamül, Uzakdoğu damgalı, iki adetten oluşan ve büyük ebatlara sahip olan vazoların alt ve üst kısmı boğumlu tasarıma sahip olup, gövde yüzeyi kabartmalı işçiliklerle yoğun sahne, süsleme ve desenlemelerle tasarlanmıştır. Ölçü: 38x23 cm.

    TLSold
  • 6 KİŞİLİK BOHEM KADEH-İnce cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, 6 adetten oluşan ve alttan boğumlaşan ayakla yükselen kadehlerin gövde yüzeyi zarif etnik desenlerle ve hayvan figürleriyle süslendirilmiş olup iyi kondüsyondadır.  Ölçü: 9x8 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    6 KİŞİLİK BOHEM KADEH-İnce cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, 6 adetten oluşan ve alttan boğumlaşan ayakla yükselen kadehlerin gövde yüzeyi zarif etnik desenlerle ve hayvan figürleriyle süslendirilmiş olup iyi kondüsyondadır. Ölçü: 9x8 cm.

    TLSold
  • KAPAKLI VE TABAKLI BOHEM BONBONİER-ince cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, dalgalı ve altın yaldızlı süslemeye sahip tabağı bulunan ve mine işçiliklerle dekore edilen bonbonier, kabartmalı floral desenlerle tasarlanmıştır ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: Bonbonier: 15x12 cm, Tabak: 14x14 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    KAPAKLI VE TABAKLI BOHEM BONBONİER-ince cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, dalgalı ve altın yaldızlı süslemeye sahip tabağı bulunan ve mine işçiliklerle dekore edilen bonbonier, kabartmalı floral desenlerle tasarlanmıştır ve büyük ebatlıdır. Ölçü: Bonbonier: 15x12 cm, Tabak: 14x14 cm.

    TLSold
  • KAPAKLI BOHEM ŞEKERLİK-İnce cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, alttan boğumlaşan ayakla yükselen ve içe geçmeli kapağı mevcut olan şekerliğin ayak, kapak ve gövde yüzeyi yoğun işlemelerle, dal, yaprak ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 22x10 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    KAPAKLI BOHEM ŞEKERLİK-İnce cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, alttan boğumlaşan ayakla yükselen ve içe geçmeli kapağı mevcut olan şekerliğin ayak, kapak ve gövde yüzeyi yoğun işlemelerle, dal, yaprak ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 22x10 cm.

    TLSold
  • KAPAKLI BOHEM ŞEKERLİK-İnce cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, alttan boğumlaşan ayakla yükselen ve içe geçmeli kapağı mevcut olan şekerliğin ayak, kapak ve gövde yüzeyi yoğun işlemelerle, dal, yaprak ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 15x13 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    KAPAKLI BOHEM ŞEKERLİK-İnce cam üzeri bordo bohem tasarıma sahip olan, alttan boğumlaşan ayakla yükselen ve içe geçmeli kapağı mevcut olan şekerliğin ayak, kapak ve gövde yüzeyi yoğun işlemelerle, dal, yaprak ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 15x13 cm.

    TLSold
  • BOHEM VAZO-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, aşağıdan yukarıya genişleyen tasarıma sahip olan ve etnik desenlerle süslendirilen vazonun gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle ve hayvan betimlemeleri ile süslenmiştir.  Ölçü: 16x12 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    BOHEM VAZO-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, aşağıdan yukarıya genişleyen tasarıma sahip olan ve etnik desenlerle süslendirilen vazonun gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle ve hayvan betimlemeleri ile süslenmiştir. Ölçü: 16x12 cm.

    TLSold
  • BOHEM VAZO-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, aşağıdan yukarıya genişleyen tasarıma sahip olan ve etnik desenlerle süslendirilen vazonun gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle ve hayvan betimlemeleri ile süslenmiştir.  Ölçü: 20x16 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    BOHEM VAZO-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, aşağıdan yukarıya genişleyen tasarıma sahip olan ve etnik desenlerle süslendirilen vazonun gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle ve hayvan betimlemeleri ile süslenmiştir. Ölçü: 20x16 cm.

    TLSold
  • KAPAKLI BOHEM KARAF-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, ince gövdeden aşağıya doğru genişleyen ve ovalleşen bir tasarıma sahip olan karafın gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 30x16 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    KAPAKLI BOHEM KARAF-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, ince gövdeden aşağıya doğru genişleyen ve ovalleşen bir tasarıma sahip olan karafın gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle ve hayvan betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 30x16 cm.

    TLSold
  • AYAKLI BOHEM KARAF-Muazzam tasarıma ve mor renge sahip olan, ayrılabilir ayağı ve karafı olmak üzere iki parçadan oluşan karafın tabak ve gövdesi altın dore işçiliklerle tasarlanmış olup, üzüm, dal, asma yaprakları ve maydonoz betimlemeleriyle süslendirilmiştir.  Ölçü: 29x20 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    AYAKLI BOHEM KARAF-Muazzam tasarıma ve mor renge sahip olan, ayrılabilir ayağı ve karafı olmak üzere iki parçadan oluşan karafın tabak ve gövdesi altın dore işçiliklerle tasarlanmış olup, üzüm, dal, asma yaprakları ve maydonoz betimlemeleriyle süslendirilmiştir. Ölçü: 29x20 cm.

    TLSold
  • BOHEM VAZO-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, aşağıdan yukarıya genişleyen tasarıma sahip olan ve altın dore süslendirilen vazonun gövde yüzeyi bitkisel motiflerle süslenmiş olup büyük ebatlıdır ve Bohemia damgalıdır.  Ölçü: 28x20 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    BOHEM VAZO-Cam üzeri bohem işçiliği ile tasarlanan, aşağıdan yukarıya genişleyen tasarıma sahip olan ve altın dore süslendirilen vazonun gövde yüzeyi bitkisel motiflerle süslenmiş olup büyük ebatlıdır ve Bohemia damgalıdır. Ölçü: 28x20 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME BOHEM VAZO-Zarif ayakla yükseltilen, ince uzun bir tasarıma sahip olan vazo, sarı kristal kesme tasarımla stilize edilmiş olup, lale, gül, çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiştir ve büyük ebatlıdır.  Ölçü: 36x20 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    KRİSTAL KESME BOHEM VAZO-Zarif ayakla yükseltilen, ince uzun bir tasarıma sahip olan vazo, sarı kristal kesme tasarımla stilize edilmiş olup, lale, gül, çiçek ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiştir ve büyük ebatlıdır. Ölçü: 36x20 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME ÇİFT KOKULUK-Yukarıdan boğumlu bir şekilde inen, iki adetten oluşan ve kristal kesme stili ile zarif bir tasarıma sahip olan gövdenin aynı tasarımda kapakları mevcut olup altın yaldızlı çizgisel desenlerle süslendirilmiştir.  Ölçü: 20x8 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    KRİSTAL KESME ÇİFT KOKULUK-Yukarıdan boğumlu bir şekilde inen, iki adetten oluşan ve kristal kesme stili ile zarif bir tasarıma sahip olan gövdenin aynı tasarımda kapakları mevcut olup altın yaldızlı çizgisel desenlerle süslendirilmiştir. Ölçü: 20x8 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME KAİDELİ VAZO-Aşağıdan ve yukarıdan iki zarif boğumu mevcut olan kristal kesme tasarımlı ve altın yaldızlı kaidesi bulunan vazonun oval gövdesinin yüzeyi hayvan sahneleri ve bitkisel motiflerle süslenmiştir.  Ölçü: 28x14 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    KRİSTAL KESME KAİDELİ VAZO-Aşağıdan ve yukarıdan iki zarif boğumu mevcut olan kristal kesme tasarımlı ve altın yaldızlı kaidesi bulunan vazonun oval gövdesinin yüzeyi hayvan sahneleri ve bitkisel motiflerle süslenmiştir. Ölçü: 28x14 cm.

    TLSold
  • 6 KİŞİLİK KRİSTAL KESME KADEH-6 adetten oluşan ve her biri farklı bir renk barındıran kadehlerin ayak kısmından incelen gövdesi ve zarif baklava dilimli kristal kesme bohem tasarımı mevcut olup iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 19x7 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    6 KİŞİLİK KRİSTAL KESME KADEH-6 adetten oluşan ve her biri farklı bir renk barındıran kadehlerin ayak kısmından incelen gövdesi ve zarif baklava dilimli kristal kesme bohem tasarımı mevcut olup iyi kondüsyonludur. Ölçü: 19x7 cm.

    TLSold
  • BOHEM GRAVÜRLÜ KRİSTAL KESME VAZO-Bal rengi bohem kristalden oluşan, alt kısmında ayağa ve oval gövdeye sahip olan bohem vazonun üzeri kristal kesme baklava desenlerle süslendirilmiş olup, dış bordürü çevreleyen asma yaprakları, üzüm, dal ve maydonoz betimlemeleri ile stilize edilmiştir.  Ölçü: 17.5x14 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    BOHEM GRAVÜRLÜ KRİSTAL KESME VAZO-Bal rengi bohem kristalden oluşan, alt kısmında ayağa ve oval gövdeye sahip olan bohem vazonun üzeri kristal kesme baklava desenlerle süslendirilmiş olup, dış bordürü çevreleyen asma yaprakları, üzüm, dal ve maydonoz betimlemeleri ile stilize edilmiştir. Ölçü: 17.5x14 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME KARAF -Oval gövdeden incelip uzayan bir tasarıma sahip olan ve yoğun kristal kesme stili ile süslendirilmesi bulunan karaf, bohem işçiliklerle dekore edilmiştir.  Ölçü: 23 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    KRİSTAL KESME KARAF -Oval gövdeden incelip uzayan bir tasarıma sahip olan ve yoğun kristal kesme stili ile süslendirilmesi bulunan karaf, bohem işçiliklerle dekore edilmiştir. Ölçü: 23 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME KARAF -Oval gövdeden incelip uzayan bir tasarıma sahip olan ve yoğun kristal kesme stili ile süslendirilmesi bulunan karaf, bohem işçiliklerle dekore edilmiştir.  Ölçü: 23 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    KRİSTAL KESME KARAF -Oval gövdeden incelip uzayan bir tasarıma sahip olan ve yoğun kristal kesme stili ile süslendirilmesi bulunan karaf, bohem işçiliklerle dekore edilmiştir. Ölçü: 23 cm.

    TLSold
  •  ALTIN DORE KARAF-Üç boğumlu ve kapaklı aşağıdan yukarıya yoğun etnik desenlerle dekore edilmiş ve altın dore süslenmiş karaf.  Ölçü: 20x9 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    ALTIN DORE KARAF-Üç boğumlu ve kapaklı aşağıdan yukarıya yoğun etnik desenlerle dekore edilmiş ve altın dore süslenmiş karaf. Ölçü: 20x9 cm.

    TLSold
  • MİNELİ BOHEM NARGİLE-Bordo bohem gövdeye sahip olan ve üzeri yoğun kabartmalı desenlerle ve bitkisel motiflerle süslendirilen, metal üzeri gümüş kaplama seri bulunan ve ağızlığı boncuk işlemeli üç parçadan oluşan nargile takımı.  Ölçü: 52 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    MİNELİ BOHEM NARGİLE-Bordo bohem gövdeye sahip olan ve üzeri yoğun kabartmalı desenlerle ve bitkisel motiflerle süslendirilen, metal üzeri gümüş kaplama seri bulunan ve ağızlığı boncuk işlemeli üç parçadan oluşan nargile takımı. Ölçü: 52 cm.

    TLSold
  • METAL AYAKLI BOHEM JARDİNYER-Dört ayakla yükseltilen ve yukarıya doğru yoğun işçiliklerle tasarlanan jardinyerin ayak kısmı matel üzeri gümüş kaplamadan mamül olup, gövde kısmı bal rengi bohem işçilikle tasarlanmış, dalgalı bordüre ve hayvan sahnesi betimlemelerine sahiptir.  Ölçü: 26x21 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    METAL AYAKLI BOHEM JARDİNYER-Dört ayakla yükseltilen ve yukarıya doğru yoğun işçiliklerle tasarlanan jardinyerin ayak kısmı matel üzeri gümüş kaplamadan mamül olup, gövde kısmı bal rengi bohem işçilikle tasarlanmış, dalgalı bordüre ve hayvan sahnesi betimlemelerine sahiptir. Ölçü: 26x21 cm.

