Lot: 1

Current Price: 2,000 TL Starting Bid: 2,000 TL Estimated: TL Losing Winning

Dörtlü Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı

Ajur işçilikli 19.yy Abdülhamid Han Dönemi tuğralı kahve zarfları ve fincanları. 4 adetten oluşan takım. 83gram ağırlığında, 4,5cm boyutundadır.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Dörtlü Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Ajur işçilikli 19.yy Abdülhamid Han Dönemi tuğralı kahve zarfları ve fincanları. 4 adetten oluşan takım. 83gram ağırlığında, 4,5cm boyutundadır.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Dörtlü Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarfı-Ajur işçilikli 19.yy Abdülhamid Han Dönemi tuğralı kahve zarfları ve fincanları. 4 adetten oluşan takım. 83gram ağırlığında, 4,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarf Takımı- Aznavur işçilikli 19.yy Abdülhamid Han Dönemi 6 adetten oluşan kahve fincan ve zarf takımı. 186gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarf Takımı- Aznavur işçilikli 19.yy Abdülhamid Han Dönemi 6 adetten oluşan kahve fincan ve zarf takımı. 186gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Çift Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kutusunda, çiçek desenli 19.yy Abdülhamid Han dönemi çift zarf takımı.  65gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Tuğralı Çift Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kutusunda, çiçek desenli 19.yy Abdülhamid Han dönemi çift zarf takımı. 65gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Çift Kahve Fincanı Ve Zarfı-Özel Kutusunda aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han Dönemi porseleni Kuznetsov damgalı çift zarf takımı. 72gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Tuğralı Çift Kahve Fincanı Ve Zarfı-Özel Kutusunda aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han Dönemi porseleni Kuznetsov damgalı çift zarf takımı. 72gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Çift Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kutusunda aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han dönemi çift zarf takımı.  63gram ağırlığında, 5,5cm boyutundadır.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Tuğralı Çift Kahve Fincanı Ve Zarfı-Kutusunda aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han dönemi çift zarf takımı. 63gram ağırlığında, 5,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarf Takımı-Özel Kutusunda aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han dönemi, porseleni damgalı 6 adetten oluşan takım. 223gram ağırlığında, 4,5cm boyutundadır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Tuğralı Kahve Fincanı Ve Zarf Takımı-Özel Kutusunda aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han dönemi, porseleni damgalı 6 adetten oluşan takım. 223gram ağırlığında, 4,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Aznavur Sahleplik-Çok ince kalem işi aznavur işçiliğine sahip, Abdülhamid Han tuğralı, kapak tutamağı kuş formlu, koleksiyonluk eser. 332gr, 13x10cm sahleplik 18x3,5cm tabak.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Tuğralı Aznavur Sahleplik-Çok ince kalem işi aznavur işçiliğine sahip, Abdülhamid Han tuğralı, kapak tutamağı kuş formlu, koleksiyonluk eser. 332gr, 13x10cm sahleplik 18x3,5cm tabak.

    TLSold
  • Van Damgalı Savatlı Bardak-Savat işçiliğinin en iyi ustalarından biri olan Hajiyan ermeni usta damgalı, devlet armalı, ayasofya camii ve van kalesi resimleri betimlenmiş koleksiyonluk bir eser. 105gram ağırlığında ,7x5cm boyutundadır.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Van Damgalı Savatlı Bardak-Savat işçiliğinin en iyi ustalarından biri olan Hajiyan ermeni usta damgalı, devlet armalı, ayasofya camii ve van kalesi resimleri betimlenmiş koleksiyonluk bir eser. 105gram ağırlığında ,7x5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Aznavur Tuğralı Bardak -Aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han Dönemi sah ve çeşnili, gümüş tuğralı bardak. 62gram ağırlığında, 8,5x7cm boyutundadır.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Aznavur Tuğralı Bardak -Aznavur işçiliğine sahip, 19.yy Abdülhamid Han Dönemi sah ve çeşnili, gümüş tuğralı bardak. 62gram ağırlığında, 8,5x7cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Kaşık Seti-Osmanlı tuğralı kutusunda, 19.yy Abdülhamid Han Dönemi sah ve çeşnili, gümüş tuğralı 6 adetten oluşan tatlı kaşığı takımı. 205 gram ağırlığında, 16 cm boyutundadır.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Tuğralı Kaşık Seti-Osmanlı tuğralı kutusunda, 19.yy Abdülhamid Han Dönemi sah ve çeşnili, gümüş tuğralı 6 adetten oluşan tatlı kaşığı takımı. 205 gram ağırlığında, 16 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Savatlı Sigara Tabakası-Gümüş ve damgalıdır. 80 gram ağırlığında, 9x8cm boyutundadır.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Savatlı Sigara Tabakası-Gümüş ve damgalıdır. 80 gram ağırlığında, 9x8cm boyutundadır.

    TLSold
  •  Tuğralı Yastık Aynası-Gümüş, Abdülhamid Han tuğralı, çok iyi kondisyona sahip yastık aynası.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Tuğralı Yastık Aynası-Gümüş, Abdülhamid Han tuğralı, çok iyi kondisyona sahip yastık aynası.

    TLSold
  • Ay Yıldız Hamam Tası-Gümüş, trabzon işi, çil kondisyon, gümüş ayarının yüksek olması ve içerisinde ay yıldız oluşu sebebiyle nadir bulunan koleksiyonluk bir eser. 378gram ağırlığında, 23,5 cm boyutundadır.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Ay Yıldız Hamam Tası-Gümüş, trabzon işi, çil kondisyon, gümüş ayarının yüksek olması ve içerisinde ay yıldız oluşu sebebiyle nadir bulunan koleksiyonluk bir eser. 378gram ağırlığında, 23,5 cm boyutundadır.

    TLSold
  • İnsiyalli Tuğralı Aznavur Hamam Tası-Gümüş, aznavur işçiliğine ve dış yüzeyinde çiçek desenlerine sahip, osmanlı hanedanlığına mensup hanım sultan insiyalli hamam tası. 370gram ağırlığında, 20cm boyutundadır.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    İnsiyalli Tuğralı Aznavur Hamam Tası-Gümüş, aznavur işçiliğine ve dış yüzeyinde çiçek desenlerine sahip, osmanlı hanedanlığına mensup hanım sultan insiyalli hamam tası. 370gram ağırlığında, 20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Aznavur Hamam Tası-Gümüş, 19.yy Abdülhamid Han tuğralı, aznavur işçiliğine sahip sah ve çeşnili hamam tası. 318gram ağırlığında, 18cm boyutundadır.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Tuğralı Aznavur Hamam Tası-Gümüş, 19.yy Abdülhamid Han tuğralı, aznavur işçiliğine sahip sah ve çeşnili hamam tası. 318gram ağırlığında, 18cm boyutundadır.

    TLSold
  • Savatlı Kamçı -Gümüş, van ermeni ustalarının yapmış olduğu önemli çalışmalarından biri olan savatlı kamçı, temiz kondisyonlu ve komple gümüş olması sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 90cm boyutundadır.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Savatlı Kamçı -Gümüş, van ermeni ustalarının yapmış olduğu önemli çalışmalarından biri olan savatlı kamçı, temiz kondisyonlu ve komple gümüş olması sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 90cm boyutundadır.

    TLSold
  • Savatlı Şemsiye Sapı-Gümüş, üzeri savatlı floral desenli, kondisyonu iyi şemsiye sapı. 82gram ağırlığında 24cm boyutundadır.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Savatlı Şemsiye Sapı-Gümüş, üzeri savatlı floral desenli, kondisyonu iyi şemsiye sapı. 82gram ağırlığında 24cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Mineli El Aynası-Gümüş, muhteşem mine işçiliklerine sahip el aynası. 14cm boyutundadır.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Gümüş Mineli El Aynası-Gümüş, muhteşem mine işçiliklerine sahip el aynası. 14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Gümüş El Aynası-Gümüş, 19.yy Abdülhamid Han tuğralı, çiçek desenlerine ve ince işçiliklere sahip iyi kondisyonda el aynası. 37,5cm boyutundadır.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    Tuğralı Gümüş El Aynası-Gümüş, 19.yy Abdülhamid Han tuğralı, çiçek desenlerine ve ince işçiliklere sahip iyi kondisyonda el aynası. 37,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Gümüş Hasır Kemer-Gümüş, osmanlı tuğralı trabzon işine sahip hasır ve her parçası tuğralı, ağırlığı ve üzerindeki geyik figürü sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 445gram ağırlığında, 83cm boyutundadır.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    Tuğralı Gümüş Hasır Kemer-Gümüş, osmanlı tuğralı trabzon işine sahip hasır ve her parçası tuğralı, ağırlığı ve üzerindeki geyik figürü sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 445gram ağırlığında, 83cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tuğralı Aleyke Avnullah İbareli Askı Topu -Gümüş, Sah ve usta damgası mevcut, 'Allahın nuru üzerine olsun' anlamına gelen Aleyke Avnullah ibareli, çok şık bitkisel ve kabartma tekniğiyle süslenmiş ipek püsküllü tuğralı askı topu. 707gram ağırlığında 17cm boyutundadır. ( Tuğrası hafif silik)

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Tuğralı Aleyke Avnullah İbareli Askı Topu -Gümüş, Sah ve usta damgası mevcut, 'Allahın nuru üzerine olsun' anlamına gelen Aleyke Avnullah ibareli, çok şık bitkisel ve kabartma tekniğiyle süslenmiş ipek püsküllü tuğralı askı topu. 707gram ağırlığında 17cm boyutundadır. ( Tuğrası hafif silik)

    TLSold
  • Gümüş Mücevher Sandığı-Gümüş, ermeni usta damgalı Osmanlı dönemi mücevher ustalarının saray için özel olarak tasarladığı mücevher ve tesbih sunum sandığı. 30X22X21cm boyutlarındadır.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Gümüş Mücevher Sandığı-Gümüş, ermeni usta damgalı Osmanlı dönemi mücevher ustalarının saray için özel olarak tasarladığı mücevher ve tesbih sunum sandığı. 30X22X21cm boyutlarındadır.

