Lot: 1

Current Price: 1,500 TL Starting Bid: 1,500 TL Estimated: TL Losing Winning

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ahşap üzeri sedef kakma işçilikli. Talik. Dikdörtgen formlu. Form çevresi bordo kadife şeritli. Şerit dört köşesi sedeften mamül yıldız figürlü. ''Bismillahirrahmanirrahim'' yazılı. Özel döneminin; altın varaklı çerçevesi içerisinde hat levha. Ölçü: 30 x 20 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-Ahşap üzeri sedef kakma işçilikli. Talik. Dikdörtgen formlu. Form çevresi bordo kadife şeritli. Şerit dört köşesi sedeften mamül yıldız figürlü. ''Bismillahirrahmanirrahim'' yazılı. Özel döneminin; altın varaklı çerçevesi içerisinde hat levha. 

Ölçü: 30 x 20 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM-Ahşap üzeri sedef kakma işçilikli. Talik. Dikdörtgen formlu. Form çevresi bordo kadife şeritli. Şerit dört köşesi sedeften mamül yıldız figürlü. ''Bismillahirrahmanirrahim'' yazılı. Özel döneminin; altın varaklı çerçevesi içerisinde hat levha. Ölçü: 30 x 20 cm.

    TLSold
  • İNGİLİZ DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI TAKIMI-5 adet fincan 5 adet altlık olmak üzere 10 parça takım. Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı ve şeffaf sırlı. İngiliz damgalı. Dalgalı formda tasarlanan; bordürleri altın yaldızla süslendirilmiş olan takımın yüzeyi bordo renkli olup; çok renkli çiçek motifleriyle tezyin edilmiştir.   

Ölçü: Fincan: 11 x 5 cm, Altlık: 13 x 13 cm.

    Lot No: 2

    Lot: 2

    İNGİLİZ DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI TAKIMI-5 adet fincan 5 adet altlık olmak üzere 10 parça takım. Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı ve şeffaf sırlı. İngiliz damgalı. Dalgalı formda tasarlanan; bordürleri altın yaldızla süslendirilmiş olan takımın yüzeyi bordo renkli olup; çok renkli çiçek motifleriyle tezyin edilmiştir. Ölçü: Fincan: 11 x 5 cm, Altlık: 13 x 13 cm.

    TLSold
  • SAX PORSELEN DAMGALI KAHVE FİNCANI TAKIMI-6 adet fincan 6 adet altlık olmak üzere 12 parça tamtakım. Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı ve şeffaf sırlı. Sax Porselen damgalı. Çarkıfelek formlu tasarıma sahip takımın gövde yüzeyleri çok çeşitli bitkisel motifler ve lale tezyinli süslemelerle dekore edilmiş olup; altın yaldızlarla zenginleştirilmiştir.  

Ölçü: Fincan 10 x 7 cm, Altlık: 15 x 15 cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    SAX PORSELEN DAMGALI KAHVE FİNCANI TAKIMI-6 adet fincan 6 adet altlık olmak üzere 12 parça tamtakım. Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı ve şeffaf sırlı. Sax Porselen damgalı. Çarkıfelek formlu tasarıma sahip takımın gövde yüzeyleri çok çeşitli bitkisel motifler ve lale tezyinli süslemelerle dekore edilmiş olup; altın yaldızlarla zenginleştirilmiştir. Ölçü: Fincan 10 x 7 cm, Altlık: 15 x 15 cm.

    TLSold
  • LİMOGES CONSTANTINOPLE DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-İnce porselenden mamül. Beyaz hamurlu, lacivert astarlı, şeffaf sırlı. Limoges Constantinople damgalı. Fincan ve altık olmak üzere iki parça. Eserin tüm yüzeyi yoğun altın varak işçilikli olup; kabartmalı bitkisel motif tezyinli ve zarif tasarımlı. Şişik gövdeli formda tasarlanan fincanın iç yüzeyinin tamamı altın vermeyli. Yüksek kondüyonlu. 