    TLSold
  • METAL KAPAKLI BOHEM ŞEKERLİK-Metal üzeri gümüş kaplama tutamak, ayak ve kapağa sahip olan, gövde kısmı mavi bohem baklava dilimi tasarımla stilize edilen şekerlik dört ayakla yükseltilmiştir.  Ölçü: 20x14 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    METAL KAPAKLI BOHEM ŞEKERLİK-Metal üzeri gümüş kaplama tutamak, ayak ve kapağa sahip olan, gövde kısmı mavi bohem baklava dilimi tasarımla stilize edilen şekerlik dört ayakla yükseltilmiştir. Ölçü: 20x14 cm.

    TLSold
  • BOHEM AYAKLI 6 KİŞİLİK KADEH-6 adetten oluşan, yeşil renkli bohem ayaklardan yukarıya yükselen ince tasarımın üzeri oval gövdeden meydana gelen kadehlerin gravürlü stili mevcut olup çok iyi kondüsyondadır.  Ölçü: 17x8 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    BOHEM AYAKLI 6 KİŞİLİK KADEH-6 adetten oluşan, yeşil renkli bohem ayaklardan yukarıya yükselen ince tasarımın üzeri oval gövdeden meydana gelen kadehlerin gravürlü stili mevcut olup çok iyi kondüsyondadır. Ölçü: 17x8 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME VAZO-Yıldız desenli ayakla yükseltilen, orta hattı yoğun kesme baklavı dilimleri ile tasarlanan vazo  genişleyen ağıza sahip olup iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 25x13 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    KRİSTAL KESME VAZO-Yıldız desenli ayakla yükseltilen, orta hattı yoğun kesme baklavı dilimleri ile tasarlanan vazo genişleyen ağıza sahip olup iyi kondüsyonludur. Ölçü: 25x13 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ AĞIZLI KAPAKLI KARAF-Gümüşten mamül ağıza sahip olan ve oval gövdeden incelen tasarımla stilize edilen karafın orta hattı üzüm, dal, ve asma yapraklı gravür tasarımla dekore edilmiştir.  Ölçü: 30x12 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    GÜMÜŞ AĞIZLI KAPAKLI KARAF-Gümüşten mamül ağıza sahip olan ve oval gövdeden incelen tasarımla stilize edilen karafın orta hattı üzüm, dal, ve asma yapraklı gravür tasarımla dekore edilmiştir. Ölçü: 30x12 cm.

    TLSold
  • İNİSİYALLİ KRİSTAL KADEH-Üç boğumlu zarif ayakla yükseltilen  ve yoğun işçilikle gravür tasarımla süslendirilen kadehin orta hattınde çelenk figürü stilize edilmiş olup çelenk içerisinde inisiyal yer almaktadır.  Ölçü: 19x9 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    İNİSİYALLİ KRİSTAL KADEH-Üç boğumlu zarif ayakla yükseltilen ve yoğun işçilikle gravür tasarımla süslendirilen kadehin orta hattınde çelenk figürü stilize edilmiş olup çelenk içerisinde inisiyal yer almaktadır. Ölçü: 19x9 cm.

    TLSold
  • BUZ HAZNELİ KESME KRİSTAL SÜRAHİ-Metal üzeri gümüş kaplama tutamak ve kapağa sahip olan, yuvarlak tasarımlı ve zarif işçilikli sürahi, baklava dilimli tarz ile dekore edilmiş olup içerisinde nadir rastlanılan buz haznesine sahiptir.  Ölçü: 24 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    BUZ HAZNELİ KESME KRİSTAL SÜRAHİ-Metal üzeri gümüş kaplama tutamak ve kapağa sahip olan, yuvarlak tasarımlı ve zarif işçilikli sürahi, baklava dilimli tarz ile dekore edilmiş olup içerisinde nadir rastlanılan buz haznesine sahiptir. Ölçü: 24 cm.

    TLSold
  • LALİQUE GRAVÜRLÜ MEYVE TABAĞI-Çok büyük ebatlı, Lalique damgasına ve imzaya sahip olan meyve tabağının gövde kısmı yoğun gravür işçilikleri ile tasarlanmış olup, tavus kuşu, lale, gül ve bitkisel motiflerle dekore edilmiştir.  Ölçü: 39 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    LALİQUE GRAVÜRLÜ MEYVE TABAĞI-Çok büyük ebatlı, Lalique damgasına ve imzaya sahip olan meyve tabağının gövde kısmı yoğun gravür işçilikleri ile tasarlanmış olup, tavus kuşu, lale, gül ve bitkisel motiflerle dekore edilmiştir. Ölçü: 39 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ ÇİFT BARDAK-Cam üzeri Sultan II. Abdülhamid Han tuğrasının betimlendiği, iki adetten oluşan bardakların tuğra çevresi ve ağız çevresli altın dore işçiliklerle süslenmiştir.  Ölçü: 10x5 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ ÇİFT BARDAK-Cam üzeri Sultan II. Abdülhamid Han tuğrasının betimlendiği, iki adetten oluşan bardakların tuğra çevresi ve ağız çevresli altın dore işçiliklerle süslenmiştir. Ölçü: 10x5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI TATLI TAKIMI-Gümüşten mamül, iki adet kaşıklık ve bir adet şekerlik olmak üzere üç parçadan oluşan takım dört zarif ayakla yükseltilerek tasarlanmış olup, yoğun kalem işçilik kullanılarak bitkisel motiflerle stilize edilmiştir ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ağırlık: 1223 gr,  Ölçü:  Şekerlik: 15x15 cm,  Kaşıklık: 14x14 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI TATLI TAKIMI-Gümüşten mamül, iki adet kaşıklık ve bir adet şekerlik olmak üzere üç parçadan oluşan takım dört zarif ayakla yükseltilerek tasarlanmış olup, yoğun kalem işçilik kullanılarak bitkisel motiflerle stilize edilmiştir ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ağırlık: 1223 gr, Ölçü: Şekerlik: 15x15 cm, Kaşıklık: 14x14 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ENFİYE KUTUSU-Gümüşten mamül, elips formlu olup iki kapaklı ve çift taraflı tasarlanan kutunun ön kapağında kabartmalı Camii figürü stilize edilmiş olup, diğer kapağında çiçek motifleri dekore edilmiştir ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğrası ve sahı mevcuttur.  Ağırlık: 92 gr,  Ölçü: 7.5x8.5 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ENFİYE KUTUSU-Gümüşten mamül, elips formlu olup iki kapaklı ve çift taraflı tasarlanan kutunun ön kapağında kabartmalı Camii figürü stilize edilmiş olup, diğer kapağında çiçek motifleri dekore edilmiştir ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğrası ve sahı mevcuttur. Ağırlık: 92 gr, Ölçü: 7.5x8.5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR ÇİFT GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, iki adetten oluşan takımın gövde yüzeyi dalgalı formda aznavur işçilikle tasarlanan bardaklar büyük ebatlı olup, çeşni, sah ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ağırlık: 185 gr,  Ölçü: 9x8 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR ÇİFT GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, iki adetten oluşan takımın gövde yüzeyi dalgalı formda aznavur işçilikle tasarlanan bardaklar büyük ebatlı olup, çeşni, sah ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ağırlık: 185 gr, Ölçü: 9x8 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AKİK TAŞLI GÜLAPTAN-Gümüşten mamül, uç kısmında akik taşı barındıran ve incelen ağızdan genişleyen gövde tasarımına sahip olan gülaptanın üzeri kabartmalı yoğun etnik desenlerle tasarlanmış olup Sultan II. Abdülhamid Han tuğrasına sahiptir.  Ağırlık: 224 gr,  Ölçü: 27 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AKİK TAŞLI GÜLAPTAN-Gümüşten mamül, uç kısmında akik taşı barındıran ve incelen ağızdan genişleyen gövde tasarımına sahip olan gülaptanın üzeri kabartmalı yoğun etnik desenlerle tasarlanmış olup Sultan II. Abdülhamid Han tuğrasına sahiptir. Ağırlık: 224 gr, Ölçü: 27 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ KAHVEDAN-Gümüşten mamül, kozalak figürü ile tasarlanan kapak ve zarif kulba sahip olan, gövde yüzeyi kabartmalı floral desenlerle süslenen kahvedan Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ağırlık: 175 gr,  Ölçü: 19x8 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ KAHVEDAN-Gümüşten mamül, kozalak figürü ile tasarlanan kapak ve zarif kulba sahip olan, gövde yüzeyi kabartmalı floral desenlerle süslenen kahvedan Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ağırlık: 175 gr, Ölçü: 19x8 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ HAMAM TASI-Gümüşten mamül, iç yüzeyi dalgalı Aznavur işçilikleri ile süslenmiş olan tasın dış bordürü taramalarla bezeli zarif bir süslemeyle çevrilmiştir. Güzel ebatlı ve kondüsyonlu tasın orta hattında Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğrası mevcuttur.  Ağırlık: 305 gr,  Ölçü: 19.5x5 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ HAMAM TASI-Gümüşten mamül, iç yüzeyi dalgalı Aznavur işçilikleri ile süslenmiş olan tasın dış bordürü taramalarla bezeli zarif bir süslemeyle çevrilmiştir. Güzel ebatlı ve kondüsyonlu tasın orta hattında Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğrası mevcuttur. Ağırlık: 305 gr, Ölçü: 19.5x5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ SAHLEPLİK-Gümüşten mamül, iki sahleplik ve tabaklar olmak üzere dört parçadan oluşan ve her parçası aznavur işçiliği ile stilize edilen; son derece iyi kondüsyonda, kapak tutamakları kuş figürlü, ağaç dalları formundaki sapları ise üzüm salkımları ile zenginleştirilmiştir ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ağırlık: 663 gr, Ölçü: 13.5 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ SAHLEPLİK-Gümüşten mamül, iki sahleplik ve tabaklar olmak üzere dört parçadan oluşan ve her parçası aznavur işçiliği ile stilize edilen; son derece iyi kondüsyonda, kapak tutamakları kuş figürlü, ağaç dalları formundaki sapları ise üzüm salkımları ile zenginleştirilmiştir ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ağırlık: 663 gr, Ölçü: 13.5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT ZARF VE FİNCANLARI-Gümüşten mamül, üç bölümlü tasarıma ve tasarımlarda ev, çelenk ve çiçek betimlemeleriyle süslenen çift zarf Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahip olup, içerisinde çift kuznetsov damgalı porselen fincanları mevcuttur.  Ağırlık: 43.5 gr,  Ölçü: 6.5x6 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT ZARF VE FİNCANLARI-Gümüşten mamül, üç bölümlü tasarıma ve tasarımlarda ev, çelenk ve çiçek betimlemeleriyle süslenen çift zarf Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahip olup, içerisinde çift kuznetsov damgalı porselen fincanları mevcuttur. Ağırlık: 43.5 gr, Ölçü: 6.5x6 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ EL AYNASI-Gümüşten mamül, zarif tutamağı bulunan ve gövde kısmı kabartmalı yoğun bitkisel motiflerle dekore edilen ayna çeşni ve saha sahip olup, Sultan II. Abdülhamid Han tuğralıdır.  Ölçü: 30x14 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ EL AYNASI-Gümüşten mamül, zarif tutamağı bulunan ve gövde kısmı kabartmalı yoğun bitkisel motiflerle dekore edilen ayna çeşni ve saha sahip olup, Sultan II. Abdülhamid Han tuğralıdır. Ölçü: 30x14 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. MAHMUD TUĞRALI TELKARİ GÜMÜŞ SEPET-Gümüşten mamül, tutamağında kuş figürü betimlenen, yoğun telkari işçiliklerle tasarlanan sepet bitkisel motiflerle stilize edilmiş olup sultan II. Mahmud tuğrasına sahiptir.  Ağırlık: 301 gr,  Ölçü: 21x14 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    SULTAN II. MAHMUD TUĞRALI TELKARİ GÜMÜŞ SEPET-Gümüşten mamül, tutamağında kuş figürü betimlenen, yoğun telkari işçiliklerle tasarlanan sepet bitkisel motiflerle stilize edilmiş olup sultan II. Mahmud tuğrasına sahiptir. Ağırlık: 301 gr, Ölçü: 21x14 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ALTIN VERMEYLİ KAŞIK-Gümüşten mamül, zarif tasarımlı uç kısmında kuş figürü barındıran ve altın vermeyle zenginleştirilen kaşık Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ağırlık: 38.4 gr,  Ölçü: 22 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ALTIN VERMEYLİ KAŞIK-Gümüşten mamül, zarif tasarımlı uç kısmında kuş figürü barındıran ve altın vermeyle zenginleştirilen kaşık Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ağırlık: 38.4 gr, Ölçü: 22 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ KADEH-Gümüşten mamül, bitkisel motiflerle ve etnik desenlerle tasarlanan Sultan II. Abdülhamid Han tuğralı ayağa sahip olan kadehin ayak kısmı altın vermeyle zenginleştirilmiş olup, altın dore çizgisel motiflerle süslenmiştir ve kutusunun içerisinde yer almaktadır.  Ölçü: 15.5x7.5 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ KADEH-Gümüşten mamül, bitkisel motiflerle ve etnik desenlerle tasarlanan Sultan II. Abdülhamid Han tuğralı ayağa sahip olan kadehin ayak kısmı altın vermeyle zenginleştirilmiş olup, altın dore çizgisel motiflerle süslenmiştir ve kutusunun içerisinde yer almaktadır. Ölçü: 15.5x7.5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ KAHVE TAKIMI-Gümüşten mamül, zarif ayaklarla yükseltilen ve kalem işçilikle tasarlanan takım 6 adet zarf ve 6 adet porselen fincandan oluşmakta olup, zarflar Sultan II. Adülhamid Han tuğraya sahiptir ve kutusunun içerisinde yer almaktadır.  Ağırlık: 108.2 gr,  Ölçü: 5x6 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ KAHVE TAKIMI-Gümüşten mamül, zarif ayaklarla yükseltilen ve kalem işçilikle tasarlanan takım 6 adet zarf ve 6 adet porselen fincandan oluşmakta olup, zarflar Sultan II. Adülhamid Han tuğraya sahiptir ve kutusunun içerisinde yer almaktadır. Ağırlık: 108.2 gr, Ölçü: 5x6 cm.