    TLSold
  • Telkari Gümüş Jardinyer-Mardin eski ermeni ustalarının yapmış olduğu muhteşem güzellikte olan telkari jardinyer büyük ebatı ve usta damgalı olması sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 2030gram ağırlığında 56x25x15cm boyutundadır.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Telkari Gümüş Jardinyer-Mardin eski ermeni ustalarının yapmış olduğu muhteşem güzellikte olan telkari jardinyer büyük ebatı ve usta damgalı olması sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 2030gram ağırlığında 56x25x15cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Aplikeli Sandık-Ahşap üzeri deve tüyü rengi kumaş ve içerisi mavi saten kumaş ile kaplanmış  gümüş aplikeler ile bezenmiş, osmanlı hattat sandığı. 36x19x21cm boyutundadır.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Gümüş Aplikeli Sandık-Ahşap üzeri deve tüyü rengi kumaş ve içerisi mavi saten kumaş ile kaplanmış gümüş aplikeler ile bezenmiş, osmanlı hattat sandığı. 36x19x21cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Damgalı Peçetelik Ve Bardak-Gümüş, damgaya sahip peçetelik ve bardak. 71gram ağırlığındadır.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Gümüş Damgalı Peçetelik Ve Bardak-Gümüş, damgaya sahip peçetelik ve bardak. 71gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Gümüş Pazubantlık-Gümüş, eski türkçe yazılı pazubant için özel tasarlanmış pazubantlık. 23gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Gümüş Pazubantlık-Gümüş, eski türkçe yazılı pazubant için özel tasarlanmış pazubantlık. 23gram ağırlığında, 5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Çaydanlık-Eski hint yapımı, üzeri figürler ve çift başlı kartal motifleri ile süslenmiş çaydanlık. 930gram ağırlığındadır.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Gümüş Çaydanlık-Eski hint yapımı, üzeri figürler ve çift başlı kartal motifleri ile süslenmiş çaydanlık. 930gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Porselen Damgalı Sahleplik-Altın vermeli, damgalı, floral desenli osmanlı pazarına özel yapılmış sahleplik. 13x10cm sahleplik 18x3,5cm tabak boyutudur.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Porselen Damgalı Sahleplik-Altın vermeli, damgalı, floral desenli osmanlı pazarına özel yapılmış sahleplik. 13x10cm sahleplik 18x3,5cm tabak boyutudur.

    TLSold
  • Porselen Kahve Fincanı-Osmanlı pazarına özel yapılmış damgalı constantinapol ve beylerbeyi sarayı yazılı istanbul manzaralı porselen kahve fincanı.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Porselen Kahve Fincanı-Osmanlı pazarına özel yapılmış damgalı constantinapol ve beylerbeyi sarayı yazılı istanbul manzaralı porselen kahve fincanı.

    TLSold
  • Meissen Damgalı Porselen Kahve Fincanı -Porselen floral desenli kahve fincanı ve tabağı.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Meissen Damgalı Porselen Kahve Fincanı -Porselen floral desenli kahve fincanı ve tabağı.

    TLSold
  • Uzakdoğu Çift İmari Tabak-Uzakdoğu, japon işi çift porselen tabak. 21.5 cm boyutundadır.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Uzakdoğu Çift İmari Tabak-Uzakdoğu, japon işi çift porselen tabak. 21.5 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Abdülhamid Han İnsiyalli Çerezlik Seti-19.yy Abdülhamid Han dönemi ve inisiyalli, her biri farklı bir çiçeği barındıran kusursuz 5 adetten oluşan porselen çerezlik seti. Adedi  23x13 cm boyutundadır.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Abdülhamid Han İnsiyalli Çerezlik Seti-19.yy Abdülhamid Han dönemi ve inisiyalli, her biri farklı bir çiçeği barındıran kusursuz 5 adetten oluşan porselen çerezlik seti. Adedi 23x13 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Yıldız Damgalı Çerezlik Seti-6 adetten oluşan 3 farklı renkten ikişer adet içeren, yıldız porselen imalathanesinde özel yapılmış porselen çerez takımı. 22 cm boyutundadır.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Yıldız Damgalı Çerezlik Seti-6 adetten oluşan 3 farklı renkten ikişer adet içeren, yıldız porselen imalathanesinde özel yapılmış porselen çerez takımı. 22 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Abdülhamid Han İnisiyalli Sosluk-Limoges damgalı, Avrupa yapımı. 24x15cm boyutundadır.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Abdülhamid Han İnisiyalli Sosluk-Limoges damgalı, Avrupa yapımı. 24x15cm boyutundadır.

    TLSold
  • Meissen Porselen Figür-Bronz ayaklı ve eski dönem meissen oluşu sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 16cm boyutundadır.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Meissen Porselen Figür-Bronz ayaklı ve eski dönem meissen oluşu sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 16cm boyutundadır.

    TLSold
  • Oryantal Porselen Figür-Avrupa yapımı, oryantal figür. 16,5cm boyutundadır.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Oryantal Porselen Figür-Avrupa yapımı, oryantal figür. 16,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Meissen Porselen Kase-Mavi ve beyazın uyumu eşliğinde iyi kondisyonda ve güzel işçilikte meissen kase. 16cm boyutundadır.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Meissen Porselen Kase-Mavi ve beyazın uyumu eşliğinde iyi kondisyonda ve güzel işçilikte meissen kase. 16cm boyutundadır.

    TLSold
  • Çift Porselen Sahan-Fransız, osmanlı pazarına özel yapılmış, çiçek desenli çift sahan. 24x14cm boyutundadır.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Çift Porselen Sahan-Fransız, osmanlı pazarına özel yapılmış, çiçek desenli çift sahan. 24x14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Dresden Damgalı Çift Buhurdan-Porselen, damgaya sahip, buhurdanın yan tarafındaki perçinler tombakla aplike edilmiş, iyi kondisyona ve güzel işçiliklere sahip tertemiz buhurdan çifti. 18 cm boyutundadır.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    Dresden Damgalı Çift Buhurdan-Porselen, damgaya sahip, buhurdanın yan tarafındaki perçinler tombakla aplike edilmiş, iyi kondisyona ve güzel işçiliklere sahip tertemiz buhurdan çifti. 18 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Porselen Aşurelik-Pembe, soğuk damgalı, kapağında çiçek figürü ve çiçek desenleriyle süslenmiş avrupa imalatı, osmanlı pazarına özel yapılmış iyi kondisyonlu kusursuz aşurelik. 37cm boyutundadır.

    Lot No: 40

    Lot: 40

    Porselen Aşurelik-Pembe, soğuk damgalı, kapağında çiçek figürü ve çiçek desenleriyle süslenmiş avrupa imalatı, osmanlı pazarına özel yapılmış iyi kondisyonlu kusursuz aşurelik. 37cm boyutundadır.

    TLSold
  • Porselen Aşurelik-Mavi ile pembenin uyumu ve floral desenlerin ağırlıkta olduğu, güzel kondisyona ve işçiliğe sahip aşurelik. 32cm boyutundadır.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    Porselen Aşurelik-Mavi ile pembenin uyumu ve floral desenlerin ağırlıkta olduğu, güzel kondisyona ve işçiliğe sahip aşurelik. 32cm boyutundadır.

    TLSold
  • Fransız Altın Yaldızlı Çift Porselen Vazo-Porselen, altın yaldızlara ve çiçek desenlerine sahip, sorunsuz çift vazo. 24,5x21cm boyutundadır.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Fransız Altın Yaldızlı Çift Porselen Vazo-Porselen, altın yaldızlara ve çiçek desenlerine sahip, sorunsuz çift vazo. 24,5x21cm boyutundadır.

    TLSold
  • Oryantal Porselen Koku Şişesi-Porselen, büyük ebatı ve ayrılabilir parçaları olması sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 37cm boyutundadır.

    Lot No: 43

    Lot: 43

    Oryantal Porselen Koku Şişesi-Porselen, büyük ebatı ve ayrılabilir parçaları olması sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 37cm boyutundadır.

    TLSold
  • Porselen Uzakdoğu Fincan Takımı-El işçiliğiyle bezenmiş, kusursuz 6 addetten oluşan porselen fincan takımı.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    Porselen Uzakdoğu Fincan Takımı-El işçiliğiyle bezenmiş, kusursuz 6 addetten oluşan porselen fincan takımı.

    TLSold
  • Porselen Tepsili Çay Seti-El işçilikli, altın yaldızlara sahip, yeşilin en güzel tonlarından birini barındıran, floral desenli 6 parçadan oluşan çay seti.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    Porselen Tepsili Çay Seti-El işçilikli, altın yaldızlara sahip, yeşilin en güzel tonlarından birini barındıran, floral desenli 6 parçadan oluşan çay seti.