Ölçü: Fincan: 10 x 6 cm, Altlık: 15 x 15 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    LİMOGES CONSTANTINOPLE DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-İnce porselenden mamül. Beyaz hamurlu, lacivert astarlı, şeffaf sırlı. Limoges Constantinople damgalı. Fincan ve altık olmak üzere iki parça. Eserin tüm yüzeyi yoğun altın varak işçilikli olup; kabartmalı bitkisel motif tezyinli ve zarif tasarımlı. Şişik gövdeli formda tasarlanan fincanın iç yüzeyinin tamamı altın vermeyli. Yüksek kondüyonlu. Ölçü: Fincan: 10 x 6 cm, Altlık: 15 x 15 cm.

    TLSold
  • PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Fincan ve altlık olmak üzere iki parça. Eser yüzeyi çok renkli çiçek desenleri ile dekore edilmiş olup; yoğun altın yaldız süslemelere sahiptir. 

Fincan ölçü: 8 x 4 cm. Altlık ölçü: 11 x 11 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Fincan ve altlık olmak üzere iki parça. Eser yüzeyi çok renkli çiçek desenleri ile dekore edilmiş olup; yoğun altın yaldız süslemelere sahiptir. Fincan ölçü: 8 x 4 cm. Altlık ölçü: 11 x 11 cm.

    TLSold
  • CAPODİMONTE DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. İtalyan Capodimonte damgalı. Fincan ve altlık olmak üzere iki parça. Eser gövdesinin çevresi yoğun sahne betimlemeleri, kabartmalı insan figürleri ve çok renkli bitkisel desenlerle tezyin edilmiş olup; etrafı altın yaldızlarla zenginleştirilmiştir.

Capodimonte Porselen 1743- 1759 tarihlerinde İtalya’nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte fabrikasında oluşturulan porselendir. 1743'te, yeni gelen Bourbon Kralı Charles ve eşi Saksonya Kraliçesi Maria Amalia, fabrikayı Napoli'nin eteklerinde (şimdi ise bir müze) Capodimonte Sarayı’nın arazisinde kurdu. 1743 tarihinden itibaren birçok ülkede ve şahıs tarafından üretilmeye devam etmiştir. Eserin üzerinde bulunan damgası "N" ilk üretiminden günümüze kadar aynı şekilde devam etmiş ve kullanılmıştır.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    CAPODİMONTE DAMGALI PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. İtalyan Capodimonte damgalı. Fincan ve altlık olmak üzere iki parça. Eser gövdesinin çevresi yoğun sahne betimlemeleri, kabartmalı insan figürleri ve çok renkli bitkisel desenlerle tezyin edilmiş olup; etrafı altın yaldızlarla zenginleştirilmiştir. Capodimonte Porselen 1743- 1759 tarihlerinde İtalya’nın Napoli kentinde faaliyet gösteren Capodimonte fabrikasında oluşturulan porselendir. 1743'te, yeni gelen Bourbon Kralı Charles ve eşi Saksonya Kraliçesi Maria Amalia, fabrikayı Napoli'nin eteklerinde (şimdi ise bir müze) Capodimonte Sarayı’nın arazisinde kurdu. 1743 tarihinden itibaren birçok ülkede ve şahıs tarafından üretilmeye devam etmiştir. Eserin üzerinde bulunan damgası "N" ilk üretiminden günümüze kadar aynı şekilde devam etmiş ve kullanılmıştır.

    TLSold
  • BELÇİKA DAMGALI PORSELEN ÇAY SETİ-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 2 adet çay fincanı, 2 adet altlık, 1 adet çaydanlık, 1 adet sütlük, 1 adet şekerlik ve 1 adet tepsi olmak üzere 8 parça tam takım. Belçika damgalı.Takımın beyaz zemini üzeri çok renkli çiçek betimlemeleri ile tezyin edilmiş olup; sütlük ve çaydanlık tutamakları ince zarif tasarıma, şekerlik ve çaydanlık kapak tutamakları çiçek figürüne sahiptir.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    BELÇİKA DAMGALI PORSELEN ÇAY SETİ-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 2 adet çay fincanı, 2 adet altlık, 1 adet çaydanlık, 1 adet sütlük, 1 adet şekerlik ve 1 adet tepsi olmak üzere 8 parça tam takım. Belçika damgalı.Takımın beyaz zemini üzeri çok renkli çiçek betimlemeleri ile tezyin edilmiş olup; sütlük ve çaydanlık tutamakları ince zarif tasarıma, şekerlik ve çaydanlık kapak tutamakları çiçek figürüne sahiptir.