    TLSold
  • KALEM İŞÇİLİKLİ SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan bardak büyük ebatlıdır ve Sultan abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir.  Ağırlık: 98 gr,  Ölçü: 9x8 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    KALEM İŞÇİLİKLİ SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, gövde yüzeyi dal ve yaprak betimlemeleriyle süslenmiş olan bardak büyük ebatlıdır ve Sultan abdülhamid Han tuğraya ve saha sahiptir. Ağırlık: 98 gr, Ölçü: 9x8 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, dış yüzeyi zarif dalgalı formda aznavur işçiliği ile süslenmiş olan bardağın içerisi altın vermeyli olup Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ağırlık:  96.4 gr,  Ölçü: 10x8.5 cm. (ufak bir lehimi mevcuttur.)

    Lot No: 122

    Lot: 122

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI AZNAVUR GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, dış yüzeyi zarif dalgalı formda aznavur işçiliği ile süslenmiş olan bardağın içerisi altın vermeyli olup Sultan Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ağırlık: 96.4 gr, Ölçü: 10x8.5 cm. (ufak bir lehimi mevcuttur.)

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ AY YILDIZ HASIR KEMER-Gümüşten mamül, hasır işçilikle tasarlanan ve son derece iyi kondüsyonda olan kemerin toka kısmı 'Ay yıldız' figürü ile dekore edilmiş, altın vermeyle zenginleştirilmiş ve 3 bölümünde Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir.  Ağırlık: 231.4 gr,  Ölçü: 83 cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ AY YILDIZ HASIR KEMER-Gümüşten mamül, hasır işçilikle tasarlanan ve son derece iyi kondüsyonda olan kemerin toka kısmı 'Ay yıldız' figürü ile dekore edilmiş, altın vermeyle zenginleştirilmiş ve 3 bölümünde Sultan II. Abdülhamid Han tuğraya sahiptir. Ağırlık: 231.4 gr, Ölçü: 83 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ TELKARİ İŞÇİLİKLİ ÜÇLÜ ZARF-Gümüşten mamül, üç adet zarf ve üç adet fincan olmak üzere altı parçadan oluşan takımın zarfları telkari işçiliklerle bezenmiş olup, fincanları porselenden mamül uzakdoğu damgalı ve bitkisel motif işçilikleriyle süslenmiştir.  Ağırlık: 119 gr,  Ölçü: 8x6 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    GÜMÜŞ TELKARİ İŞÇİLİKLİ ÜÇLÜ ZARF-Gümüşten mamül, üç adet zarf ve üç adet fincan olmak üzere altı parçadan oluşan takımın zarfları telkari işçiliklerle bezenmiş olup, fincanları porselenden mamül uzakdoğu damgalı ve bitkisel motif işçilikleriyle süslenmiştir. Ağırlık: 119 gr, Ölçü: 8x6 cm.

    TLSold
  • ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ ÇİFT ISTAKA-Gümüşten mamül, üç zarif ayakla yükseltilen ve aynı tasarımda kulplara sahip olan ıstakalar iki adetten oluşmakta olup üzerleri altın vermeyle zenginleştirilmiştir.  Ağırlık: 90 gr,  Ölçü: 7x10 cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ ÇİFT ISTAKA-Gümüşten mamül, üç zarif ayakla yükseltilen ve aynı tasarımda kulplara sahip olan ıstakalar iki adetten oluşmakta olup üzerleri altın vermeyle zenginleştirilmiştir. Ağırlık: 90 gr, Ölçü: 7x10 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, yüzeyi yoğun savat işçiliği ile tasarlanan bardağın ön yüzüne devlet arması figüre edilmiş olup, arka yüzeyinde van kalesi betimlemesi yer almaktadır. Yoğun bitkisel motiflerle çevrelenen ve          yazısı barındıran bardağın van damgası mevcuttur.  Ağırlık: 98 gr,  Ölçü: 9x7 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ BARDAK-Gümüşten mamül, yüzeyi yoğun savat işçiliği ile tasarlanan bardağın ön yüzüne devlet arması figüre edilmiş olup, arka yüzeyinde van kalesi betimlemesi yer almaktadır. Yoğun bitkisel motiflerle çevrelenen ve yazısı barındıran bardağın van damgası mevcuttur. Ağırlık: 98 gr, Ölçü: 9x7 cm.

    TLSold
  • SAVATLI ALTIN BALIK FİGÜRLÜ GÜMÜŞ ÇAMÇAK-Gümüşten mamül, kuş figürlü tutamağa sahip, iç kısmında gözleri firuze taşından tasarlanan altıdan mamül balığı bulunan ve dış yüzeyi yoğun ve kusursuz savat işçiliği ile tasarlanan çamçağın ön yüzünde devlet arması, arka yüzünde van kalesi betimlemesi yer almakta olup  'Afiyet Olsun' yazısı mevcuttur.  Ağırlık: 186 gr,  Ölçü: 15x6 cm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    SAVATLI ALTIN BALIK FİGÜRLÜ GÜMÜŞ ÇAMÇAK-Gümüşten mamül, kuş figürlü tutamağa sahip, iç kısmında gözleri firuze taşından tasarlanan altıdan mamül balığı bulunan ve dış yüzeyi yoğun ve kusursuz savat işçiliği ile tasarlanan çamçağın ön yüzünde devlet arması, arka yüzünde van kalesi betimlemesi yer almakta olup 'Afiyet Olsun' yazısı mevcuttur. Ağırlık: 186 gr, Ölçü: 15x6 cm.

    TLSold
  • ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, iki kapak iç yüzeyi yoğun altın vermeyli süsleme ile zenginleştirilmiş olan tabakanın iki kapak dış yüzeyi aynı yoğunlukta kabartmalı çelenk, çiçek ve Mızıka-i Hümayun betimlemesi ile dekore edilmiştir.  Ağırlık: 75 gr,  Ölçü: 8.5x7.5 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    ALTIN VERMEYLİ GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, iki kapak iç yüzeyi yoğun altın vermeyli süsleme ile zenginleştirilmiş olan tabakanın iki kapak dış yüzeyi aynı yoğunlukta kabartmalı çelenk, çiçek ve Mızıka-i Hümayun betimlemesi ile dekore edilmiştir. Ağırlık: 75 gr, Ölçü: 8.5x7.5 cm.

    TLSold
  • RUS 84 DAMGALI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, iki kapak dış yüzeyi çizgisel motiflerle süslendirilmiş ve iç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilen tabakanın usta imzası, 1888 tarihi ve Rus 84 damgası mevcuttur.  Ağırlık: 133.4 gr,  Ölçü: 8x7 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    RUS 84 DAMGALI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, iki kapak dış yüzeyi çizgisel motiflerle süslendirilmiş ve iç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilen tabakanın usta imzası, 1888 tarihi ve Rus 84 damgası mevcuttur. Ağırlık: 133.4 gr, Ölçü: 8x7 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, osmanlı pul ve devlet arması betimlemesinin yer aldığı tabakanın iki gövdesi komple savat işçilikle tasarlanmış olup arka kapağında van damgası ve usta imzası barındırmaktadır.  Ağırlık: 135.5 gr,  Ölçü: 10x7 cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, osmanlı pul ve devlet arması betimlemesinin yer aldığı tabakanın iki gövdesi komple savat işçilikle tasarlanmış olup arka kapağında van damgası ve usta imzası barındırmaktadır. Ağırlık: 135.5 gr, Ölçü: 10x7 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön yüzeyi savat işçiliklerle süslenen ve orta hattında osmanlı devlet arması betimlenen, kalem işçiliklerle stilize edilen tabakanın arka kapağı komple savat işçiliği ile tasarlanmış olup iç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiştir ve van damgası barındırmaktadır.  Ağırlık: 117 gr,  Ölçü: 10x5 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön yüzeyi savat işçiliklerle süslenen ve orta hattında osmanlı devlet arması betimlenen, kalem işçiliklerle stilize edilen tabakanın arka kapağı komple savat işçiliği ile tasarlanmış olup iç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiştir ve van damgası barındırmaktadır. Ağırlık: 117 gr, Ölçü: 10x5 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön ve arka kapak olmak üzere yoğun savat işçiliği ile tasarlanmış olan tabakanın ön kapağında devlet arması betimlemesi mevcut olup arka kapağında buket betimlemesi barındırmaktadır. İç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiş olan tabaka van damgasına sahiptir.  Ağırlık: 119.5 gr,  Ölçü: 9x6 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön ve arka kapak olmak üzere yoğun savat işçiliği ile tasarlanmış olan tabakanın ön kapağında devlet arması betimlemesi mevcut olup arka kapağında buket betimlemesi barındırmaktadır. İç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiş olan tabaka van damgasına sahiptir. Ağırlık: 119.5 gr, Ölçü: 9x6 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön ve arka kapak olmak üzere yoğun savat işçiliği ile tasarlanmış olan tabakanın ön kapağında devlet arması betimlemesi mevcut olup arka kapağında buket betimlemesi barındırmaktadır. İç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiş olan tabaka van damgasına sahiptir.   Ağırlık: 120 gr, 9x6.5 cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, ön ve arka kapak olmak üzere yoğun savat işçiliği ile tasarlanmış olan tabakanın ön kapağında devlet arması betimlemesi mevcut olup arka kapağında buket betimlemesi barındırmaktadır. İç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiş olan tabaka van damgasına sahiptir. Ağırlık: 120 gr, 9x6.5 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI KILIFINDA SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, iki kapak yüzeyi savat işçiliklerle bezenen ve buket betimlemesiyle süslenen tabakanın iç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiş olup, Ünlü ermeni Hankiyan usta imzalı ve van damgalı olmakla beraber özel kılıfının içerisinde yer almaktadır.  Ağırlık: 143 gr,  Ölçü: 8x8 cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    VAN DAMGALI KILIFINDA SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, iki kapak yüzeyi savat işçiliklerle bezenen ve buket betimlemesiyle süslenen tabakanın iç yüzeyi altın vermeyle zenginleştirilmiş olup, Ünlü ermeni Hankiyan usta imzalı ve van damgalı olmakla beraber özel kılıfının içerisinde yer almaktadır. Ağırlık: 143 gr, Ölçü: 8x8 cm.