    TLSold
  • Porselen Uzakdoğu Çay Seti-Porselen, uzakdoğunun eşsiz güzelliği ve özeniyle yapılmış 22 parçadan oluşan çay seti. (1 fincan altlığı eksiktir ve çaydanlığının ucunda ufak bir çatlama vardır.)

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Porselen Uzakdoğu Çay Seti-Porselen, uzakdoğunun eşsiz güzelliği ve özeniyle yapılmış 22 parçadan oluşan çay seti. (1 fincan altlığı eksiktir ve çaydanlığının ucunda ufak bir çatlama vardır.)

    TLSold
  • Kaiser Damgalı Çift Porselen Vazo-Kaiser damgasına sahip, porselen, çiçek ve kuş desenleriyle muhteşem işçilik ve kondisyona sahip, büyük ebat vazo çifti. Adedi 68cm boyutundadır.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    Kaiser Damgalı Çift Porselen Vazo-Kaiser damgasına sahip, porselen, çiçek ve kuş desenleriyle muhteşem işçilik ve kondisyona sahip, büyük ebat vazo çifti. Adedi 68cm boyutundadır.

    TLSold
  • Porselen Oryantal Savaşçı Tabağı-Muhteşem el ilçiliğyle yapılmış, büyük ebatta savaşçı konulu resimli tabak. 34x34cm boyutundadır.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Porselen Oryantal Savaşçı Tabağı-Muhteşem el ilçiliğyle yapılmış, büyük ebatta savaşçı konulu resimli tabak. 34x34cm boyutundadır.

    TLSold
  • Porselen Damgalı Sahan-Beyaz üzerine pembe çiçek işçilikleri ve kapağında çiçek figürüyle güzel kondisyon ve işçiliğe sahip damgalı sahan. 22x15cm boyutundadır.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Porselen Damgalı Sahan-Beyaz üzerine pembe çiçek işçilikleri ve kapağında çiçek figürüyle güzel kondisyon ve işçiliğe sahip damgalı sahan. 22x15cm boyutundadır.

    TLSold
  • Çift Süleymaniye Sahan Kapağı-Bakır üzerine, mine işçiliği ve floral desenlerle bezenmiş süleymaniye çift sahan kapağı. 21,5x16 cm boyutundadır.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Çift Süleymaniye Sahan Kapağı-Bakır üzerine, mine işçiliği ve floral desenlerle bezenmiş süleymaniye çift sahan kapağı. 21,5x16 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Opalin Tabaklı Sürahi-Mavi renk, çiçek desenleriyle süslenmiş, tabaklı opalin sürahi. 18cm boyutundadır.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    Opalin Tabaklı Sürahi-Mavi renk, çiçek desenleriyle süslenmiş, tabaklı opalin sürahi. 18cm boyutundadır.

    TLSold
  • Bohem Çift Vazo-Floral desenlere sahip, iyi kondisyonda çift  vazo. Adedi 20,5cm boyutundadır. (Bir tanesinin ağız kısmında kırık mevcut.)

    Lot No: 52

    Lot: 52

    Bohem Çift Vazo-Floral desenlere sahip, iyi kondisyonda çift vazo. Adedi 20,5cm boyutundadır. (Bir tanesinin ağız kısmında kırık mevcut.)

    TLSold
  • Opalin Lokumluk-Fransız, osmanlı pazarına özel yapılmış, güzel desenlere ve iyi kondisyona sahip opalin lokumluk. 27,5x6 cm boyutundadır.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    Opalin Lokumluk-Fransız, osmanlı pazarına özel yapılmış, güzel desenlere ve iyi kondisyona sahip opalin lokumluk. 27,5x6 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Opalin Gece Sürahisi-Beyaz ve altın yaldızın buluştuğu 3 parçadan oluşan gece sürahi seti. 21cm boyutundadır.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    Opalin Gece Sürahisi-Beyaz ve altın yaldızın buluştuğu 3 parçadan oluşan gece sürahi seti. 21cm boyutundadır.

    TLSold
  • Opalin Gece Sürahisi-Beyaz opalin üzerine altın yaldız işlemelerinin bulunduğu gece sürahisi. 20cm boyutundadır.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Opalin Gece Sürahisi-Beyaz opalin üzerine altın yaldız işlemelerinin bulunduğu gece sürahisi. 20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Beykoz Opalin Bozalık- Eli belinde model, üzeri altın verme, sorunsuz ve güzel bir kondisyona sahip kapaklı bozalık. 25cm boyutundadır.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    Beykoz Opalin Bozalık- Eli belinde model, üzeri altın verme, sorunsuz ve güzel bir kondisyona sahip kapaklı bozalık. 25cm boyutundadır.

    TLSold
  • Çift Bohem Şerbetlik-Kırmızı renkte, muhteşem altın işçiliği ve desenlere sahip, kusursuz çift bohem şerbetlik. Adedi 15cm boyutundadır.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    Çift Bohem Şerbetlik-Kırmızı renkte, muhteşem altın işçiliği ve desenlere sahip, kusursuz çift bohem şerbetlik. Adedi 15cm boyutundadır.

    TLSold
  • Seramik Kınık Daldırma-Bej rengi üzerine kahverengi tonlarının karışımı ile süslenmiş daldırma. 12x14cm boyutundadır.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    Seramik Kınık Daldırma-Bej rengi üzerine kahverengi tonlarının karışımı ile süslenmiş daldırma. 12x14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Beykoz Tuğralı Nargile-Billur cam, altın verme, gümüş serli beykoz kesme, güzel kondisyonda ve sorunsuz nargile. 55cm boyutundadır.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    Beykoz Tuğralı Nargile-Billur cam, altın verme, gümüş serli beykoz kesme, güzel kondisyonda ve sorunsuz nargile. 55cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tombak Kahvedan-Avrupa, osmanlı pazarına özel yapılmış. 14cm boyutundadır.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Tombak Kahvedan-Avrupa, osmanlı pazarına özel yapılmış. 14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Tombak İbrik-19.yy tombak osmanlı el yıkama ibriği. 31,5cm boyutundadır.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Osmanlı Tombak İbrik-19.yy tombak osmanlı el yıkama ibriği. 31,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tophane Kahve Fincanı-Tuğraya sahip, tophane imalat damgalı kahve fincanı. (kulbunda ufak bir çatlak vardır.)

    Lot No: 62

    Lot: 62

    Tophane Kahve Fincanı-Tuğraya sahip, tophane imalat damgalı kahve fincanı. (kulbunda ufak bir çatlak vardır.)

    TLSold
  • Tophane Ağızlık Takımı-Kumaş üzerine altın sırma tellerle süslenmiş, çubuğun bir ucu mors balık dişi, lüle kısmıda altın işçilikle süslenmiş şekil olarakta nadir çıkan bir örnek ve kehribardan mamül özel kutusunda ağızlık seti. 47cm boyutundadır.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    Tophane Ağızlık Takımı-Kumaş üzerine altın sırma tellerle süslenmiş, çubuğun bir ucu mors balık dişi, lüle kısmıda altın işçilikle süslenmiş şekil olarakta nadir çıkan bir örnek ve kehribardan mamül özel kutusunda ağızlık seti. 47cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tophane Ağızlık Takımı-Gül ağacından mamül ucunda kehribar çubuklu tophane lüle ve damla kehribar ağızlık seti. 46cm boyutundadır.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Tophane Ağızlık Takımı-Gül ağacından mamül ucunda kehribar çubuklu tophane lüle ve damla kehribar ağızlık seti. 46cm boyutundadır.

    TLSold
  • Kehribar Sigara Ağızlığı-Osmanlı kehribar ve yıldız taşından mamül ağızlık. 12,5cm boyutundadır. (kehribar kısmında kırıklar mevcut.)

    Lot No: 65

    Lot: 65

    Kehribar Sigara Ağızlığı-Osmanlı kehribar ve yıldız taşından mamül ağızlık. 12,5cm boyutundadır. (kehribar kısmında kırıklar mevcut.)

    TLSold
  • Kehribar Ve Altın Sigara Ağızlığı-Özel kutusunda, damla kehribar. 12 gram ağırlığında 6,5cm boyutundadır.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Kehribar Ve Altın Sigara Ağızlığı-Özel kutusunda, damla kehribar. 12 gram ağırlığında 6,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Kehribar Sigara Ağızlığı-Sıkma kehribar, kutusunda ucu altın parçalı kadın sigara ağızlığı.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    Kehribar Sigara Ağızlığı-Sıkma kehribar, kutusunda ucu altın parçalı kadın sigara ağızlığı.

    TLSold
  • Çift Altınlı Kehribar Sigara Ağızlığı-Damla kehribardan mamül, ucu altın işçilikli, kutusunda çift sigaralık.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    Çift Altınlı Kehribar Sigara Ağızlığı-Damla kehribardan mamül, ucu altın işçilikli, kutusunda çift sigaralık.