    TLSold
  • VİYANA DAMGALI PORSELEN TATLI TAKIMI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 6 adet tatlı tabağı, 6 adet çay fincanı, 6 adet altlık ve 1 adet pasta tabağı olmak üzere 19 parça tam takım. Viyana porselen damgalı. Takımın etrafı zümrüt yeşili ve bordo zeminle çevrelenmiş olup; etnik desenlerle kaplı orta hattı 3 farklı ''Asilzade Kadın'' portresi ile dekore edilmiştir ve yoğun altın varak ile zenginleştirilmiştir.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    VİYANA DAMGALI PORSELEN TATLI TAKIMI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 6 adet tatlı tabağı, 6 adet çay fincanı, 6 adet altlık ve 1 adet pasta tabağı olmak üzere 19 parça tam takım. Viyana porselen damgalı. Takımın etrafı zümrüt yeşili ve bordo zeminle çevrelenmiş olup; etnik desenlerle kaplı orta hattı 3 farklı ''Asilzade Kadın'' portresi ile dekore edilmiştir ve yoğun altın varak ile zenginleştirilmiştir.

    TLSold
  • PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, yeşil astarlı, şeffaf sırlı. Huni formlu, geniş ağızlı fincanın gövde yüzeyi çok renkli bitkisel motifli el boyama tasarım olup; altın yaldızlı süslemelere sahiptir.

 Ölçü: 6 x 4 cm.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    PORSELEN KAHVE FİNCANI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, yeşil astarlı, şeffaf sırlı. Huni formlu, geniş ağızlı fincanın gövde yüzeyi çok renkli bitkisel motifli el boyama tasarım olup; altın yaldızlı süslemelere sahiptir. Ölçü: 6 x 4 cm.

    TLSold
  • LİMOGES DAMGALI PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 2 adet zarf, 1 adet lokumluk ve 1 adet tepsi olmak üzere 4 adet takım. Eserlerin bordür kısımları dalgalı formda tasarıma sahip olup; beyaz zemin etrafı pembe şeritle renklendirilmiştir. Yoğun altın varağın kullanıldığı eserin dış yüzeyi etnik desenler ve bitkisel motiflerle tezyin edilmiştir. 

Zarflar ölçü: 6 x 4 cm, Lokumluk ölçü: 4 x 2 cm, Tepsi ölçü: 21 x 9 cm.

    Lot No: 10

    Lot: 10

    LİMOGES DAMGALI PORSELEN KAHVE SETİ-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 2 adet zarf, 1 adet lokumluk ve 1 adet tepsi olmak üzere 4 adet takım. Eserlerin bordür kısımları dalgalı formda tasarıma sahip olup; beyaz zemin etrafı pembe şeritle renklendirilmiştir. Yoğun altın varağın kullanıldığı eserin dış yüzeyi etnik desenler ve bitkisel motiflerle tezyin edilmiştir. Zarflar ölçü: 6 x 4 cm, Lokumluk ölçü: 4 x 2 cm, Tepsi ölçü: 21 x 9 cm.

    TLSold
  • PORSELEN PASTA TAKIMI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 10 adet tatlı tabağı ve 4 adet pasta tabağı olmak üzere 14 parça takım. Takım beyaz zemin üzeri pembe şeritli ve altın yaldız süslemeli olup; orta hattı çok renkli el boyama farklı desenli çiçek figürleriyle dekorludur.  

Pasta Tabağı ölçü: 23 x 23 cm, Tatlı Tabağı ölçü: 22 x 22 cm.

    Lot No: 11

    Lot: 11

    PORSELEN PASTA TAKIMI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. 10 adet tatlı tabağı ve 4 adet pasta tabağı olmak üzere 14 parça takım. Takım beyaz zemin üzeri pembe şeritli ve altın yaldız süslemeli olup; orta hattı çok renkli el boyama farklı desenli çiçek figürleriyle dekorludur. Pasta Tabağı ölçü: 23 x 23 cm, Tatlı Tabağı ölçü: 22 x 22 cm.