    TLSold
  • İNGİLİZ DAMGALI MİNELİ GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, İngiliz damgaya sahip olan ve ön kapağı kusursuz tasarımlı turkuaz renkli mine işçiliği ile süslenen tabakanın iç yüzeyi yoğun altın vermeyle zenginleştirilmiştir.  Ağırlık: 123 gr,  Ölçü: 8x7 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    İNGİLİZ DAMGALI MİNELİ GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI-Gümüşten mamül, İngiliz damgaya sahip olan ve ön kapağı kusursuz tasarımlı turkuaz renkli mine işçiliği ile süslenen tabakanın iç yüzeyi yoğun altın vermeyle zenginleştirilmiştir. Ağırlık: 123 gr, Ölçü: 8x7 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ MİNELİ GÜMÜŞ PUDRİYERLİK-Gümüşten mamül, bordür ve kapak yüzeyi mine işçiliklerle bezenen pudriyerliğin yuvarlak formlu tasarımı mevcut olup seri numarası barındırmaktadır.  Ağırlık: 65.6 gr,  Ölçü: 6x6 cm.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    FRANSIZ MİNELİ GÜMÜŞ PUDRİYERLİK-Gümüşten mamül, bordür ve kapak yüzeyi mine işçiliklerle bezenen pudriyerliğin yuvarlak formlu tasarımı mevcut olup seri numarası barındırmaktadır. Ağırlık: 65.6 gr, Ölçü: 6x6 cm.

    TLSold
  • MİNELİ GÜMÜŞ PUDRİYERLİK-Gümüşten mamül, dış bordür ve kapağı yoğun mine işçilikli olan ve kadın portresi tasarlanan pudriyerliğin iç yüzeyi yoğun altın vermeyle zenginleştirilmiş olup Fransız damgası barındırmaktadır.  (Minesinde hafif döküklük mevcuttur.). Ağırlık: 93.5 gr,  Ölçü: 7.5x7.5 cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    MİNELİ GÜMÜŞ PUDRİYERLİK-Gümüşten mamül, dış bordür ve kapağı yoğun mine işçilikli olan ve kadın portresi tasarlanan pudriyerliğin iç yüzeyi yoğun altın vermeyle zenginleştirilmiş olup Fransız damgası barındırmaktadır. (Minesinde hafif döküklük mevcuttur.). Ağırlık: 93.5 gr, Ölçü: 7.5x7.5 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ ENFİYE KUTUSU-Gümüşten mamül, yuvarlak formlu, üst kısmında tutamağı bulunan ve içerisini altın vermeyle süslenmiş iki tarafında damga bulunduran enfiye kutusu.  Ağırlık: 32 gr,  Ölçü: 6x4 cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    GÜMÜŞ ENFİYE KUTUSU-Gümüşten mamül, yuvarlak formlu, üst kısmında tutamağı bulunan ve içerisini altın vermeyle süslenmiş iki tarafında damga bulunduran enfiye kutusu. Ağırlık: 32 gr, Ölçü: 6x4 cm.

    TLSold
  • SAVATLI GÜMÜŞ CEP SAATİ-Gümüşten mamül, yoğun savat işçiliği ile tasarlanan, ön kapağında av sahnesi barındıran, arka kapağında bitkisel motiflerle süslenen saatin seri numarası mevcuttur.  Ağırlık: 95.5 gr,  Ölçü: 7.5x5 cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    SAVATLI GÜMÜŞ CEP SAATİ-Gümüşten mamül, yoğun savat işçiliği ile tasarlanan, ön kapağında av sahnesi barındıran, arka kapağında bitkisel motiflerle süslenen saatin seri numarası mevcuttur. Ağırlık: 95.5 gr, Ölçü: 7.5x5 cm.

    TLSold
  • RUS 84 DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ TATLI KAŞIĞI TAKIMI-Gümüşten mamül, 6 adetten oluşan, sap ve gövde yüzeyinde savat işçiliği ile süslenen kaşıklar altın vermeyle zenginleştirilmiş olup rus 84 damgası barındırmaktadır.  Ağırlık: 153 gr,  Ölçü: 14 cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    RUS 84 DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ TATLI KAŞIĞI TAKIMI-Gümüşten mamül, 6 adetten oluşan, sap ve gövde yüzeyinde savat işçiliği ile süslenen kaşıklar altın vermeyle zenginleştirilmiş olup rus 84 damgası barındırmaktadır. Ağırlık: 153 gr, Ölçü: 14 cm.

    TLSold
  • RUS DAMGALI ALTIN VERMEYLİ MİNELİ GÜMÜŞ KAŞIK SETİ-Gümüşten mamül, gövde ve sap kısımları tamamen altın vermeyli olan ve yoğun mine işçilikleriyle tasarlanan kaşık seti 6 adetten oluşmakta olup üzerlerinde rus damgası barındırmaktadır.  Ağırlık: 76.8 gr, Ölçü: 10.5 cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    RUS DAMGALI ALTIN VERMEYLİ MİNELİ GÜMÜŞ KAŞIK SETİ-Gümüşten mamül, gövde ve sap kısımları tamamen altın vermeyli olan ve yoğun mine işçilikleriyle tasarlanan kaşık seti 6 adetten oluşmakta olup üzerlerinde rus damgası barındırmaktadır. Ağırlık: 76.8 gr, Ölçü: 10.5 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ DAMGALI GÜMÜŞ TÜTÜNLÜK-Gümüşten mamül, çizgisel formda süslemeleri bulunan ve altın vermeyle zenignleştirilen tütünlük Fransız 'Brevete' damgasına sahip olup '5 Mayıs 1919' tarihlidir.  Ağırlık: 220 gr,  Ölçü: 8x9x4 cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    FRANSIZ DAMGALI GÜMÜŞ TÜTÜNLÜK-Gümüşten mamül, çizgisel formda süslemeleri bulunan ve altın vermeyle zenignleştirilen tütünlük Fransız 'Brevete' damgasına sahip olup '5 Mayıs 1919' tarihlidir. Ağırlık: 220 gr, Ölçü: 8x9x4 cm.

    TLSold
  • OSMANLI DAMGALI GÜMÜŞ GELİN TERLİĞİ-Gümüşten mamül, kabartmalı bitkisel motiflerle tasarlanan, iç kısmı bordo kumaş tasarımla dekore edilen, alt yüzeyi orijinal deri olarak tasarlanan terlikler Osmanlı damgasına sahiptir.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    OSMANLI DAMGALI GÜMÜŞ GELİN TERLİĞİ-Gümüşten mamül, kabartmalı bitkisel motiflerle tasarlanan, iç kısmı bordo kumaş tasarımla dekore edilen, alt yüzeyi orijinal deri olarak tasarlanan terlikler Osmanlı damgasına sahiptir.

    TLSold
  • AVRUPA DAMGALI GÜMÜŞ KAPLAMA ÇİFT SERVİSLİK-Metal üzeri gümüş kaplama, iki adetten oluşan ve avrupa damgaları barındıran, iki taraflı tasarlanmış servislikler, kulp kısmının çıkmasıyla beraber pilavlığa dönüşmekte olup, bordür, kapak ve tutamak bölgeseli yoğun işçiliklerle süslenmiş olup, büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur.  Ölçü: 30x23 cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    AVRUPA DAMGALI GÜMÜŞ KAPLAMA ÇİFT SERVİSLİK-Metal üzeri gümüş kaplama, iki adetten oluşan ve avrupa damgaları barındıran, iki taraflı tasarlanmış servislikler, kulp kısmının çıkmasıyla beraber pilavlığa dönüşmekte olup, bordür, kapak ve tutamak bölgeseli yoğun işçiliklerle süslenmiş olup, büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 30x23 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA HOKKA TAKIMI-Metal üzeri gümüş kaplama, mühür, stampa ve hokka olmak üzere 3 parçadan oluşan takım fransız damgası barındırmaktadır. Hokka 4 zarif ayakla yükseltilerek tasarlanmış, iki hazneden ve hazneler arası kuş figürü ile dekore edilmiştir. Hokkada görülen tasarım mühür ve stampada da devam ettirilmiştir.  Ölçü: Hokka: 23x21 cm,

    Lot No: 146

    Lot: 146

    FRANSIZ METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA HOKKA TAKIMI-Metal üzeri gümüş kaplama, mühür, stampa ve hokka olmak üzere 3 parçadan oluşan takım fransız damgası barındırmaktadır. Hokka 4 zarif ayakla yükseltilerek tasarlanmış, iki hazneden ve hazneler arası kuş figürü ile dekore edilmiştir. Hokkada görülen tasarım mühür ve stampada da devam ettirilmiştir. Ölçü: Hokka: 23x21 cm,

    TLSold
  • FRANSIZ BRONZ HEYKEL-Mermer kaide ile yükseltilmiş,  bronzdan mamül, 'Flüt Çalan Adam' tasarımının figüre edildiği Fransız yapımı heykel.  Ölçü: 29x10 cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    FRANSIZ BRONZ HEYKEL-Mermer kaide ile yükseltilmiş, bronzdan mamül, 'Flüt Çalan Adam' tasarımının figüre edildiği Fransız yapımı heykel. Ölçü: 29x10 cm.

    TLSold
  • AHŞAP ÜZERİ ALTIN VARAK MAZGALA İŞÇİLİKLİ BUDA HEYKELİ-19.yy. Ahşaptan mamül edilen Uzakdoğu buda heykelinin tüm gövde yüzeyi yoğun altın varakla zenginleştirilmiş olup mazgala işçiliği ile tasarlanmıştır. (Arka kısmının parçası mevcuttur.) Ölçü: 25x14 cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    AHŞAP ÜZERİ ALTIN VARAK MAZGALA İŞÇİLİKLİ BUDA HEYKELİ-19.yy. Ahşaptan mamül edilen Uzakdoğu buda heykelinin tüm gövde yüzeyi yoğun altın varakla zenginleştirilmiş olup mazgala işçiliği ile tasarlanmıştır. (Arka kısmının parçası mevcuttur.) Ölçü: 25x14 cm.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ BRONZ MÜCEVHER KUTUSU-Dört ayakla yükseltilen, gövde, ayak ve kapak bordürü bronzdan mamül edilen mücevher kutusu, yoğun süslemelerle dekore edilmiş olup, kapak yüzeyi dalgalı formda beyaz ve yeşil renkli mine işçiliği ile tasarlanmış, orta hattı akik taşından mamül kuş figürü ile zenginleştirilmiş ve iç kısmı yeşil saten kumaşla kaplanmıştır.  Ölçü: 14x6 cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    MİNE İŞÇİLİKLİ BRONZ MÜCEVHER KUTUSU-Dört ayakla yükseltilen, gövde, ayak ve kapak bordürü bronzdan mamül edilen mücevher kutusu, yoğun süslemelerle dekore edilmiş olup, kapak yüzeyi dalgalı formda beyaz ve yeşil renkli mine işçiliği ile tasarlanmış, orta hattı akik taşından mamül kuş figürü ile zenginleştirilmiş ve iç kısmı yeşil saten kumaşla kaplanmıştır. Ölçü: 14x6 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ PORTRELİ BRONZ MÜCEVHER KUTUSU-Yuvarlak formla tasarlanmış, bronzdan mamül edilmiş ve bitkisel motiflerle çevrelenmiş olan mücevher kutusunun kapak kısmı kristal kesmeden mamül olup orta hattında bronzdan mamül kadın portresi yer almakta olup iç kısmı saten kumaş kaplamadır. Bronz dore kalitesi çok iyi durumda olan kutu kondüsyon olarakta çok iyi durumdadır. Ölçü: 10x5 cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    FRANSIZ PORTRELİ BRONZ MÜCEVHER KUTUSU-Yuvarlak formla tasarlanmış, bronzdan mamül edilmiş ve bitkisel motiflerle çevrelenmiş olan mücevher kutusunun kapak kısmı kristal kesmeden mamül olup orta hattında bronzdan mamül kadın portresi yer almakta olup iç kısmı saten kumaş kaplamadır. Bronz dore kalitesi çok iyi durumda olan kutu kondüsyon olarakta çok iyi durumdadır. Ölçü: 10x5 cm.