    TLSold
  • Kehribar Pipo-Sıkma kehribar, kutusunda, sorunsuz ve güzel kondisyonlu. 27gram ağırlığında 14cm boyutundadır.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    Kehribar Pipo-Sıkma kehribar, kutusunda, sorunsuz ve güzel kondisyonlu. 27gram ağırlığında 14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Mermerli Kehribar Ağızlık-Sıkma kehribar, gövdesi özel mermerden ucu mors balık dişinden mamül, özel kutusunda, ebatı ve kondüsyonu açısından nadir karşılaşılan bir eser. Yalnızca uç kısım kehribarı 48gram ağırlığında, 18cm boyutundadır.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Mermerli Kehribar Ağızlık-Sıkma kehribar, gövdesi özel mermerden ucu mors balık dişinden mamül, özel kutusunda, ebatı ve kondüsyonu açısından nadir karşılaşılan bir eser. Yalnızca uç kısım kehribarı 48gram ağırlığında, 18cm boyutundadır.

    TLSold
  • Ay Yıldızlı Hattat Kutusu-Özel malzemelerle işlenmiş, çekmeceli, ay yıldız desenlerle betimlenmiş hattat kutusu ve çekmecesinde kalemi. 40x31cm boyutundadır.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Ay Yıldızlı Hattat Kutusu-Özel malzemelerle işlenmiş, çekmeceli, ay yıldız desenlerle betimlenmiş hattat kutusu ve çekmecesinde kalemi. 40x31cm boyutundadır.

    TLSold
  • Seyahat Takımı-Özel kutusunda, 13 parçadan oluşan büyük ebatlı seyahat seti.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    Seyahat Takımı-Özel kutusunda, 13 parçadan oluşan büyük ebatlı seyahat seti.

    TLSold
  • Osmanlı Mecidi Nişan -Abdülhamid Han dönemi, nişan ve şemseden oluşan, özel kutusunda 2. dereceden temiz takım.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Osmanlı Mecidi Nişan -Abdülhamid Han dönemi, nişan ve şemseden oluşan, özel kutusunda 2. dereceden temiz takım.

    TLSold
  • Osmanlı Osmani Nişan-Abdülhamid Han dönemi, nişan ve şemseden oluşan, özel kutusunda 1. dereceden temiz takım.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Osmanlı Osmani Nişan-Abdülhamid Han dönemi, nişan ve şemseden oluşan, özel kutusunda 1. dereceden temiz takım.

    TLSold
  • Osmanlı Osmani Nişan-Osmanlı özel kutusunda, yeşil mineli 4. dereceden çil kondüsyonlu nişan.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Osmanlı Osmani Nişan-Osmanlı özel kutusunda, yeşil mineli 4. dereceden çil kondüsyonlu nişan.

    TLSold
  • Osmanlı Nişan-4. dereceden, kutusuz, osmani nişan.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Osmanlı Nişan-4. dereceden, kutusuz, osmani nişan.

    TLSold
  • Osmanlı Mecidi Nişan -2. dereceden, kutusuz, mecidi nişan.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    Osmanlı Mecidi Nişan -2. dereceden, kutusuz, mecidi nişan.

    TLSold
  • Osmanlı Mecidi Nişan Takımı-Orjinal 2. dereceden çil kondüsyonunda nişan ve şemsesi eski varaklı çerçeve içerisine aplike edilmiştir. 44x35cm boyutundadır.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    Osmanlı Mecidi Nişan Takımı-Orjinal 2. dereceden çil kondüsyonunda nişan ve şemsesi eski varaklı çerçeve içerisine aplike edilmiştir. 44x35cm boyutundadır.

    TLSold
  • Avrupa Madalya-Özel kutusunda kurdelalı, yugoslav madalyası.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    Avrupa Madalya-Özel kutusunda kurdelalı, yugoslav madalyası.

    TLSold
  • Elmaslı Yüzük-8 ayar altın, 2 karat elmas taşlarla bezenmiş, osmanlı tarzı ve kaz ayağı modeli kullanılmıştır.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Elmaslı Yüzük-8 ayar altın, 2 karat elmas taşlarla bezenmiş, osmanlı tarzı ve kaz ayağı modeli kullanılmıştır.

    TLSold
  • Elmaslı Küpe-8 ayar altın, 1,5 karat elmaslarla bezenmiş, gül ve yaprak desenlidir.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Elmaslı Küpe-8 ayar altın, 1,5 karat elmaslarla bezenmiş, gül ve yaprak desenlidir.

    TLSold
  • Elmaslı Yakutlu Takım-8 ayar altın üzerine 1 karat elmas ve 2 karat yakutla bezenmiş, 4 parçalı, kutusunda set.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Elmaslı Yakutlu Takım-8 ayar altın üzerine 1 karat elmas ve 2 karat yakutla bezenmiş, 4 parçalı, kutusunda set.

    TLSold
  • Elmaslı Broş-8 ayar altın, 1,5 karat elmaslarla süslenmiştir.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Elmaslı Broş-8 ayar altın, 1,5 karat elmaslarla süslenmiştir.

    TLSold
  • Sallama Elmaslı Küpe-10 ayar altın üzerine, 1,5 karat elmaslarla süslenmiş, ay yıldız ve damla formunda, dut modelidir.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Sallama Elmaslı Küpe-10 ayar altın üzerine, 1,5 karat elmaslarla süslenmiş, ay yıldız ve damla formunda, dut modelidir.

    TLSold
  • Elmas Gül Takımı-8 ayar 2 karatın üstü elmaslarla süslenmiş 4 parçalı, kutusunda set.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Elmas Gül Takımı-8 ayar 2 karatın üstü elmaslarla süslenmiş 4 parçalı, kutusunda set.

    TLSold
  • Damla Kehribar Kolye-68 gram ağırlığındadır.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Damla Kehribar Kolye-68 gram ağırlığındadır.

    TLSold
  • Damla Kehribar Kolye-23 gram ağırlığınadır.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Damla Kehribar Kolye-23 gram ağırlığınadır.

    TLSold
  • Mercan Kolye-275 gram ağırlığındadır. orjinal mercan fakat eski değildir.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Mercan Kolye-275 gram ağırlığındadır. orjinal mercan fakat eski değildir.

    TLSold
  • Dupont Altın Vermeyli Saat-Orijinal dupont üretimi, kendi özel kutusunda çakmak formunda saat.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Dupont Altın Vermeyli Saat-Orijinal dupont üretimi, kendi özel kutusunda çakmak formunda saat.

    TLSold
  • Abdülhamid Han Şehzadelik İnsiyalli Cep Saati-Altın ve elmaslarla süslenmiş kutusunda murassa saat, Abdülhamid Han'ın şehzadelik insiyalini bulundurma sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 7x5cm boyutundadır.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Abdülhamid Han Şehzadelik İnsiyalli Cep Saati-Altın ve elmaslarla süslenmiş kutusunda murassa saat, Abdülhamid Han'ın şehzadelik insiyalini bulundurma sebebiyle nadir eserler arasında yer almaktadır. 7x5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Leroy İmalatlı Altın Cep Saati-Mineli, kusursuz floral desenlere sahip, altın, Osmanlı pazarına özel yapılmış Avrupa yapımı cep saati. 5x4 cm boyutundadır.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Leroy İmalatlı Altın Cep Saati-Mineli, kusursuz floral desenlere sahip, altın, Osmanlı pazarına özel yapılmış Avrupa yapımı cep saati. 5x4 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Heykelli Bronz Saat-Fransız yapımı bronz altın vermeli, masa saati. 32x35cm boyutundadır.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Heykelli Bronz Saat-Fransız yapımı bronz altın vermeli, masa saati. 32x35cm boyutundadır.

    TLSold
  • Bronz İmzalı Saat Takımı-Saat; 40x23cm çift şamdan; 20x16cm boyutundadır.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Bronz İmzalı Saat Takımı-Saat; 40x23cm çift şamdan; 20x16cm boyutundadır.

    TLSold
  • Bağalı Masa Saati-Jaeger- Le Coultre markalı, 23x20cm boyutundadır.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Bağalı Masa Saati-Jaeger- Le Coultre markalı, 23x20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Bronz Aplikeli Deri Kutu-İmzalı, fransız, çil kondisyonlu. 20x25x8cm boyutundadır.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Bronz Aplikeli Deri Kutu-İmzalı, fransız, çil kondisyonlu. 20x25x8cm boyutundadır.

    TLSold
  •  Bosna İşi Ay Yıldız Kahve Seti-Bakır üzeri altın verme, ay yıldız damgalı 16 parçadan oluşan kahve seti. Tepsi 44 cm, Büyük cezve 25 cm, Küçük cezve 15 cm, Şekerlik 12 cm, Zarflar ve bardaklar 6,5 cm boyutundadır.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Bosna İşi Ay Yıldız Kahve Seti-Bakır üzeri altın verme, ay yıldız damgalı 16 parçadan oluşan kahve seti. Tepsi 44 cm, Büyük cezve 25 cm, Küçük cezve 15 cm, Şekerlik 12 cm, Zarflar ve bardaklar 6,5 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Cam Bronzlu Mücevher Kutusu-10,5x10,5cm boyutundadır.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Cam Bronzlu Mücevher Kutusu-10,5x10,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Çift Pudriyerlik-Avrupa işi bronz üzeri altın vermeli çift pudriyerlik. 10 cm boyutundadır.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    Çift Pudriyerlik-Avrupa işi bronz üzeri altın vermeli çift pudriyerlik. 10 cm boyutundadır.

    TLSold
  • İşlemeli Rus Varşova Tepsi-55,5x44,5cm boyutundadır.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    İşlemeli Rus Varşova Tepsi-55,5x44,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • 6 Adet Tuğralı Şimşir Kaşık-Osmanlı tuğralı 6 adetten oluşan sorunsuz şimşir kaşık seti. 24cm boyutundadır.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    6 Adet Tuğralı Şimşir Kaşık-Osmanlı tuğralı 6 adetten oluşan sorunsuz şimşir kaşık seti. 24cm boyutundadır.