    TLSold
  • DRESDEN DAMGALI PORSELEN TABAKLI ŞEKERLİK-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Dresden Porselen damgalı. Yaprak formlu. Altlık, şekerlik ve kapak olmak üzere 3 parça. Eserin zemini çok renkli el boyama çiçek motifleriyle dekorlu. Kapak üzeri kabartmalı çiçeklerle tezyin edilen eserin tutamağı dal figürlü olup çok iyi kondüsyonludur.

 Altlık ölçü: 21 x 18 cm, Şekerlik ölçü: 15 x 10 cm.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    DRESDEN DAMGALI PORSELEN TABAKLI ŞEKERLİK-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Dresden Porselen damgalı. Yaprak formlu. Altlık, şekerlik ve kapak olmak üzere 3 parça. Eserin zemini çok renkli el boyama çiçek motifleriyle dekorlu. Kapak üzeri kabartmalı çiçeklerle tezyin edilen eserin tutamağı dal figürlü olup çok iyi kondüsyonludur. Altlık ölçü: 21 x 18 cm, Şekerlik ölçü: 15 x 10 cm.

    TLSold
  • KPM PORSELEN DAMGALI ÜÇLÜ ÇEREZLİK -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, turkuaz astarlı, şeffaf sırlı. KPM Porselen damgalı. 3 adet. Dikdörtgen dışa dönük formlu tasarlanan eserlerin bordür kısımları dalgalı formludur. İç yüzeyi turkuaz zemin üzeri çok renkli el boyama çiçek motifleri ile tezyin edilen eserler orta hattından dal figürleri ile 2 kısıma ayrılmıştır. 

Ölçü: 12 x 7 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    KPM PORSELEN DAMGALI ÜÇLÜ ÇEREZLİK -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, turkuaz astarlı, şeffaf sırlı. KPM Porselen damgalı. 3 adet. Dikdörtgen dışa dönük formlu tasarlanan eserlerin bordür kısımları dalgalı formludur. İç yüzeyi turkuaz zemin üzeri çok renkli el boyama çiçek motifleri ile tezyin edilen eserler orta hattından dal figürleri ile 2 kısıma ayrılmıştır. Ölçü: 12 x 7 cm.

    TLSold
  • İSVEÇ DAMGALI PORSELEN KAPAKLI KAHVE FİNCANI -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. İsveç Porselen damgalı. Şişkin gövdeli, düz dipli, yuvarlak kaideli. Köşeden zarif tutamaklı. Zarif yuvarlak formlu kapaklı. Eser orta hattı beyaz zemin üzeri mavi renkli ''Kraliyet Arması'' betimlemeli olup kapak ve gövde yüzeyi yoğun bitkisel motifler ve altın yaldızlarla süslendirilmiştir. 

Ölçü: 9 x 9 cm.

    Lot No: 14

    Lot: 14

    İSVEÇ DAMGALI PORSELEN KAPAKLI KAHVE FİNCANI -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. İsveç Porselen damgalı. Şişkin gövdeli, düz dipli, yuvarlak kaideli. Köşeden zarif tutamaklı. Zarif yuvarlak formlu kapaklı. Eser orta hattı beyaz zemin üzeri mavi renkli ''Kraliyet Arması'' betimlemeli olup kapak ve gövde yüzeyi yoğun bitkisel motifler ve altın yaldızlarla süslendirilmiştir. Ölçü: 9 x 9 cm.

    TLSold
  • OSMANLI PAZARINA ÖZEL TASARLANMIŞ FRANSIZ KAPAKLI SAHAN -19. yy. Osmanlı Dönemi. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, sır altına  yavruağzı renkte, çok renk fırça ile çalışılmış çiçek buketleri ile dekorlu ve altın yaldız bezemeli. Kenarları dilimli ve altın yaldız konturlü olan sahanın kapak tutamağı gül formunda olup “Baschet & Frere Paris” damgası barındırmaktadır.  