    TLSold
  • PORSELEN ÜZERİ EL BOYAMA PORTRELİ BRONZ MÜVECHER KUTUSU-19. yy. Fransız. Dalgalı formla tasarlanmış, bronzdan mamül edilmiş ve yoğun kabartmalı bitkisel motiflerle süslendirilmiş kutunun kapak kısmı kristal kesmeden mamül olup orta hattı porselenden mamül el boyama kadın portresi ile dekore edilmiştir ve iç kısmı saten kaplamadan oluşmaktadır.  Ölçü: 15x5 cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    PORSELEN ÜZERİ EL BOYAMA PORTRELİ BRONZ MÜVECHER KUTUSU-19. yy. Fransız. Dalgalı formla tasarlanmış, bronzdan mamül edilmiş ve yoğun kabartmalı bitkisel motiflerle süslendirilmiş kutunun kapak kısmı kristal kesmeden mamül olup orta hattı porselenden mamül el boyama kadın portresi ile dekore edilmiştir ve iç kısmı saten kaplamadan oluşmaktadır. Ölçü: 15x5 cm.

    TLSold
  • HİLAL FİGÜRLÜ BRONZ İŞÇİLİKLİ MÜCEVHER STANDI-19.yy. Mermer kaidenin orta hattından başlayan bronzla yükseltilen, ve bordür kısmını bronzla devam ettiren mücevher standının gövde kısmı yuvarlak formda tasarlanmış, gravür işçiliklerle çevrelenmiş, ve tepe kısmı hilal figürü ile dekore edilmiştir. Son derece zarif ve kusursuz bir tasarımı bulunan stand nadir rastlanılmakta olup iyi kondüsyonludur.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    HİLAL FİGÜRLÜ BRONZ İŞÇİLİKLİ MÜCEVHER STANDI-19.yy. Mermer kaidenin orta hattından başlayan bronzla yükseltilen, ve bordür kısmını bronzla devam ettiren mücevher standının gövde kısmı yuvarlak formda tasarlanmış, gravür işçiliklerle çevrelenmiş, ve tepe kısmı hilal figürü ile dekore edilmiştir. Son derece zarif ve kusursuz bir tasarımı bulunan stand nadir rastlanılmakta olup iyi kondüsyonludur.

    TLSold
  • BRONZ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ MÜZİKA-İ HUMAYUN APLİK-19. yy. Bronzdan mamül edilen ve üzeri yoğun altın dore ile zenginleştirilen, Müzika-i Humayun figüre edilmiş aplik. Ölçü: 7.5x5 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    BRONZ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ MÜZİKA-İ HUMAYUN APLİK-19. yy. Bronzdan mamül edilen ve üzeri yoğun altın dore ile zenginleştirilen, Müzika-i Humayun figüre edilmiş aplik. Ölçü: 7.5x5 cm.

    TLSold
  • ARDEKO TARZI FRANSIZ BEYAZ ALTIN ELMAS PIRLANTA BROŞ-Fransız. Ardeko tarzı broş. 8 ayar 11.78 gr beyaz altından mamül, bitkisel dekorlu, orta hattı elmas, kenar kısımları takribi 2.5 ct pırlanta süslemeli.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    ARDEKO TARZI FRANSIZ BEYAZ ALTIN ELMAS PIRLANTA BROŞ-Fransız. Ardeko tarzı broş. 8 ayar 11.78 gr beyaz altından mamül, bitkisel dekorlu, orta hattı elmas, kenar kısımları takribi 2.5 ct pırlanta süslemeli.

    TLSold
  • MEKİK TARZI BEYAZ ALTIN PIRLANTA YÜZÜK-Fransız. Mekik tarzı yüzük. 8 ayar 5.43 gr beyaz altından mamül, takribi 2 ct pırlanta taşı ile bezenmiştir.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    MEKİK TARZI BEYAZ ALTIN PIRLANTA YÜZÜK-Fransız. Mekik tarzı yüzük. 8 ayar 5.43 gr beyaz altından mamül, takribi 2 ct pırlanta taşı ile bezenmiştir.

    TLSold
  • DAMLA FORMLU ALTIN YAKUT ELMAS KÜPE-Fransız tarzı. Damla formunda yüzük. 8 ayar altından mamül, orta hattı takribi 3 ct yakut, etrafı takribi 0.60 ct elmasla bezenmiştir.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    DAMLA FORMLU ALTIN YAKUT ELMAS KÜPE-Fransız tarzı. Damla formunda yüzük. 8 ayar altından mamül, orta hattı takribi 3 ct yakut, etrafı takribi 0.60 ct elmasla bezenmiştir.

    TLSold
  • ALTIN ELMAS ZÜMRÜT YÜZÜK-Özel damla formunda tasarlanmış 8 ayar altından mamül, 0.50 ct zümrüt ve takribi 1 ct elmas taşlarla süslenmiştir.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    ALTIN ELMAS ZÜMRÜT YÜZÜK-Özel damla formunda tasarlanmış 8 ayar altından mamül, 0.50 ct zümrüt ve takribi 1 ct elmas taşlarla süslenmiştir.

    TLSold
  • ALTIN ELMAS GÜL KÜPE-Gül formunda tasarlanmış olan, 8 ayar altından mamül 0.50 ct elmas taşı ile süslenmiş çift küpe.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    ALTIN ELMAS GÜL KÜPE-Gül formunda tasarlanmış olan, 8 ayar altından mamül 0.50 ct elmas taşı ile süslenmiş çift küpe.

    TLSold
  • ALTIN ELMAS YÜZÜK-Osmanlı tarzı. Kazayağı modeli yüzük. 8 ayar 10 gr altından mamül, takribi 3 ct elmas taşı ile bezenmiştir.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    ALTIN ELMAS YÜZÜK-Osmanlı tarzı. Kazayağı modeli yüzük. 8 ayar 10 gr altından mamül, takribi 3 ct elmas taşı ile bezenmiştir.

    TLSold
  • ALTIN YAKUT YÜZÜK-Osmanlı tarzı. Kubbe formunda tasarlanmış, iki kenarı lale motifi ile süslenmiş yüzük. 8 ayar 8 gr altından mamül, takribi 2.5 ct yakut taşlarla süslenmiştir.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    ALTIN YAKUT YÜZÜK-Osmanlı tarzı. Kubbe formunda tasarlanmış, iki kenarı lale motifi ile süslenmiş yüzük. 8 ayar 8 gr altından mamül, takribi 2.5 ct yakut taşlarla süslenmiştir.

    TLSold
  • ALTIN PIRLANTA ZÜMRÜT YÜZÜK-Fransız. Ardeko tarzı yüzük. 18 ayar 8.5 gr altından mamül, takribi 2.5 ct zümrüt ve 0.95 ct pırlanta taşı ile bezenmiştir.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    ALTIN PIRLANTA ZÜMRÜT YÜZÜK-Fransız. Ardeko tarzı yüzük. 18 ayar 8.5 gr altından mamül, takribi 2.5 ct zümrüt ve 0.95 ct pırlanta taşı ile bezenmiştir.

    TLSold
  • ALTIN ELMAS BROŞ-Osmanlı pazarına özel tasarlanmış. Geyik formunda, kolye olabilen broş. 8 ayar 25 gr altından mamül, gövdesi takribi 3 ct elmas taşı ve  göz kısmı yakut taşıyla bezenmiştir.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    ALTIN ELMAS BROŞ-Osmanlı pazarına özel tasarlanmış. Geyik formunda, kolye olabilen broş. 8 ayar 25 gr altından mamül, gövdesi takribi 3 ct elmas taşı ve göz kısmı yakut taşıyla bezenmiştir.

    TLSold
  • 4. DERECE OSMANLI MECİDİ NİŞANI-Göbek kısmı Sultan II. Abdülhamid Han tuğralı altından mamül ve mine işçiliği ile tasarlanmış 'Gayret, Sadakat, Hamiyet' yazıları ve Hicri '1268' tarihi ile çevrelenen, arka kısmında 'Tophane-i Amire' damgası ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğrası barındıran özel kutusunun içerisinde 4. derece Osmanlı Mecidi Nişanı.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    4. DERECE OSMANLI MECİDİ NİŞANI-Göbek kısmı Sultan II. Abdülhamid Han tuğralı altından mamül ve mine işçiliği ile tasarlanmış 'Gayret, Sadakat, Hamiyet' yazıları ve Hicri '1268' tarihi ile çevrelenen, arka kısmında 'Tophane-i Amire' damgası ve Sultan II. Abdülhamid Han tuğrası barındıran özel kutusunun içerisinde 4. derece Osmanlı Mecidi Nişanı.

    TLSold
  • OSMANLI MECİDİ NİŞANI MİNYATÜRÜ-19. yy. Osmanlı. Halka ve ayyıldız altından mamül, gövde gümüş üzeri mine işçilikli. C.F. HANCOCK ibareli orijinal kutusunun içerisinde. Fevkalade kondüsyonda, nadir raslanılan koleksiyonluk eser.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    OSMANLI MECİDİ NİŞANI MİNYATÜRÜ-19. yy. Osmanlı. Halka ve ayyıldız altından mamül, gövde gümüş üzeri mine işçilikli. C.F. HANCOCK ibareli orijinal kutusunun içerisinde. Fevkalade kondüsyonda, nadir raslanılan koleksiyonluk eser.

    TLSold
  • OSMANLI 2. DERECE MECİDİ NİŞAN VE ŞEMSESİ-Altın ve gümüş üzerine mine işçilikli, Hicri 1268 tarihli. 1851 senesinde Sultan Abdülmecid tarafından yaptırılmaya başlanan bu nişanların ortasında Sultan tuğrası yer almakta ve etrafında kırmızı mineli kartuşla süsleme yapılmıştır.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    OSMANLI 2. DERECE MECİDİ NİŞAN VE ŞEMSESİ-Altın ve gümüş üzerine mine işçilikli, Hicri 1268 tarihli. 1851 senesinde Sultan Abdülmecid tarafından yaptırılmaya başlanan bu nişanların ortasında Sultan tuğrası yer almakta ve etrafında kırmızı mineli kartuşla süsleme yapılmıştır.

    TLSold
  • GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI BÜYÜK İMTİYAZ MADALYASI-Devlete ve ülkeye bağlılık gösterenlere, millet ve memleket yararına bir keşifte bulunanlara ve devletin verdiği görevleri başarıyla yerine getirenlere verilmek üzere 21 Zilkade 1300 (23 Eylül 1883) tarihinde Sultan II. Abdülhamid Han tarafından ihdas edilmiş, madalyanın bizzat padişah tarafından verileceği nizamnâmesinde belirtilmiştir. Gümüş üzerine altın vermeyli olan imtiyaz madalyasının bir yüzünde saltanat arması, diğer yüzünde, “Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye uğrunda fevkalâde sadakat ve şecaat ibraz edenlere mahsus madalyadır” ibaresi ve altında iç kısmına verilen kişinin adının yazıldığı bir hilâl bulunmaktadır. Üzerindeki ibareden dolayı madalyaya “sadakat ve şecaat madalyası” da denilmiştir. Kondüsyon olarak çok iyi durumdadır.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI BÜYÜK İMTİYAZ MADALYASI-Devlete ve ülkeye bağlılık gösterenlere, millet ve memleket yararına bir keşifte bulunanlara ve devletin verdiği görevleri başarıyla yerine getirenlere verilmek üzere 21 Zilkade 1300 (23 Eylül 1883) tarihinde Sultan II. Abdülhamid Han tarafından ihdas edilmiş, madalyanın bizzat padişah tarafından verileceği nizamnâmesinde belirtilmiştir. Gümüş üzerine altın vermeyli olan imtiyaz madalyasının bir yüzünde saltanat arması, diğer yüzünde, “Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye uğrunda fevkalâde sadakat ve şecaat ibraz edenlere mahsus madalyadır” ibaresi ve altında iç kısmına verilen kişinin adının yazıldığı bir hilâl bulunmaktadır. Üzerindeki ibareden dolayı madalyaya “sadakat ve şecaat madalyası” da denilmiştir. Kondüsyon olarak çok iyi durumdadır.