    TLSold
  • Eski Türkçe Yazılı Şimşir Kaşık-Floral desenli, eski türkçe yazılı şimşir kaşık. 24cm boyutundadır.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Eski Türkçe Yazılı Şimşir Kaşık-Floral desenli, eski türkçe yazılı şimşir kaşık. 24cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Sandıklı Hat Takımı-Kapak üstü: tuğra şeklinde besmele, Hattat: İzzet Efendi, İçerideki Yazı: Gafir Suresi ayet 44 "Ben işimi Allah'a havale ediyorum.") yazılı kalemdan. 21,5x9cm boyutundadır.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    Osmanlı Sandıklı Hat Takımı-Kapak üstü: tuğra şeklinde besmele, Hattat: İzzet Efendi, İçerideki Yazı: Gafir Suresi ayet 44 "Ben işimi Allah'a havale ediyorum.") yazılı kalemdan. 21,5x9cm boyutundadır.

    TLSold
  • Abdülhamid Han İnsiyalli Bohem Zemzemlik-Özel bohem kristalden mamül, üzeri altın vermeli, insiyalli, saray için özel sipariş. 27cm boyutundadır.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Abdülhamid Han İnsiyalli Bohem Zemzemlik-Özel bohem kristalden mamül, üzeri altın vermeli, insiyalli, saray için özel sipariş. 27cm boyutundadır.

    TLSold
  • Armalı Abdülhamid Han Tuğralı Deri Cilt-Üzeri altın işlemelerle süslenmiş Tuğralı, ve Abdülhamid Han armalı. 28x20cm boyutundadır.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    Armalı Abdülhamid Han Tuğralı Deri Cilt-Üzeri altın işlemelerle süslenmiş Tuğralı, ve Abdülhamid Han armalı. 28x20cm boyutundadır.

    TLSold
  • İki Parça Tuğralı Ve Ay Yıldızlı Deri Cilt-İki parçadan oluşmaktadır. 19.yy Bdülhamid Han dönemi ve damgalıdır. 32X20cm boyutundadır.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    İki Parça Tuğralı Ve Ay Yıldızlı Deri Cilt-İki parçadan oluşmaktadır. 19.yy Bdülhamid Han dönemi ve damgalıdır. 32X20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Altın İşçilikli Oryantal Deri Cilt-İndia yazılı, altın işçilikli, deri.32x25cm boyutundadır.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Altın İşçilikli Oryantal Deri Cilt-İndia yazılı, altın işçilikli, deri.32x25cm boyutundadır.

    TLSold
  • Armalı ve Tuğralı Esma Sultan Nota Defteri Saray Cildi-Kadife üzerine altın işlemeli devlet armalı ve çelenk içerisinde mızıka-i hümayun osmanlı tuğralı nota defteri. 33x25cm boyutundadır.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    Armalı ve Tuğralı Esma Sultan Nota Defteri Saray Cildi-Kadife üzerine altın işlemeli devlet armalı ve çelenk içerisinde mızıka-i hümayun osmanlı tuğralı nota defteri. 33x25cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Tuğralı Kitap-Osmanlı tuğralı ve devlet armalı kitap. 21x14cm boyutundadır.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    Osmanlı Tuğralı Kitap-Osmanlı tuğralı ve devlet armalı kitap. 21x14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Armalı Ve Ay Yıldızlı Kitap-21,5x17cm boyutundadır.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Osmanlı Armalı Ve Ay Yıldızlı Kitap-21,5x17cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Armalı Ve Ay Yıldızlı Kitap-Armalı ve Ay yıldızlı. 20x14cm boyutundadır.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    Osmanlı Armalı Ve Ay Yıldızlı Kitap-Armalı ve Ay yıldızlı. 20x14cm boyutundadır.

    TLSold
  • Constantinople Kitap-Osmanlı pazarına özel yapılmış kırmızı ciltli constantinople kitap. 28x20cm boyutundadır.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    Constantinople Kitap-Osmanlı pazarına özel yapılmış kırmızı ciltli constantinople kitap. 28x20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gülistan Sadi Şirazi Deri Ciltli Kitap-21X16cm boyutundadır.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    Gülistan Sadi Şirazi Deri Ciltli Kitap-21X16cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş, Tel Kırma Kamçı-Son derece güzel sırma işçiliği teknikli, nadir çıkan bir örnek; hanım kamçısı. 98cm boyutundadır.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    Gümüş, Tel Kırma Kamçı-Son derece güzel sırma işçiliği teknikli, nadir çıkan bir örnek; hanım kamçısı. 98cm boyutundadır.

    TLSold
  • KAMA -Osmanlı, yeşil vatos derisi kınlı, bıçak üzeri figür desenli, kuşak kaması. 29cm boyutundadır.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    KAMA -Osmanlı, yeşil vatos derisi kınlı, bıçak üzeri figür desenli, kuşak kaması. 29cm boyutundadır.

    TLSold
  •  OSMANLI TUĞRALI KAMA -Mors balık dişli, kırmızı kadife gümüş aplikeli ve tuğralı kılıflı, içi altın işlemeli hanım sultanların kuşak kaması. 32cm boyutundadır.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    OSMANLI TUĞRALI KAMA -Mors balık dişli, kırmızı kadife gümüş aplikeli ve tuğralı kılıflı, içi altın işlemeli hanım sultanların kuşak kaması. 32cm boyutundadır.

    TLSold
  • KAMA -Mors balık dişli, deri kınlı kama. 33cm boyutundadır.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    KAMA -Mors balık dişli, deri kınlı kama. 33cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş İşlemeli Hançer-Afyon işi saplı, çelik üzeri gümüş kakma tekniliğiyle yazı yazılı hançer.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Gümüş İşlemeli Hançer-Afyon işi saplı, çelik üzeri gümüş kakma tekniliğiyle yazı yazılı hançer.

    TLSold
  • Gümüş Hanım Sultan Kuşak Hançeri-Zincirli, ucunda mercan taşına ve güzel işlemelerine sahiptir. 29cm boyutundadır.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Gümüş Hanım Sultan Kuşak Hançeri-Zincirli, ucunda mercan taşına ve güzel işlemelerine sahiptir. 29cm boyutundadır.

    TLSold
  • Yediuyurlar Yatağan Kılıç-Altın işçilikli, üzeri yediuyurlar işlemeli nadir görülen koleksiyonluk bir eser. 70cm boyutundadır.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Yediuyurlar Yatağan Kılıç-Altın işçilikli, üzeri yediuyurlar işlemeli nadir görülen koleksiyonluk bir eser. 70cm boyutundadır.

    TLSold
  • Damgalı Gümüş Yatağan Kılıç-Gümüş kınlı ve gümüş saplı, ortasında kumaş ve sırma tekniği, kılıcın sonunda ağzında mercan ile süslenmiş gücü temsil eden ejderha figürü ve tutma kısmında değerli taşlara sahip levent yatağan. 62cm boyutundadır.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Damgalı Gümüş Yatağan Kılıç-Gümüş kınlı ve gümüş saplı, ortasında kumaş ve sırma tekniği, kılıcın sonunda ağzında mercan ile süslenmiş gücü temsil eden ejderha figürü ve tutma kısmında değerli taşlara sahip levent yatağan. 62cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Denizci Yatağanı-Gümüş kınlı ve gümüş saplı, Osmanlı her şeyiyle orijinal ve eski, mükemmel kondisyonlu denizci yatağanı. 64cm boyutundadır.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Gümüş Denizci Yatağanı-Gümüş kınlı ve gümüş saplı, Osmanlı her şeyiyle orijinal ve eski, mükemmel kondisyonlu denizci yatağanı. 64cm boyutundadır.

    TLSold
  • Barutluk-Demir, üzeri gümüş işlemeli, çok iyi kondisyon ve sanat değeri yüksek işçiliği ile nadir görülen koleksiyonluk bir eser. 20cm boyutundadır.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Barutluk-Demir, üzeri gümüş işlemeli, çok iyi kondisyon ve sanat değeri yüksek işçiliği ile nadir görülen koleksiyonluk bir eser. 20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırmalı Fes Ve Feslik- Fes:18x12cm, Feslik: 19.5x12x12cm boyutundadır.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Sırmalı Fes Ve Feslik- Fes:18x12cm, Feslik: 19.5x12x12cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırmalı Tekke İşi Takke

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Sırmalı Tekke İşi Takke

    TLSold
  • Tekke İşi Takke

    Lot No: 125

    Lot: 125

    Tekke İşi Takke

    TLSold
  • Üstü Altın Sırmalı Takke

    Lot No: 126

    Lot: 126

    Üstü Altın Sırmalı Takke

    TLSold
  • Sırmalı Hanım Sultan Kuşağı

    Lot No: 127

    Lot: 127

    Sırmalı Hanım Sultan Kuşağı

    TLSold
  • Sırmalı Cüz Kılıfı-Birinci sınıf, yatık sırma tekniği ile yapılmış kadife zemin üzerine çiçek desenleriyle zenginleştirilmiş, koleksiyonluk bir eser. 30x20cm boyutundadır.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    Sırmalı Cüz Kılıfı-Birinci sınıf, yatık sırma tekniği ile yapılmış kadife zemin üzerine çiçek desenleriyle zenginleştirilmiş, koleksiyonluk bir eser. 30x20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Sırmalı Kütüklük-Deri üzerine gümüş sırmalı. 10x10 boyutundadır.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    Gümüş Sırmalı Kütüklük-Deri üzerine gümüş sırmalı. 10x10 boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı 18.yy Sadak-Üzeri lale ve karanfil çiçekleriyle stlize edilmiş, sırma işlemelidir ve osmanlı dönemine aittir.  67x21cm boyutundadır.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    Osmanlı 18.yy Sadak-Üzeri lale ve karanfil çiçekleriyle stlize edilmiş, sırma işlemelidir ve osmanlı dönemine aittir. 67x21cm boyutundadır.