Ölçü: 22.5 x 13 cm.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    OSMANLI PAZARINA ÖZEL TASARLANMIŞ FRANSIZ KAPAKLI SAHAN -19. yy. Osmanlı Dönemi. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, sır altına yavruağzı renkte, çok renk fırça ile çalışılmış çiçek buketleri ile dekorlu ve altın yaldız bezemeli. Kenarları dilimli ve altın yaldız konturlü olan sahanın kapak tutamağı gül formunda olup “Baschet & Frere Paris” damgası barındırmaktadır. Ölçü: 22.5 x 13 cm.

    TLSold
  • GARDNER DAMGALI PORSELEN İBRİK-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Gardner Porselen damgalı. Armudi formlu, aplike tutamaklı, kıvrımlı akıtma ağızlı ve orijinal emzikli. Beyaz renkli zemin üzeri lacivert renkli el boyama çiçek motifleri ile süslenen eserin şişkin orta hattı ''Paşa Portresi'' tezyinlidir.  

Ölçü: 24 x 8 cm.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    GARDNER DAMGALI PORSELEN İBRİK-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Gardner Porselen damgalı. Armudi formlu, aplike tutamaklı, kıvrımlı akıtma ağızlı ve orijinal emzikli. Beyaz renkli zemin üzeri lacivert renkli el boyama çiçek motifleri ile süslenen eserin şişkin orta hattı ''Paşa Portresi'' tezyinlidir. Ölçü: 24 x 8 cm.

    TLSold
  • MASON'S DAMGALI PORSELEN ÇİFT DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Mason's Porselen damgalı. Yuvarlak düz formlu. Çift. Eserlerin gövde yüzeyi çok renk fırça ile çalışılmış yoğun bitkisel motif süslemeli olup; altın yaldızlı geçişlerle zenginleştirilmiştir. 

Ölçü: 25 x 25 cm.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    MASON'S DAMGALI PORSELEN ÇİFT DUVAR TABAĞI-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Mason's Porselen damgalı. Yuvarlak düz formlu. Çift. Eserlerin gövde yüzeyi çok renk fırça ile çalışılmış yoğun bitkisel motif süslemeli olup; altın yaldızlı geçişlerle zenginleştirilmiştir. Ölçü: 25 x 25 cm.

    TLSold
  • HACKEFORS DAMGALI PORSELEN ÇİFT MUMLUK-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. İsveç Hackefors Porselen damgalı. Çift. Yuvarlak yıldız formlu. Form bordürü altın yaldız şeritli. Eserlerin orta hattından yükseltilmiş mumluk kısmı silindirik kaide ile yükseltilip yuvarlak, dışa dönük bordür ile tasarlanmıştır. İki köşesine el boyama çiçek motifli süslemelerle tasarlanan eserler yüksek kondüsyona sahiptir.  

Ölçü: 14 x 14 cm.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    HACKEFORS DAMGALI PORSELEN ÇİFT MUMLUK-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. İsveç Hackefors Porselen damgalı. Çift. Yuvarlak yıldız formlu. Form bordürü altın yaldız şeritli. Eserlerin orta hattından yükseltilmiş mumluk kısmı silindirik kaide ile yükseltilip yuvarlak, dışa dönük bordür ile tasarlanmıştır. İki köşesine el boyama çiçek motifli süslemelerle tasarlanan eserler yüksek kondüsyona sahiptir. Ölçü: 14 x 14 cm.

    TLSold
  • VERİTABLE PORSELEN DAMGALI ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Veritable Porcelaine damgalı. Dikdörtgen formlu. Düz dipli. Formun üç köşesi yavruağzı renkli, ön kısmı altın yaldız etnik desenli. Kapak yüzeyi dört köşe içerisinde çok renkli el boyama buket figürü tezyinli eser yüksek kondüsyonlu. 

Ölçü: 13 x 9 cm.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    VERİTABLE PORSELEN DAMGALI ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Veritable Porcelaine damgalı. Dikdörtgen formlu. Düz dipli. Formun üç köşesi yavruağzı renkli, ön kısmı altın yaldız etnik desenli. Kapak yüzeyi dört köşe içerisinde çok renkli el boyama buket figürü tezyinli eser yüksek kondüsyonlu. Ölçü: 13 x 9 cm.