    TLSold
  • OSMANLI EVRAK LOTU-Diploma, belge, tapu vb evraklar olmak üzere 66 adetten oluşan Osmanlı dönemi efemera lotu.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    OSMANLI EVRAK LOTU-Diploma, belge, tapu vb evraklar olmak üzere 66 adetten oluşan Osmanlı dönemi efemera lotu.

    TLSold
  • ÖZEL KUTUSUNDA OSMANLI PAŞA TEREKESİ LOTU-Kadife zemin üzeri Sultan abdülhamid han tuğrası betimlemeli özel kutusu içerisinde yer alan, fotoğraf, belge, tapu, diploma vb evraklar olmak üzere toplam 67 adetten meydana gelen 'Vickers Sons&Maxım' yazılı Osmanlı paşa terekesi koleksiyonu.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    ÖZEL KUTUSUNDA OSMANLI PAŞA TEREKESİ LOTU-Kadife zemin üzeri Sultan abdülhamid han tuğrası betimlemeli özel kutusu içerisinde yer alan, fotoğraf, belge, tapu, diploma vb evraklar olmak üzere toplam 67 adetten meydana gelen 'Vickers Sons&Maxım' yazılı Osmanlı paşa terekesi koleksiyonu.

    TLSold
  • AĞIZLIK KOLEKSİYONU-6 adetten oluşan, her biri orijinal kutusunda yer alan, 5 adedi damla kehribardan 1 adedi ise katalinden mamül, uç kısımları gümüş işçilikli ağızlık koleksiyonu.   (Birkaçında damar çatlağı mevcuttur). Ölçü: ortalama 10 cm.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    AĞIZLIK KOLEKSİYONU-6 adetten oluşan, her biri orijinal kutusunda yer alan, 5 adedi damla kehribardan 1 adedi ise katalinden mamül, uç kısımları gümüş işçilikli ağızlık koleksiyonu. (Birkaçında damar çatlağı mevcuttur). Ölçü: ortalama 10 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TOPHANE LÜLE VE ÇUBUĞU-19.yy. Osmanlı. Tophane, gövde kısmında ay yıldız betimlemesi ve bitkisel motifler barındıran, altın ve gümüş oksitle süslenmiş, usta damgasına sahip lüle ve bambu ağacından mamül uç kısmında gergedan boynuzu ve damla kehribar bulunan çubuğu.  Ölçü: 54 cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    OSMANLI TOPHANE LÜLE VE ÇUBUĞU-19.yy. Osmanlı. Tophane, gövde kısmında ay yıldız betimlemesi ve bitkisel motifler barındıran, altın ve gümüş oksitle süslenmiş, usta damgasına sahip lüle ve bambu ağacından mamül uç kısmında gergedan boynuzu ve damla kehribar bulunan çubuğu. Ölçü: 54 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TOPHANE LÜLE VE ÇUBUĞU-19. YY. Osmanlı. Tophane, gövde kısmında yoğun işçilikle süslenen ve altın dore ile zenginleştirilen lüle ve Osmanlı tarzı ahşap üzeri sedef kakma işçiliği ile bezetilen ve uç kısmında damla kehribardan oluşan çubuğu. Tarz ve işçilik olarak nadir rastlanılan koleksiyonluk eser.  (Çok eski olmasından dolayı kehribarında çatlak mevcut.). Ölçü: 64 cm.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    OSMANLI TOPHANE LÜLE VE ÇUBUĞU-19. YY. Osmanlı. Tophane, gövde kısmında yoğun işçilikle süslenen ve altın dore ile zenginleştirilen lüle ve Osmanlı tarzı ahşap üzeri sedef kakma işçiliği ile bezetilen ve uç kısmında damla kehribardan oluşan çubuğu. Tarz ve işçilik olarak nadir rastlanılan koleksiyonluk eser. (Çok eski olmasından dolayı kehribarında çatlak mevcut.). Ölçü: 64 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TOPHANE LÜLE-19.yy. Osmanlı. Tophane, gövde kısmının iki yanında ay yıldız orta hattında yıldız betimlemesi bulunan, Osmanlı tuğrası, Constantinople ve usta damgası bulunan, son derece iyi kondüsyonda ve büyük ebatlı altın dore ile zenginleştirilmiş '1298' tarihli lüle.  Ölçü: 9x6 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    OSMANLI TOPHANE LÜLE-19.yy. Osmanlı. Tophane, gövde kısmının iki yanında ay yıldız orta hattında yıldız betimlemesi bulunan, Osmanlı tuğrası, Constantinople ve usta damgası bulunan, son derece iyi kondüsyonda ve büyük ebatlı altın dore ile zenginleştirilmiş '1298' tarihli lüle. Ölçü: 9x6 cm.

    TLSold
  • AVRUPA DAMGALI PİPO VE ÇUBUĞU-19.yy. Avrupa damgasına sahip. Gövde kısmı abanoz ağacından mamül, uç ve ağız kısmı lüle taşından mamül edilen ve kapağında aslan figürünün betimlendiği Avrupa tütün içme takımı.  Ölçü: 43 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    AVRUPA DAMGALI PİPO VE ÇUBUĞU-19.yy. Avrupa damgasına sahip. Gövde kısmı abanoz ağacından mamül, uç ve ağız kısmı lüle taşından mamül edilen ve kapağında aslan figürünün betimlendiği Avrupa tütün içme takımı. Ölçü: 43 cm.

    TLSold
  • ASLAN FİGÜRLÜ SIRT KAŞIMA ÇUBUĞU-19yy. Avrupa imalatlı. Kemikten mamül edilen, kafasında aslan figürünü barındıran, uç kısmında el figürü ile tasarlanan sırt kaşıma çubuğu güzel işçilikli ve büyük ebatlıdır. Eskiliğinden dolayı yer yer çizgisel çatlaklıkları mevcuttur.  Ölçü: 41 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    ASLAN FİGÜRLÜ SIRT KAŞIMA ÇUBUĞU-19yy. Avrupa imalatlı. Kemikten mamül edilen, kafasında aslan figürünü barındıran, uç kısmında el figürü ile tasarlanan sırt kaşıma çubuğu güzel işçilikli ve büyük ebatlıdır. Eskiliğinden dolayı yer yer çizgisel çatlaklıkları mevcuttur. Ölçü: 41 cm.

    TLSold
  • AVRUPA BASTON-Gövde kısmı ahşaptan mamül edilen, iki ucu metalle süslenen ve tutamağı küre formunda tasarlanan dilimli stilizasyonla dekore edilen avrupa imalatlı baston.  Ölçü: 89 cm.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    AVRUPA BASTON-Gövde kısmı ahşaptan mamül edilen, iki ucu metalle süslenen ve tutamağı küre formunda tasarlanan dilimli stilizasyonla dekore edilen avrupa imalatlı baston. Ölçü: 89 cm.

    TLSold
  • AVRUPA ŞİŞLİ BASTON-Gövde kısmı abanoz ağacından mamül edilmiş, orta hattı, alt üst kısmı ve tutamağının iki ucu metal parçalarla süslenmiş, içerisinden şiş çıkarılan Avrupa imalatlı baston.  Ölçü: 90 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    AVRUPA ŞİŞLİ BASTON-Gövde kısmı abanoz ağacından mamül edilmiş, orta hattı, alt üst kısmı ve tutamağının iki ucu metal parçalarla süslenmiş, içerisinden şiş çıkarılan Avrupa imalatlı baston. Ölçü: 90 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ TUTAMAKLI DAMGALI BASTON-Gövde kısmı abanoz ağacından mamül edilmiş, dalga formundaki gümüşten mamül tutamağı bulunan ve tutamak üzerinde isim ve damga barındıran Avrupa imalatlı baston.  Ölçü: 80 cm.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    GÜMÜŞ TUTAMAKLI DAMGALI BASTON-Gövde kısmı abanoz ağacından mamül edilmiş, dalga formundaki gümüşten mamül tutamağı bulunan ve tutamak üzerinde isim ve damga barındıran Avrupa imalatlı baston. Ölçü: 80 cm.

    TLSold
  • KAMA-19.yy. tutamak kısmı katalin üzeri yarı değerli taşlarla bezenmiş olan, kın kısmı metalden mamül edilen ve her tarafı kabartmalı yoğun işçiliklerle süslenmiş kama. Haliyle.  Ölçü: 40 cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    KAMA-19.yy. tutamak kısmı katalin üzeri yarı değerli taşlarla bezenmiş olan, kın kısmı metalden mamül edilen ve her tarafı kabartmalı yoğun işçiliklerle süslenmiş kama. Haliyle. Ölçü: 40 cm.

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ SAPLI SALDIRMA YATAĞANI-Bıçak kısmı çelikten mamül edilmiş olan, sapı gümüş üzeri yoğun kabartmalı bitkisel işlemelerle bezenen Osmanlı saldırma yatağanı.  Ölçü: 77 cm.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    OSMANLI GÜMÜŞ SAPLI SALDIRMA YATAĞANI-Bıçak kısmı çelikten mamül edilmiş olan, sapı gümüş üzeri yoğun kabartmalı bitkisel işlemelerle bezenen Osmanlı saldırma yatağanı. Ölçü: 77 cm.

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ KUŞAK HANÇERİ-19.yy. Osmanlı dönemi. Bıçak kısmı çelikten mamül, sap ve kın ön kısmı gümüş arka kısmı yine çelikten imal edilen, gövde yüzeyi yoğun savat işçilikli bitkisel motiflerle süslenen ve Osmanlı tuğrası betimlemesi bulunan kuşak hançeri.  Ölçü: 35 cm.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    OSMANLI GÜMÜŞ ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ KUŞAK HANÇERİ-19.yy. Osmanlı dönemi. Bıçak kısmı çelikten mamül, sap ve kın ön kısmı gümüş arka kısmı yine çelikten imal edilen, gövde yüzeyi yoğun savat işçilikli bitkisel motiflerle süslenen ve Osmanlı tuğrası betimlemesi bulunan kuşak hançeri. Ölçü: 35 cm.

    TLSold
  • OSMANLI MERCANLI GÜMÜŞ KINLI KAMA-19.yy. Osmanlı dönemi. Sap kısmı fildişinden mamül, fil kulağı formunda tasarlanmış ve üzeri fıstık mercanla süslendirilmiş kamanın, bıçak kısmı çelikten imal edilmiş ve kını kumaş üzeri gümüş parçalarla bezenmiş olup altın sırmalı püskülle zenginleştirilmiştir.  Form olarak nadir ve koleksiyonluk bir eserdir.  Ölçü: 59 cm.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    OSMANLI MERCANLI GÜMÜŞ KINLI KAMA-19.yy. Osmanlı dönemi. Sap kısmı fildişinden mamül, fil kulağı formunda tasarlanmış ve üzeri fıstık mercanla süslendirilmiş kamanın, bıçak kısmı çelikten imal edilmiş ve kını kumaş üzeri gümüş parçalarla bezenmiş olup altın sırmalı püskülle zenginleştirilmiştir. Form olarak nadir ve koleksiyonluk bir eserdir. Ölçü: 59 cm.