    TLSold
  • Altın Sırma İşçilikli Seccade-Kadife üzerine muazzam altın sırma işçilikleriyle bezenmiş, kusursuz ve çil durumdadır. 147x76cm boyutundadır.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    Altın Sırma İşçilikli Seccade-Kadife üzerine muazzam altın sırma işçilikleriyle bezenmiş, kusursuz ve çil durumdadır. 147x76cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Sırmalı Hilal Amblemli Seccade-Saten üzerine gümüş sırma işlemeli ve hilal Amblemine sahiptir. 151x97cm boyutundadır.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    Gümüş Sırmalı Hilal Amblemli Seccade-Saten üzerine gümüş sırma işlemeli ve hilal Amblemine sahiptir. 151x97cm boyutundadır.

    TLSold
  •  Altın Sırmalı Ay Yıldız Yatak Örtü Takımı-Kadife üzerine, muhteşem sırma işlemesi, ay yıldız amblemleriyle ve takım oluşuyla nadir eserler arasına girer. Büyük Örtü Boyutu: 190x160cm, Küçük Örtü Boyutu: 78x78cm, Yatık Kılıfları Boyutu: 101x41cm boyutundadır.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    Altın Sırmalı Ay Yıldız Yatak Örtü Takımı-Kadife üzerine, muhteşem sırma işlemesi, ay yıldız amblemleriyle ve takım oluşuyla nadir eserler arasına girer. Büyük Örtü Boyutu: 190x160cm, Küçük Örtü Boyutu: 78x78cm, Yatık Kılıfları Boyutu: 101x41cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırma İşlemeli Tuğralı Örtü-Yeşil saten üzerine sırma işlemeli ve osmanlıca yazılı örtü. 177x44cm boyutundadır.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    Sırma İşlemeli Tuğralı Örtü-Yeşil saten üzerine sırma işlemeli ve osmanlıca yazılı örtü. 177x44cm boyutundadır.

    TLSold
  • Yatık Sırma İşlemeli Sünnet Yatak Örtüsü-Beyaz saten üzerine yatık sırma işçilikli sünnet yatak örtüsü. 173x126cm boyutundadır.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    Yatık Sırma İşlemeli Sünnet Yatak Örtüsü-Beyaz saten üzerine yatık sırma işçilikli sünnet yatak örtüsü. 173x126cm boyutundadır.

    TLSold
  • El İşi Motif İşçilikli Örtü -Saten üzerine, ip işçilikli ve floral desenli. 104x104cm boyutundadır.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    El İşi Motif İşçilikli Örtü -Saten üzerine, ip işçilikli ve floral desenli. 104x104cm boyutundadır.

    TLSold
  • İnsiyalli İpek Üzeri Sırma İşçilikli Çift Yastık Kılıfı-İpek saten üzerine yoğun gümüş yatık sırma işçiliğine sahip, insiyalli, çift. 48x48cm boyutundadır.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    İnsiyalli İpek Üzeri Sırma İşçilikli Çift Yastık Kılıfı-İpek saten üzerine yoğun gümüş yatık sırma işçiliğine sahip, insiyalli, çift. 48x48cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırma İşlemeli Tuğralı Örtü-Sarı kadife üzerine muazzam ve yoğun gümüş sırma işlemeleriyle, tuğralı örtü. 89x89cm boyutundadır.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    Sırma İşlemeli Tuğralı Örtü-Sarı kadife üzerine muazzam ve yoğun gümüş sırma işlemeleriyle, tuğralı örtü. 89x89cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırma İşlemeli Tuğralı Ve Allah C.C Yazılı Örtü-Kırmızı saten zemin üzerine, osmanlı tuğrası ve Allah c.c yazılı, yoğun gümüş sırma işlemeli. 91x91cm boyutundadır. (yan tarafında hafif döküklük mevcuttur.)

    Lot No: 139

    Lot: 139

    Sırma İşlemeli Tuğralı Ve Allah C.C Yazılı Örtü-Kırmızı saten zemin üzerine, osmanlı tuğrası ve Allah c.c yazılı, yoğun gümüş sırma işlemeli. 91x91cm boyutundadır. (yan tarafında hafif döküklük mevcuttur.)

    TLSold
  • Altın Sırma İşlemeli Örtü-Kırmızı saten zemin üzerine, altın sırma bitkisel motifli 18.yy sonlarına ait iyi kondüsyonda tekstil. 95x95cm boyutundadır.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    Altın Sırma İşlemeli Örtü-Kırmızı saten zemin üzerine, altın sırma bitkisel motifli 18.yy sonlarına ait iyi kondüsyonda tekstil. 95x95cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Sırmalı At Çulu-Eski kumaş üzerine, ince işçilikle dokunmuş altın sırma teknikli at çulu. 132x110cm boyutundadır.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    Osmanlı Sırmalı At Çulu-Eski kumaş üzerine, ince işçilikle dokunmuş altın sırma teknikli at çulu. 132x110cm boyutundadır.

    TLSold
  • İnsiyalli Ve Sırmalı Berber Önlüğü ve Peşkir-Altın sırma işçilikli, bursa tekstil takımı. Önlük Ölçüsü: 185cm Peşkir Ölçüsü: 108x50cm boyutundadır.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    İnsiyalli Ve Sırmalı Berber Önlüğü ve Peşkir-Altın sırma işçilikli, bursa tekstil takımı. Önlük Ölçüsü: 185cm Peşkir Ölçüsü: 108x50cm boyutundadır.

    TLSold
  • Hereke Kumaş Altın Sırma İşçilikli Kaftan-Hereke kumaştan mamül, altın sırma işçiliklerine sahip, dokuma tezgahında özel dokunmuş kaftan. 130cm boyutundadır.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    Hereke Kumaş Altın Sırma İşçilikli Kaftan-Hereke kumaştan mamül, altın sırma işçiliklerine sahip, dokuma tezgahında özel dokunmuş kaftan. 130cm boyutundadır.

    TLSold
  • Kadife Üzerine Altın Sırma İşçilikli Kaftan-Bordo kadife üzerine, çok yoğun ve sık bir sırma işçiliğe ve bitkisel motiflere sahip oluşu nadir ve müzelik eserler arasına girmesini sağlar. 85x57cm boyutundadır.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    Kadife Üzerine Altın Sırma İşçilikli Kaftan-Bordo kadife üzerine, çok yoğun ve sık bir sırma işçiliğe ve bitkisel motiflere sahip oluşu nadir ve müzelik eserler arasına girmesini sağlar. 85x57cm boyutundadır.

    TLSold
  •  El İşçilikli Özbek Kıyafeti-Yeşil kadife üzerine, eski yöresel özbek kıyafeti. 135x100cm boyutundadır.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    El İşçilikli Özbek Kıyafeti-Yeşil kadife üzerine, eski yöresel özbek kıyafeti. 135x100cm boyutundadır.

    TLSold
  • Hereke Kumaş Kaftan-Renkli, çizgili hereke kumaştan mamül kaftan. 106x100cm boyutundadır.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    Hereke Kumaş Kaftan-Renkli, çizgili hereke kumaştan mamül kaftan. 106x100cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırma İşçilikli Kaftan-Hereke dokuma tezgahlarında özel olarak saraya dokunmuş, altın sırmalı ince işçilikli muazzam çil kondüsyon ve desenleri ile müzelik bir eserdir. 132cm boyutundadır.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    Sırma İşçilikli Kaftan-Hereke dokuma tezgahlarında özel olarak saraya dokunmuş, altın sırmalı ince işçilikli muazzam çil kondüsyon ve desenleri ile müzelik bir eserdir. 132cm boyutundadır.

    TLSold
  • Sırma İşçilikli Gece Gömleği-İpek ve yün karışımı, hereke tezgahlarında dokunmuş, altın sırma işçilikli ve püsküllü gece gömleği. 75x62cm boyutundadır.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    Sırma İşçilikli Gece Gömleği-İpek ve yün karışımı, hereke tezgahlarında dokunmuş, altın sırma işçilikli ve püsküllü gece gömleği. 75x62cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Devlet Armalı Para Kesesi-Kumaş üzeri kök boya ile dokunmuş devlet armalı ve gümüş sırmalıdır.  İpsiz 33x15cm boyutundadır.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    Osmanlı Devlet Armalı Para Kesesi-Kumaş üzeri kök boya ile dokunmuş devlet armalı ve gümüş sırmalıdır. İpsiz 33x15cm boyutundadır.