    TLSold
  • LİMOGES DAMGALI PORSELEN ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak formlu. Derin düz dipli. Şişkin gövdeli. Eserin gövde yüzeyi ve kapak çevresi lacivert zemin üzeri altın yaldızlı ve çevrili. Etnik desen süslemeli. Kapak orta hattı çok renkli fırça ile çalışılmış buket desenli. 

Ölçü: 14 x 7 cm.

    Lot No: 20

    Lot: 20

    LİMOGES DAMGALI PORSELEN ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak formlu. Derin düz dipli. Şişkin gövdeli. Eserin gövde yüzeyi ve kapak çevresi lacivert zemin üzeri altın yaldızlı ve çevrili. Etnik desen süslemeli. Kapak orta hattı çok renkli fırça ile çalışılmış buket desenli. Ölçü: 14 x 7 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Uzakdoğu damgalı. Sekizgen formlu. Form çevresi ve kapak etrafı bordo renkli çerçeve içerisinde yoğun bitkisel motif ve altın yaldız süslemeli. Kapak gövdesi orta hattı çok renkli fırça ile çalışılmış ''Savaş Sahnesi'' tezyinlidir. 

Ölçü: 11 x 5 cm.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Uzakdoğu damgalı. Sekizgen formlu. Form çevresi ve kapak etrafı bordo renkli çerçeve içerisinde yoğun bitkisel motif ve altın yaldız süslemeli. Kapak gövdesi orta hattı çok renkli fırça ile çalışılmış ''Savaş Sahnesi'' tezyinlidir. Ölçü: 11 x 5 cm.

    TLSold
  • UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN ÇİFT ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Uzakdoğu damgalı. Yuvarlak formlu. Çift. Form çevresi ve kapak etrafı bordo renkli çerçeve içerisinde yoğun bitkisel motif ve altın yaldız süslemeli. Kapak gövdesi orta hattı çok renkli fırça ile çalışılmış ''Savaş Sahnesi'' tezyinlidir. 

Ölçü: 12 x 4 cm.

    Lot No: 22

    Lot: 22

    UZAKDOĞU DAMGALI PORSELEN ÇİFT ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Uzakdoğu damgalı. Yuvarlak formlu. Çift. Form çevresi ve kapak etrafı bordo renkli çerçeve içerisinde yoğun bitkisel motif ve altın yaldız süslemeli. Kapak gövdesi orta hattı çok renkli fırça ile çalışılmış ''Savaş Sahnesi'' tezyinlidir. Ölçü: 12 x 4 cm.

    TLSold
  • ALTIN VARAKLI PORSELEN ÇİFT ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak formlu. Çift. Form ve kapak çevresi altın varaklı bitkisel motif tezyinli eserlerin kapak orta hattı Portre betimlemeli olup; yüksek kondüsyonludur. 

Ölçü: 8 x 3.5 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    ALTIN VARAKLI PORSELEN ÇİFT ENFİYE KUTUSU-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak formlu. Çift. Form ve kapak çevresi altın varaklı bitkisel motif tezyinli eserlerin kapak orta hattı Portre betimlemeli olup; yüksek kondüsyonludur. Ölçü: 8 x 3.5 cm.

    TLSold
  • 2 ADET PORSELEN ENFİYE KUTUSU LOTU-Porselenden mamül. İki adet lot. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Uzakdoğu sekizgen ve yularlak formlarda. Eserlerin zeminleri üzeri el boyama çok renkli fırça ile dekorlu. Bitkisel ve hayvansal motifler, kraliyet arması ve sahne betimlemeleri barındıran eserler iyi kondüsyonlu ve damgalıdır.  

Ölçü: 12 x 8 cm, 13 x 13 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    2 ADET PORSELEN ENFİYE KUTUSU LOTU-Porselenden mamül. İki adet lot. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Uzakdoğu sekizgen ve yularlak formlarda. Eserlerin zeminleri üzeri el boyama çok renkli fırça ile dekorlu. Bitkisel ve hayvansal motifler, kraliyet arması ve sahne betimlemeleri barındıran eserler iyi kondüsyonlu ve damgalıdır. Ölçü: 12 x 8 cm, 13 x 13 cm.