    TLSold
  • OSMANLI SEDEF KAKMA KAVUKLUK-19.yy. Osmanlı dönemi. Ahşaptan mamül edilmiş gövde üzeri sedef kakma işçilikle tasarlanmış, orta hattında Osmanlı tuğrası formu işlenmiş minyatür şehzade kavukluğu.  Ölçü: 57x21 cm.

    Lot No: 183

    Lot: 183

    OSMANLI SEDEF KAKMA KAVUKLUK-19.yy. Osmanlı dönemi. Ahşaptan mamül edilmiş gövde üzeri sedef kakma işçilikle tasarlanmış, orta hattında Osmanlı tuğrası formu işlenmiş minyatür şehzade kavukluğu. Ölçü: 57x21 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ ALTIN DORE MERMERLİ ETEJER-19.yy. Fransız. Ahşap üzeri yoğun altın dore işlemeli, ön tarafında çekmecesi bulunan ve üst kaidesi mermerden oluşan iyi kondüsyonlu etejer.  Ölçü: 47x26 cm.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    FRANSIZ ALTIN DORE MERMERLİ ETEJER-19.yy. Fransız. Ahşap üzeri yoğun altın dore işlemeli, ön tarafında çekmecesi bulunan ve üst kaidesi mermerden oluşan iyi kondüsyonlu etejer. Ölçü: 47x26 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ BRONZ DRESUAR SAATİ-19. yy. Fransız. Bronzdan mamül gövde üzeri yoğun ve fevkalade altın dore işçilikli, tepe kısmında 'Fransız kıyafetli lir çalan kadın' figürü bulunan, göbek kısmında 'At üzerinde savaşçı' figürü barındıran ve dört zarif ayakla yükseltilen saatin yüzeyi yoğun kabartmalı işçiliklerle bezenmiştir.  Ölçü: 51x39 cm.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    FRANSIZ BRONZ DRESUAR SAATİ-19. yy. Fransız. Bronzdan mamül gövde üzeri yoğun ve fevkalade altın dore işçilikli, tepe kısmında 'Fransız kıyafetli lir çalan kadın' figürü bulunan, göbek kısmında 'At üzerinde savaşçı' figürü barındıran ve dört zarif ayakla yükseltilen saatin yüzeyi yoğun kabartmalı işçiliklerle bezenmiştir. Ölçü: 51x39 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ BRONZ ŞÖMİNE SAATİ-18 yy sonu. Fransız. Bronzdan mamül edilen, altın dore işçiliklerle bezenen ve dört zarif ayaklı kaide ile yükseltilen saatin tepe kısmında iki adet eros bebek barındıran şömine saati çok büyük ebatlı olup saat kadran kısmı Imperial damgalıdır.  Ölçü: 52x40 cm.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    FRANSIZ BRONZ ŞÖMİNE SAATİ-18 yy sonu. Fransız. Bronzdan mamül edilen, altın dore işçiliklerle bezenen ve dört zarif ayaklı kaide ile yükseltilen saatin tepe kısmında iki adet eros bebek barındıran şömine saati çok büyük ebatlı olup saat kadran kısmı Imperial damgalıdır. Ölçü: 52x40 cm.

    TLSold
  • ÖZBEK MERCANLI GELİN BAŞI-Gövde yüzeyi kumaş üzeri yoğun eski mercanlarla bezenmiş, üç tarafında ve orta hattında püskül süslemeleri barındıran, tepe kısmında nazarlığı bulunan gelin başının kumaş ve boncuklardan oluşan sarkıtlı süslemeleri mevcut olup son derece iyi kondüsyonda koleksiyonluk eser.  Ölçü: 18x9 cm.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    ÖZBEK MERCANLI GELİN BAŞI-Gövde yüzeyi kumaş üzeri yoğun eski mercanlarla bezenmiş, üç tarafında ve orta hattında püskül süslemeleri barındıran, tepe kısmında nazarlığı bulunan gelin başının kumaş ve boncuklardan oluşan sarkıtlı süslemeleri mevcut olup son derece iyi kondüsyonda koleksiyonluk eser. Ölçü: 18x9 cm.

    TLSold
  • OSMANLI ALTIN SIRMALI TOP PÜSKÜL-19.yy. Osmanlı dönemi. Yeşil kadife üzerine altın sırma ve boncuklarla bezenmiş üst kısmında tutamağı, alt kısmında boncuktan mamül süslemesi bulunan top püskül.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    OSMANLI ALTIN SIRMALI TOP PÜSKÜL-19.yy. Osmanlı dönemi. Yeşil kadife üzerine altın sırma ve boncuklarla bezenmiş üst kısmında tutamağı, alt kısmında boncuktan mamül süslemesi bulunan top püskül.

    TLSold
  • UZAKDOĞU AHŞAP OYMA SANDIK-19.yy. Uzakdoğu. Ahşaptan mamül, dikdörtgen formlu tasarıma sahip, dört ayakla yükseltilen ve bordür, orta ve gövde yüzeyi yoğun oyma işçilikli stilizasyonla dekore edilen sandığın kilit kısımları bronzdan oluşmakta olup, iri ebatlıdır.  Ölçü: 76x33x29 cm.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    UZAKDOĞU AHŞAP OYMA SANDIK-19.yy. Uzakdoğu. Ahşaptan mamül, dikdörtgen formlu tasarıma sahip, dört ayakla yükseltilen ve bordür, orta ve gövde yüzeyi yoğun oyma işçilikli stilizasyonla dekore edilen sandığın kilit kısımları bronzdan oluşmakta olup, iri ebatlıdır. Ölçü: 76x33x29 cm.

    TLSold
  • İTTİFAK HAVAN-19.yy. Porselenden mamül, Közsenbanya Steglagyar damgalı, 1914-1916 tarihli iki yanında tutamağı bulunan ittifak havanın üst kenarı bitkisel motiflerle süslenmiş olp iri ebatlıdır.  Ölçü: 13x19 cm.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    İTTİFAK HAVAN-19.yy. Porselenden mamül, Közsenbanya Steglagyar damgalı, 1914-1916 tarihli iki yanında tutamağı bulunan ittifak havanın üst kenarı bitkisel motiflerle süslenmiş olp iri ebatlıdır. Ölçü: 13x19 cm.

    TLSold
  • İRAN İŞİ GÜMÜŞ KAKMALI KOLEKSİYON LOTU-İran işi. Demirden mamül gövde üzeri gümüş kakma işçiliği ile tasarlanan, bir adedinde minyatür işlemesi bulunan iki adet kutu, bir adet yoğun motifler içeren vazo ve aynımotiflerin devam ettirildiği nargile başlığı olmak üzere toplam dört parçadan oluşan koleksiyon lot.  Ölçü: Kutular: 14x10 cm, Vazo: 22 cm, Nargile Başlığı: 8x6.5 cm.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    İRAN İŞİ GÜMÜŞ KAKMALI KOLEKSİYON LOTU-İran işi. Demirden mamül gövde üzeri gümüş kakma işçiliği ile tasarlanan, bir adedinde minyatür işlemesi bulunan iki adet kutu, bir adet yoğun motifler içeren vazo ve aynımotiflerin devam ettirildiği nargile başlığı olmak üzere toplam dört parçadan oluşan koleksiyon lot. Ölçü: Kutular: 14x10 cm, Vazo: 22 cm, Nargile Başlığı: 8x6.5 cm.

    TLSold
  • MİNE İŞÇİLİKLİ BRONZ TATLI KAŞIĞI TAKIMI-Bronzdan mamül, altın dore süslemeli ve 6 adetten oluşan takımın uç kısımları floral desenlerle stilize edilmiş olup, kaşık kısmı mine işçiliklerle tasarlanmış Rusya Moskova betimlemesi işlenmiştir. Ölçü: 12 cm.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    MİNE İŞÇİLİKLİ BRONZ TATLI KAŞIĞI TAKIMI-Bronzdan mamül, altın dore süslemeli ve 6 adetten oluşan takımın uç kısımları floral desenlerle stilize edilmiş olup, kaşık kısmı mine işçiliklerle tasarlanmış Rusya Moskova betimlemesi işlenmiştir. Ölçü: 12 cm.

    TLSold
  • MISIR İŞİ MİNE İŞÇİLİKLİ BRONZ TATLI KAŞIĞI-Bronzdan mamül, altın dore süslemeli, sarmaşık püskül yapılı tutamağa sahip olan ve damga barındıran kaşığın üzeri yoğun mine işçiliklerle dekore edilmiştir ve orta hattında Mısır betimlemesi işlenmiştir.  Ölçü: 11 cm.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    MISIR İŞİ MİNE İŞÇİLİKLİ BRONZ TATLI KAŞIĞI-Bronzdan mamül, altın dore süslemeli, sarmaşık püskül yapılı tutamağa sahip olan ve damga barındıran kaşığın üzeri yoğun mine işçiliklerle dekore edilmiştir ve orta hattında Mısır betimlemesi işlenmiştir. Ölçü: 11 cm.

    TLSold
  • COOPER BROTHERSDAMGALI KUTUSUNDA ÇATAL SETİ-Özel kutusunun içerisinde yer alan ve 6 adetten oluşan çatal seti metalden mamül olup, zarif tasarıma ve Cooper Brothers damgasına sahiptir.  Ölçü: 13 cm.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    COOPER BROTHERSDAMGALI KUTUSUNDA ÇATAL SETİ-Özel kutusunun içerisinde yer alan ve 6 adetten oluşan çatal seti metalden mamül olup, zarif tasarıma ve Cooper Brothers damgasına sahiptir. Ölçü: 13 cm.

    TLSold
  • CHRİSTOFLE GÜZELLİK SETİ-Özel kutusunun içerisinde yer alan, fırça ve tarak olmak üzere iki parçadan oluşan güzellik setinin gövde kısımları metalden mamül olup, üzerleri bitkisel motiflerle süslenmiştir ve Christofle damgası barındırmaktadır.  Ölçü: Fırça: 14 cm, Tarak: 13 cm.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    CHRİSTOFLE GÜZELLİK SETİ-Özel kutusunun içerisinde yer alan, fırça ve tarak olmak üzere iki parçadan oluşan güzellik setinin gövde kısımları metalden mamül olup, üzerleri bitkisel motiflerle süslenmiştir ve Christofle damgası barındırmaktadır. Ölçü: Fırça: 14 cm, Tarak: 13 cm.

    TLSold
  • DÜRBÜN KOLEKSİYONU LOTU-Çeşitli boy ve ebatlarda, 6 adedi özel kutusunun içerisinde yer almakla beraber toplam 11 adetten oluşan dürbün koleksiyon lotu.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    DÜRBÜN KOLEKSİYONU LOTU-Çeşitli boy ve ebatlarda, 6 adedi özel kutusunun içerisinde yer almakla beraber toplam 11 adetten oluşan dürbün koleksiyon lotu.

    TLSold
  • KÜTAHYA ÇİFT KAPAKLI VAZO-Seramikten mamül, çift olan ve kapaklı bulunan vazolar, ince ağızdan genişleyen gövdeye doğru tasarlanmış olup, yüzeyleri yoğun bitkisel motiflerle süslenmiştir.  Ölçü: 33x20 cm.  (Vazoların birinin kapağında ufak bir atığı mevcuttur.)

    Lot No: 197

    Lot: 197

    KÜTAHYA ÇİFT KAPAKLI VAZO-Seramikten mamül, çift olan ve kapaklı bulunan vazolar, ince ağızdan genişleyen gövdeye doğru tasarlanmış olup, yüzeyleri yoğun bitkisel motiflerle süslenmiştir. Ölçü: 33x20 cm. (Vazoların birinin kapağında ufak bir atığı mevcuttur.)