    TLSold
  • Hereke Kumaş Sırmalı Pano-19.yy Hereke Tezgahında Dokunmuş, altın sırmalı, bitkisel motiflerle bezenmiş, ince işçiliklidir. 96,5x61cm

    Lot No: 150

    Lot: 150

    Hereke Kumaş Sırmalı Pano-19.yy Hereke Tezgahında Dokunmuş, altın sırmalı, bitkisel motiflerle bezenmiş, ince işçiliklidir. 96,5x61cm

    TLSold
  • Kafkas Eyer-Kafkas yapımı, çerkez ve osmanlı döneminde sık kullanılan, deri üzeri düşük ayar gümüş ve savat işçiliği ile bezenmiş, üzengileri ile tam takım at eyeri.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    Kafkas Eyer-Kafkas yapımı, çerkez ve osmanlı döneminde sık kullanılan, deri üzeri düşük ayar gümüş ve savat işçiliği ile bezenmiş, üzengileri ile tam takım at eyeri.

    TLSold
  • Baston-Abanoz ağaç üzeri gümüş işçilik, birbirine geçmeli toplamda dört parçadan oluşan baston. 90cm boyutundadır.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    Baston-Abanoz ağaç üzeri gümüş işçilik, birbirine geçmeli toplamda dört parçadan oluşan baston. 90cm boyutundadır.

    TLSold
  • Baston-Abanoz, gümüş üzeri sedef ve boynuz işçilikli baston. 88cm boyutundadır.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    Baston-Abanoz, gümüş üzeri sedef ve boynuz işçilikli baston. 88cm boyutundadır.

    TLSold
  • Baston-Abanoz, gümüş savat işçilikli baston. 79cm boyutundadır.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    Baston-Abanoz, gümüş savat işçilikli baston. 79cm boyutundadır.

    TLSold
  • Damla Kehribar Tesbih-Gümüş püsküllü, 99'lu damla kehribar. 25.8gr ağırlığındadır.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    Damla Kehribar Tesbih-Gümüş püsküllü, 99'lu damla kehribar. 25.8gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Damla Kehribar Tesbih-Gümüş ve türk bayrağı püsküllü, 33'lü damla kehribar. 33.7gr ağırlığındadır.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    Damla Kehribar Tesbih-Gümüş ve türk bayrağı püsküllü, 33'lü damla kehribar. 33.7gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Damla Kehribar Tesbih-Gümüş püsküllü, 33'lü damla kehribar. 50.8gr ağırlığındadır.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    Damla Kehribar Tesbih-Gümüş püsküllü, 33'lü damla kehribar. 50.8gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Damla Kehribar Tesbih -Gümüş kazaziye kamçılı, 33'lü damla kehribar. 61.2gr ağırlığındadır.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    Damla Kehribar Tesbih -Gümüş kazaziye kamçılı, 33'lü damla kehribar. 61.2gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Damla Kehribar Tesbih-33'lü damla kehribar, püskülsüz. 65gr ağırlığındadır.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    Damla Kehribar Tesbih-33'lü damla kehribar, püskülsüz. 65gr ağırlığındadır.

    TLSold
  • Bağa Tesbih-99'lu palet bağa, istanbul işi, şeffaf renk, iyi kondisyonlu tesbih.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    Bağa Tesbih-99'lu palet bağa, istanbul işi, şeffaf renk, iyi kondisyonlu tesbih.

    TLSold
  • Sıkma Kehribar Tesbih-Gümüş püsküllü, 33'lü gümüş püsküllü, ay yıldızlı sıkma kehribar.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    Sıkma Kehribar Tesbih-Gümüş püsküllü, 33'lü gümüş püsküllü, ay yıldızlı sıkma kehribar.

    TLSold
  • Pelesenk Tesbih-99'lu Şeyhmuz Payzun Ve Eyüp Öner ortak yapımı, orijinal yeşil renk pelesenk tesbih.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    Pelesenk Tesbih-99'lu Şeyhmuz Payzun Ve Eyüp Öner ortak yapımı, orijinal yeşil renk pelesenk tesbih.

    TLSold
  • Bağa Tesbih Seti-Gürcan Öncü usta yapımı, imameler diş ve zümrüt işlemelerle bezenmiş 99'lu ve 33'lü özel kutusunda tesbih seti.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    Bağa Tesbih Seti-Gürcan Öncü usta yapımı, imameler diş ve zümrüt işlemelerle bezenmiş 99'lu ve 33'lü özel kutusunda tesbih seti.

    TLSold
  • Saray Kukası Tesbih-Erhan Başak Ve Şeyhmuz Payzun ortak yapımı, kutusunda, renk olarak nadir rastlanan saray kukası tesbih.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    Saray Kukası Tesbih-Erhan Başak Ve Şeyhmuz Payzun ortak yapımı, kutusunda, renk olarak nadir rastlanan saray kukası tesbih.

    TLSold
  • Kemik Tesbih-33'lü deve kemiğinden mamül tesbih.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    Kemik Tesbih-33'lü deve kemiğinden mamül tesbih.

    TLSold
  • Osmanlı İlkokul Diploması-Çelenk içerisinde devlet armalı osmanlı ilkokul diploması. 50x34cm boyutundadır.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    Osmanlı İlkokul Diploması-Çelenk içerisinde devlet armalı osmanlı ilkokul diploması. 50x34cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Tapu -Devlet armalı, Abdülhamid Han tuğralı tapu. 60x37,5cm boyutundadır.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    Osmanlı Tapu -Devlet armalı, Abdülhamid Han tuğralı tapu. 60x37,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Liyakat Madalyalı Berat-Abülhamid Han tuğralı,liyakat madalyalı beraat. 50x25cm boyutundadır.

    Lot No: 168

    Lot: 168

    Osmanlı Liyakat Madalyalı Berat-Abülhamid Han tuğralı,liyakat madalyalı beraat. 50x25cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı İşlemeli Pano-Sülüs, "Kimdir ol kim baki kaldı bu cihanda cavidan, Ger kalaydı kalırdı Fahr-i alem bi-güman." (Bu dünya kalsaydı, peygamber efendimiz(s.a.v)'e kalırdı) yazılı hat levha. 80x48cm boyutundadır.

    Lot No: 169

    Lot: 169

    Osmanlı İşlemeli Pano-Sülüs, "Kimdir ol kim baki kaldı bu cihanda cavidan, Ger kalaydı kalırdı Fahr-i alem bi-güman." (Bu dünya kalsaydı, peygamber efendimiz(s.a.v)'e kalırdı) yazılı hat levha. 80x48cm boyutundadır.

    TLSold
  • İcazet Formunda Hadis-i Şerif-Mustafa Fevzi Efendi ketebeli "Cennet kılıçların gölgesi altındadır." yazılı, sülüs orijinal altın teshipli, eski çerçevesinde hat yazı. 27x20cm boyutundadır.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    İcazet Formunda Hadis-i Şerif-Mustafa Fevzi Efendi ketebeli "Cennet kılıçların gölgesi altındadır." yazılı, sülüs orijinal altın teshipli, eski çerçevesinde hat yazı. 27x20cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Ahşap Dekupe Yazı-Sülüs istif, "Ya hazreti seyyid sinan kaddesallahu sırrah" yazılı eski çerçevesinde kesme ahşap yazı. 50x38cm boyutundadır.

    Lot No: 171

    Lot: 171

    Osmanlı Ahşap Dekupe Yazı-Sülüs istif, "Ya hazreti seyyid sinan kaddesallahu sırrah" yazılı eski çerçevesinde kesme ahşap yazı. 50x38cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Nişan Ve Beratı-Abdülhamid Han tuğralı, beraat ve 4. derece osmani nişan. 54x36cm boyutundadır.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    Osmanlı Nişan Ve Beratı-Abdülhamid Han tuğralı, beraat ve 4. derece osmani nişan. 54x36cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Berat-3. ordu, 3. süvari alayından Seyyid Mustafa Efendi'ye 4. rütbeden verilmiştir osmanlı nişan beraatı.  68,5x50cm boyutundadır.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    Osmanlı Berat-3. ordu, 3. süvari alayından Seyyid Mustafa Efendi'ye 4. rütbeden verilmiştir osmanlı nişan beraatı. 68,5x50cm boyutundadır.

    TLSold
  • Hat Yazı-Zerendud, ketebesiz, Yazı: Yusuf suresi ayet: 64. "En iyi koruyucu Allah'tır ve o merhametlilerin en merhametlisidir." yazılı hat levha. 62x42cm boyutundadır.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    Hat Yazı-Zerendud, ketebesiz, Yazı: Yusuf suresi ayet: 64. "En iyi koruyucu Allah'tır ve o merhametlilerin en merhametlisidir." yazılı hat levha. 62x42cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Madalya Beratı-Tuğrası kırmızı hat ile çekilmiş, Sultan Abdülmecid dönemi, 28 Haziran 1849 tarihli. 57x37cm boyutundadır.

    Lot No: 175

    Lot: 175

    Osmanlı Madalya Beratı-Tuğrası kırmızı hat ile çekilmiş, Sultan Abdülmecid dönemi, 28 Haziran 1849 tarihli. 57x37cm boyutundadır.