    TLSold
  • 2 ADET PORSELEN ENFİYE KUTUSU LOTU-Porselenden mamül. İki adet lot. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak, düz formlu. Eserler Fransız ve Limoges Porselen damgalı. Yuvarlak formlu. Derin düz dipli. Şişik gövdeli. Eserler üzeri çok renkli el boyama ile dekorlu. Değişik motifler ve ebatlarla tasarlanan bitkisel motiflerle bezeli. Motifler arası altın yaldızlı geçişlere sahip eserler iyi kondüsyondadır. 

Ölçü: 13 x 13 cm, 12 x 12 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    2 ADET PORSELEN ENFİYE KUTUSU LOTU-Porselenden mamül. İki adet lot. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak, düz formlu. Eserler Fransız ve Limoges Porselen damgalı. Yuvarlak formlu. Derin düz dipli. Şişik gövdeli. Eserler üzeri çok renkli el boyama ile dekorlu. Değişik motifler ve ebatlarla tasarlanan bitkisel motiflerle bezeli. Motifler arası altın yaldızlı geçişlere sahip eserler iyi kondüsyondadır. Ölçü: 13 x 13 cm, 12 x 12 cm.

    TLSold
  • 2 ADET  ENFİYE KUTUSU LOTU-Eserlerden biri tamamen diğeri kapak kısmı olmak üzere porselenden mamül. İki adet lot. Yuvarlak ve dikdörtgen formlu. Fransız Porcher Porselen damgalı. Eserlerin gövde orta hattı el boyama çok renkli ''Eros'' ve ''Lour Müzayesi'' betimlemeli. Dikdörtgen kutu dört çevresi ve kapak kenarı saten kaplama. Yuvarlak kutu gövde çevresi ve kapak etrafı altın yaldız bezeli. (Dikdörtgen kutu kapak kısmı ufak bir çatlak barındırmaktadır.) 

Ölçü: 10 x 10 cm, 9 x 6 cm.

    Lot No: 26

    Lot: 26

    2 ADET ENFİYE KUTUSU LOTU-Eserlerden biri tamamen diğeri kapak kısmı olmak üzere porselenden mamül. İki adet lot. Yuvarlak ve dikdörtgen formlu. Fransız Porcher Porselen damgalı. Eserlerin gövde orta hattı el boyama çok renkli ''Eros'' ve ''Lour Müzayesi'' betimlemeli. Dikdörtgen kutu dört çevresi ve kapak kenarı saten kaplama. Yuvarlak kutu gövde çevresi ve kapak etrafı altın yaldız bezeli. (Dikdörtgen kutu kapak kısmı ufak bir çatlak barındırmaktadır.) Ölçü: 10 x 10 cm, 9 x 6 cm.

    TLSold
  • 2 ADET PORSELEN ENFİYE KUTUSU LOTU-Porselenden mamül. İki adet lot. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak ve dikdörtgen formlu. İtalyan damgalı. Eserlerin üzerleri çok renkli fırça ile tasarlanmış yoğun sahne betimlemeleri, portre çalışması ve bitkisel motiflerle bezeli. Kutusu gövde ve kapak çevresi altın yaldız bezeli ve değişik çelenk, çiçek ve sarmal yapılarla süslüdür. 

Ölçü: 13 x 13 cm, 15 x 10 cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    2 ADET PORSELEN ENFİYE KUTUSU LOTU-Porselenden mamül. İki adet lot. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı. Yuvarlak ve dikdörtgen formlu. İtalyan damgalı. Eserlerin üzerleri çok renkli fırça ile tasarlanmış yoğun sahne betimlemeleri, portre çalışması ve bitkisel motiflerle bezeli. Kutusu gövde ve kapak çevresi altın yaldız bezeli ve değişik çelenk, çiçek ve sarmal yapılarla süslüdür. Ölçü: 13 x 13 cm, 15 x 10 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ PORSELEN DAMGALI FİGÜR -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, altın yaldız süslemeli, el boyama. Kaide üzerine tasarlanmış olan figür Fransız Porselen damgası barındırmaktadır. 

Ölçü: 13 x 9 cm.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    FRANSIZ PORSELEN DAMGALI FİGÜR -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, altın yaldız süslemeli, el boyama. Kaide üzerine tasarlanmış olan figür Fransız Porselen damgası barındırmaktadır. Ölçü: 13 x 9 cm.