    TLSold
  • OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ KÜTAHYA DUVAR TABAĞI-Seramikten mamül, çevrelenmiş yazı ortası Osmanlı Tuğra betimlemesi bulunan tabağın gövdesi yoğun bitkisel motifler, sarmaşıklar ve karanfil betimlemeleriyle süslenmiş olup büyük ebatlıdır.  Ölçü: 33 cm.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ KÜTAHYA DUVAR TABAĞI-Seramikten mamül, çevrelenmiş yazı ortası Osmanlı Tuğra betimlemesi bulunan tabağın gövdesi yoğun bitkisel motifler, sarmaşıklar ve karanfil betimlemeleriyle süslenmiş olup büyük ebatlıdır. Ölçü: 33 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ KÜTAHYA DUVAR TABAĞI-Seramikten mamül, çevrelenmiş yazı ortası Osmanlı Tuğra betimlemesi bulunan tabağın gövdesi yoğun bitkisel motifler, sarmaşıklar ve karanfil betimlemeleriyle süslenmiş olup büyük ebatlıdır.  Ölçü: 32 cm.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ KÜTAHYA DUVAR TABAĞI-Seramikten mamül, çevrelenmiş yazı ortası Osmanlı Tuğra betimlemesi bulunan tabağın gövdesi yoğun bitkisel motifler, sarmaşıklar ve karanfil betimlemeleriyle süslenmiş olup büyük ebatlıdır. Ölçü: 32 cm.

    TLSold
  • KÜTAHYA KAPAKLI ŞEKERLİK-Seramikten mamül, yuvarlak formda tasarlanmış olan şekerliğin kapak ve gövde yüzeyi bitkisel motiflerle, yaprak, karanfil ve dal betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 14x11 cm.  (Kapak kısmında ufak bir atığı mevcuttur.)

    Lot No: 200

    Lot: 200

    KÜTAHYA KAPAKLI ŞEKERLİK-Seramikten mamül, yuvarlak formda tasarlanmış olan şekerliğin kapak ve gövde yüzeyi bitkisel motiflerle, yaprak, karanfil ve dal betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 14x11 cm. (Kapak kısmında ufak bir atığı mevcuttur.)

    TLSold
  • KÜTAHYA KAPAKLI ŞEKERLİK-Seramikten mamül, yuvarlak formda gövde, fes formunda tutamakla tasarlanmış olan şekerliğin kapak ve gövde yüzeyi bitkisel motiflerle, yaprak, karanfil ve dal betimlemeleriyle süslenmiştir.  Ölçü: 11x10 cm.

    Lot No: 201

    Lot: 201

    KÜTAHYA KAPAKLI ŞEKERLİK-Seramikten mamül, yuvarlak formda gövde, fes formunda tutamakla tasarlanmış olan şekerliğin kapak ve gövde yüzeyi bitkisel motiflerle, yaprak, karanfil ve dal betimlemeleriyle süslenmiştir. Ölçü: 11x10 cm.

    TLSold
  • ESKİ TÜRKÇE DAMGALI ÇİFT KÜTAHYA VAZO-20. yy. Çift. Kütahya. Seramikten mamül, yukarıdan boğumlaşan, ağız kısmı bitkisel betimlemelerle çevrelenen vazoların yüzeyi yoğun minyatür işçiliklerle donatılmış olup üzerlerinde ' Maşaallah'  , 'Kütahya Yadigarı' , 'La Yakin' yazıları barındırmaktadır ve Eski Türkçe damgasına sahiptir.  Ölçü: 63. 65 cm.

    Lot No: 202

    Lot: 202

    ESKİ TÜRKÇE DAMGALI ÇİFT KÜTAHYA VAZO-20. yy. Çift. Kütahya. Seramikten mamül, yukarıdan boğumlaşan, ağız kısmı bitkisel betimlemelerle çevrelenen vazoların yüzeyi yoğun minyatür işçiliklerle donatılmış olup üzerlerinde ' Maşaallah' , 'Kütahya Yadigarı' , 'La Yakin' yazıları barındırmaktadır ve Eski Türkçe damgasına sahiptir. Ölçü: 63. 65 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU ÇİFT PANO-19.yy. Uzakdoğu. Çift. Ahşaptan mamül zemin üzerine kabartma işçilikli kemik ve sedef tasarımlı olan ve çevresi bitkisel motiflerle süslenen pano.  Ölçü: 91x30 cm.

    Lot No: 203

    Lot: 203

    UZAKDOĞU ÇİFT PANO-19.yy. Uzakdoğu. Çift. Ahşaptan mamül zemin üzerine kabartma işçilikli kemik ve sedef tasarımlı olan ve çevresi bitkisel motiflerle süslenen pano. Ölçü: 91x30 cm.

    TLSold
  • FUAT BAŞAR-Hattat Fuat imzalı. Tuğra formunda 'Besmele'. 1414 tarihli.  Ölçü: 52.5x47.5 cm.

    Lot No: 204

    Lot: 204

    FUAT BAŞAR-Hattat Fuat imzalı. Tuğra formunda 'Besmele'. 1414 tarihli. Ölçü: 52.5x47.5 cm.

    TLSold
  • KETEBE YUSUF-Talik hat. Ahşap dekupe işçilikli. 1316 tarihli. Beyit. Eski orijinal çerçevesi içerisinde.  Ölçü: 50x38 cm.

    Lot No: 205

    Lot: 205

    KETEBE YUSUF-Talik hat. Ahşap dekupe işçilikli. 1316 tarihli. Beyit. Eski orijinal çerçevesi içerisinde. Ölçü: 50x38 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI BERAT-Divani. Tarih: 20 Aralık 1860. Tuğra: Sultan II. Abdülhamid Han. Konu: İstanbul'da Hatice Tarhan Valide Sultan Vakıflarından olan Bab Bahçesindeki vakıftan Mustafa oğlu Fazıl Bey'e maaş verilmesine dair berat.  Ölçü: 87x36 cm.

    Lot No: 206

    Lot: 206

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI BERAT-Divani. Tarih: 20 Aralık 1860. Tuğra: Sultan II. Abdülhamid Han. Konu: İstanbul'da Hatice Tarhan Valide Sultan Vakıflarından olan Bab Bahçesindeki vakıftan Mustafa oğlu Fazıl Bey'e maaş verilmesine dair berat. Ölçü: 87x36 cm.

    TLSold
  • SULTAN ABDÜLAZİZ TUĞRALI BERAT-Tophane-i Amire’deki Nusret camii aşır müezzini Hafız Mehmed Ali bin Hasan’a sala verme ciheti veridiğine dair berattır. Tarih: 21 Receb 1281 (Miladî 20 Aralık 1864).  Ölçü: 85x33 cm.

    Lot No: 207

    Lot: 207

    SULTAN ABDÜLAZİZ TUĞRALI BERAT-Tophane-i Amire’deki Nusret camii aşır müezzini Hafız Mehmed Ali bin Hasan’a sala verme ciheti veridiğine dair berattır. Tarih: 21 Receb 1281 (Miladî 20 Aralık 1864). Ölçü: 85x33 cm.

    TLSold
  • KEÇE ÜZERİ GÜMÜŞ SIRMA İŞÇİLİKLİ BOSNA İŞİ TEKSTİL-Keçe üzerine tasarlanmış, yoğun gümüş sırma işçiliği ile dekore edilmiş olan tekstilin üzerine zarif Camii betimlemesi, orta hattında ay yıldız ibaresi ve çevresinde bitkisel motifler barındırmaktadır.  Ölçü: Tekstil: 35x26 cm, Çerçeve: 54x44 cm.

    Lot No: 208

    Lot: 208

    KEÇE ÜZERİ GÜMÜŞ SIRMA İŞÇİLİKLİ BOSNA İŞİ TEKSTİL-Keçe üzerine tasarlanmış, yoğun gümüş sırma işçiliği ile dekore edilmiş olan tekstilin üzerine zarif Camii betimlemesi, orta hattında ay yıldız ibaresi ve çevresinde bitkisel motifler barındırmaktadır. Ölçü: Tekstil: 35x26 cm, Çerçeve: 54x44 cm.

    TLSold
  • KADİFE ÜZERİ GÜMÜŞ SIRMA İŞÇİLİKLİ ÖRTÜ-Kadife kumaş üzerine tasarlanmış, yoğun ve kabartmalı gümüş sırma işçilikle dekore edilmiş, dört tarafında ay yıldız ibaresi barındıran örtünün ortasına yuvarlak formda Camii betimlemesi işlenmiştir.  Ölçü: Örtü: 37x37 cm, Çerçeve: 57x57 cm.

    Lot No: 209

    Lot: 209

    KADİFE ÜZERİ GÜMÜŞ SIRMA İŞÇİLİKLİ ÖRTÜ-Kadife kumaş üzerine tasarlanmış, yoğun ve kabartmalı gümüş sırma işçilikle dekore edilmiş, dört tarafında ay yıldız ibaresi barındıran örtünün ortasına yuvarlak formda Camii betimlemesi işlenmiştir. Ölçü: Örtü: 37x37 cm, Çerçeve: 57x57 cm.

    TLSold
  • KUMAŞ ÜZERİ ALTIN SIRMA İŞÇİLİKLİ PANO-Kırmızı kumaş üzerine tasarlanmış, yoğun ve kabartmalı altın sırma işçilikle dekore edilmiş,  Osmanlı motifleri, bitkisel desenler ve floral betimlemelerin işlendiği pano.  Ölçü: Pano: 77x40 cm, Çerçeve: 90x53 cm.

    Lot No: 210

    Lot: 210

    KUMAŞ ÜZERİ ALTIN SIRMA İŞÇİLİKLİ PANO-Kırmızı kumaş üzerine tasarlanmış, yoğun ve kabartmalı altın sırma işçilikle dekore edilmiş, Osmanlı motifleri, bitkisel desenler ve floral betimlemelerin işlendiği pano. Ölçü: Pano: 77x40 cm, Çerçeve: 90x53 cm.

    TLSold
  • AVRUPA İMZALI-Avrupa imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 'Natürmort'.  Ölçü: Resim: 118x79 cm,  Çerçeveli: 137x99 cm.

    Lot No: 211

    Lot: 211

    AVRUPA İMZALI-Avrupa imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 'Natürmort'. Ölçü: Resim: 118x79 cm, Çerçeveli: 137x99 cm.

    TLSold
  • AHMET FAZIL AKSOY-İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 'Kız Kulesi'.  Ölçü: Resim: 33x25 cm,   Çerçeveli: 54x44 cm.

    Lot No: 212

    Lot: 212

    AHMET FAZIL AKSOY-İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 'Kız Kulesi'. Ölçü: Resim: 33x25 cm, Çerçeveli: 54x44 cm.

    TLSold
  • D. JACOBS-İmzalı. Kontürplak üzeri yağlıboya. 'Vazoda Çiçekler'.  Ölçü: Resim: 48x37.5 cm,  Çerçeveli: 62x52 cm.

    Lot No: 213

    Lot: 213

    D. JACOBS-İmzalı. Kontürplak üzeri yağlıboya. 'Vazoda Çiçekler'. Ölçü: Resim: 48x37.5 cm, Çerçeveli: 62x52 cm.

    TLSold
  • OSMANLI PADİŞAHLARI-Eski fotoğraf. '35 Padişah' .  Ölçü: 39.5x33 cm.

    Lot No: 214

    Lot: 214

    OSMANLI PADİŞAHLARI-Eski fotoğraf. '35 Padişah' . Ölçü: 39.5x33 cm.

    TLSold
  • SÜVEYŞ KANAL PLANI BELGESİ-Çerçeve içerisinde. 'PLAN DU CANAL DE SUEZ' yazılı Süveyş Kanal Planı belgesi.  Ölçü: 41x30 cm.

    Lot No: 215

    Lot: 215

    SÜVEYŞ KANAL PLANI BELGESİ-Çerçeve içerisinde. 'PLAN DU CANAL DE SUEZ' yazılı Süveyş Kanal Planı belgesi. Ölçü: 41x30 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU PANO-Mantar ağacından mamül edilmiş, kabartmalı stilizasyonla tasarlanmış manzara temalı pano.  Ölçü: 72x45 cm.

    Lot No: 216

    Lot: 216

    UZAKDOĞU PANO-Mantar ağacından mamül edilmiş, kabartmalı stilizasyonla tasarlanmış manzara temalı pano. Ölçü: 72x45 cm.

    TLSold