    TLSold
  • Tekke Hat Levha-Dört köşesinde mevlevi sikke formu işlenmiş, yazı şekil itibariyle yine mevlevi sikkesi formu kullanılmıştır. "Ya Hazreti Mevlana" yazılı ortasında müsenna istif yazı ile "Muhammed(s.a.v)" yazılmış, aynalı tekke levhası. 48,5x34 cm boyutundadır.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    Tekke Hat Levha-Dört köşesinde mevlevi sikke formu işlenmiş, yazı şekil itibariyle yine mevlevi sikkesi formu kullanılmıştır. "Ya Hazreti Mevlana" yazılı ortasında müsenna istif yazı ile "Muhammed(s.a.v)" yazılmış, aynalı tekke levhası. 48,5x34 cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Levha-Vecihi ketebeli, Beyaz saten üzerine kırmızı ip ile dokunmuş fetih suresi yazılı levha. 58x42,5cm boyutundadır.

    Lot No: 177

    Lot: 177

    Osmanlı Levha-Vecihi ketebeli, Beyaz saten üzerine kırmızı ip ile dokunmuş fetih suresi yazılı levha. 58x42,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gubari  Eski Baskı Hat -Eski baskı, Rıza ketebeli, 1313 tarihli, gubari yazı stilli nesih hattı, Allah c.c. lavzı. 23,5x26,5cm boyutundadır.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    Gubari Eski Baskı Hat -Eski baskı, Rıza ketebeli, 1313 tarihli, gubari yazı stilli nesih hattı, Allah c.c. lavzı. 23,5x26,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Gümüş Sırmalı Paşa Kıyafeti-Nişan ve madalyalı orijinal gümüş sırmalı, çerçeve içerisinde paşa kıyafeti. Paşa Kıyafeti 91x50cm Çerçevesi ile 120x84cm boyutundadır.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    Gümüş Sırmalı Paşa Kıyafeti-Nişan ve madalyalı orijinal gümüş sırmalı, çerçeve içerisinde paşa kıyafeti. Paşa Kıyafeti 91x50cm Çerçevesi ile 120x84cm boyutundadır.

    TLSold
  • Padişah Portreleri-Osmanlı hanedanlığına mensup 36 tane padişahın portre ve hayat hikayeleri. 1950’ler.  96x67cm boyutundadır.

    Lot No: 180

    Lot: 180

    Padişah Portreleri-Osmanlı hanedanlığına mensup 36 tane padişahın portre ve hayat hikayeleri. 1950’ler. 96x67cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Sergi Hatırası İpek Mendil-Türk-Yunan harbi şehir ve gazilerinin çocuklarına yardım amaçlı yapılan sergiye özel yapılmıştır. 38,5x40cm boyutundadır.

    Lot No: 181

    Lot: 181

    Osmanlı Sergi Hatırası İpek Mendil-Türk-Yunan harbi şehir ve gazilerinin çocuklarına yardım amaçlı yapılan sergiye özel yapılmıştır. 38,5x40cm boyutundadır.

    TLSold
  • Minyatür Pano-İpek ve yün karışımı üzerine minyatür el işleme. 1950'lere ait. 52x65cm boyutundadır.

    Lot No: 182

    Lot: 182

    Minyatür Pano-İpek ve yün karışımı üzerine minyatür el işleme. 1950'lere ait. 52x65cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlı Medrese Eğitimi Pano-Medrese konulu büyük ebatlı pano. Boyut: 143x102cm Çerçeveli Boyut: 167x126cm

    Lot No: 183

    Lot: 183

    Osmanlı Medrese Eğitimi Pano-Medrese konulu büyük ebatlı pano. Boyut: 143x102cm Çerçeveli Boyut: 167x126cm

    TLSold
  • Suluboya Sultan Mehmet Reşat Portresi-İmzalı, avrupa yapımı. 43x30cm boyutundadır.

    Lot No: 184

    Lot: 184

    Suluboya Sultan Mehmet Reşat Portresi-İmzalı, avrupa yapımı. 43x30cm boyutundadır.

    TLSold
  • Oryantal Karakalem Portre-varaklı çerçeve içerisinde güzel bir karakalem derviş çalışması. Boyut: 41x28cm Çerçevesi ile beraber: 71x60cm boyutundadır.

    Lot No: 185

    Lot: 185

    Oryantal Karakalem Portre-varaklı çerçeve içerisinde güzel bir karakalem derviş çalışması. Boyut: 41x28cm Çerçevesi ile beraber: 71x60cm boyutundadır.

    TLSold
  • Osmanlıda Kahvehane Tablo-Renklendirilmiş gravür ile avrupalı ressam tarafından osmanlı pazarına özel yapılmıştır. 40x33cm boyutundadır.

    Lot No: 186

    Lot: 186

    Osmanlıda Kahvehane Tablo-Renklendirilmiş gravür ile avrupalı ressam tarafından osmanlı pazarına özel yapılmıştır. 40x33cm boyutundadır.

    TLSold
  • Medrese Eğitimi Tablo-Tuval üzeri yağlıboya, imzalı gürcü ressam tarfından yapılmıştır. 45,5x40,5cm boyutundadır.

    Lot No: 187

    Lot: 187

    Medrese Eğitimi Tablo-Tuval üzeri yağlıboya, imzalı gürcü ressam tarfından yapılmıştır. 45,5x40,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Oryantal Osmanlı Pazarı Tablo-Tuval üzeri yağlıboya, avrupa imzalı. 54x45cm boyutundadır.

    Lot No: 188

    Lot: 188

    Oryantal Osmanlı Pazarı Tablo-Tuval üzeri yağlıboya, avrupa imzalı. 54x45cm boyutundadır.

    TLSold
  • Cumhuriyet Bayramı Konulu Tablo -Tuval üzeri yağlıboya.  59x44cm boyutundadır.

    Lot No: 189

    Lot: 189

    Cumhuriyet Bayramı Konulu Tablo -Tuval üzeri yağlıboya. 59x44cm boyutundadır.

    TLSold
  •  Oryantal Tablo-Ç. Berger İmzalı "Harem" konulu. 84x49cm boyutundadır.

    Lot No: 190

    Lot: 190

    Oryantal Tablo-Ç. Berger İmzalı "Harem" konulu. 84x49cm boyutundadır.

    TLSold
  • Oryantal Tablo-Tuval üzeri, yağlıboya. 52,5x36cm boyutundadır.

    Lot No: 191

    Lot: 191

    Oryantal Tablo-Tuval üzeri, yağlıboya. 52,5x36cm boyutundadır.

    TLSold
  • "İstanbul" Konulu Tablo-Boris Cimsirauli imzalı, tuval üzeri yağlıboya istanbul eminünü ve yeni camii konulu. 88x79cm boyutundadır.

    Lot No: 192

    Lot: 192

    "İstanbul" Konulu Tablo-Boris Cimsirauli imzalı, tuval üzeri yağlıboya istanbul eminünü ve yeni camii konulu. 88x79cm boyutundadır.

    TLSold
  • "Cami" Konulu Tablo-tuval üzeri yağlıboya, imzalı. 41,5x33,5cm boyutundadır.

    Lot No: 193

    Lot: 193

    "Cami" Konulu Tablo-tuval üzeri yağlıboya, imzalı. 41,5x33,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • "At" Konulu Tablo-Nurettin Gürpınar imzalı, kontraplak üzerine marufle edilmiş tuval üzeri yağlıboya. 35x28,5cm boyutundadır.

    Lot No: 194

    Lot: 194

    "At" Konulu Tablo-Nurettin Gürpınar imzalı, kontraplak üzerine marufle edilmiş tuval üzeri yağlıboya. 35x28,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • "Kız Kulesi" Konulu Tablo-Haydar Besim Aydar imzalı, tuval üzeri yağlıboya. 50x40cm boyutundadır.

    Lot No: 195

    Lot: 195

    "Kız Kulesi" Konulu Tablo-Haydar Besim Aydar imzalı, tuval üzeri yağlıboya. 50x40cm boyutundadır.

    TLSold
  • "Anadolu Hisarı" Konulu Tablo-Haydar Besim Aydar imzalı, tuval üzeri yağlıboya. 50x40cm boyutundadır.

    Lot No: 196

    Lot: 196

    "Anadolu Hisarı" Konulu Tablo-Haydar Besim Aydar imzalı, tuval üzeri yağlıboya. 50x40cm boyutundadır.

    TLSold
  • "Manzara" Konulu Tablo-İmzalı, guajboya, özel bombeli cam çerçeveli. 17,5x12,5cm boyutundadır.

    Lot No: 197

    Lot: 197

    "Manzara" Konulu Tablo-İmzalı, guajboya, özel bombeli cam çerçeveli. 17,5x12,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • "Manzara" Konulu Tablo-İmzalı, guajboya, özel bombeli cam çerçeveli. 17,5x12,5cm boyutundadır.

    Lot No: 198

    Lot: 198

    "Manzara" Konulu Tablo-İmzalı, guajboya, özel bombeli cam çerçeveli. 17,5x12,5cm boyutundadır.

    TLSold
  • Oryantal Nil Nehri Tablo-İmzalı, tuval üzeri yağlıboya. 58x48cm boyutundadır.

    Lot No: 199

    Lot: 199

    Oryantal Nil Nehri Tablo-İmzalı, tuval üzeri yağlıboya. 58x48cm boyutundadır.

    TLSold
  • "Soyut Figür" Çalışması Tablo-Şahin Paksoy imzalı, tuval üzeri karışık teknik. 100x80cm boyutundadır.

    Lot No: 200

    Lot: 200

    "Soyut Figür" Çalışması Tablo-Şahin Paksoy imzalı, tuval üzeri karışık teknik. 100x80cm boyutundadır.

    TLSold