    TLSold
  • MEİSSEN PORSELEN DAMGALI FİGÜR-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, altın yaldız süslemeli, el boyama. Meissen Porselen damgalı. Büyük ebatlı. Kaide üzeri tasarlanan esere ''Elinde kase taşıyan kadın'' figüre edilmiş olup; iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 20 x 18 cm.

    Lot No: 29

    Lot: 29

    MEİSSEN PORSELEN DAMGALI FİGÜR-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, altın yaldız süslemeli, el boyama. Meissen Porselen damgalı. Büyük ebatlı. Kaide üzeri tasarlanan esere ''Elinde kase taşıyan kadın'' figüre edilmiş olup; iyi kondüsyonludur. Ölçü: 20 x 18 cm.

    TLSold
  • ROYAL COPENHAGEN DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, el boyama. Royal Copenhagen Denmark damgalı. Büyük ebatlı. Kare formlu kaide üzerine tasarlanmış esere ''Dede'' figürü stilize edilmiş olup; iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 35 cm.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    ROYAL COPENHAGEN DAMGALI PORSELEN FİGÜR-Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, el boyama. Royal Copenhagen Denmark damgalı. Büyük ebatlı. Kare formlu kaide üzerine tasarlanmış esere ''Dede'' figürü stilize edilmiş olup; iyi kondüsyonludur. Ölçü: 35 cm.

    TLSold
  • DÖRTLÜ PORSELEN FİGÜR LOTU -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, altın yaldız süslemeli, el boyama. Dört adetten oluşan lot. Eserlere farklı stillere ve aletlere sahip ''Enstrüman Çalan Köpek'' figürü stilize edilmiş olup; iyi kondüsyondadır. 

Ölçü: 13 cm.

    Lot No: 31

    Lot: 31

    DÖRTLÜ PORSELEN FİGÜR LOTU -Porselenden mamül. Beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, altın yaldız süslemeli, el boyama. Dört adetten oluşan lot. Eserlere farklı stillere ve aletlere sahip ''Enstrüman Çalan Köpek'' figürü stilize edilmiş olup; iyi kondüsyondadır. Ölçü: 13 cm.

    TLSold
  • SEPET FORMLU OPALİN ŞEKERLİK -Opalinden mamül. Yuvarlak sepet formlu. Eser kenarı dalgalı girintili dekorlu. İki köşesinden tutamak saplı. Çok renkli. İyi ebatlı ve yüksek kondüsyonlu. 

Ölçü: 17 x 15 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    SEPET FORMLU OPALİN ŞEKERLİK -Opalinden mamül. Yuvarlak sepet formlu. Eser kenarı dalgalı girintili dekorlu. İki köşesinden tutamak saplı. Çok renkli. İyi ebatlı ve yüksek kondüsyonlu. Ölçü: 17 x 15 cm.

    TLSold
  • OPALİN GECE SÜRAHİSİ -Fransız. Süt beyaz opalinden mamül. Tabak, sürahi ve bardaktan oluşan tam takım. Tabak kısmı dalgalı bordürlü. Boğumlu stil. Eserlerin tüm gövde yüzeyleri yoğun altın yaldızlarla çevrili olup; bitkisel motiflerle süslenmiştir. 

Ölçü: 22 cm.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    OPALİN GECE SÜRAHİSİ -Fransız. Süt beyaz opalinden mamül. Tabak, sürahi ve bardaktan oluşan tam takım. Tabak kısmı dalgalı bordürlü. Boğumlu stil. Eserlerin tüm gövde yüzeyleri yoğun altın yaldızlarla çevrili olup; bitkisel motiflerle süslenmiştir. Ölçü: 22 cm.

    TLSold
  • 2 ADET OPALİN PAMUKLUK-Fransız. Şeffaf opalinden mamül. İki adet lot. Yuvarlak formlu. Form etrafı ve kapak yüzeyi el boyama çiçek, yaprak, dal ve bitkisel motiflerle dekorlu.
(Eserlerin ufak atıkları mevcuttur.) 

Ölçü: 10 x 6 cm, 11 x 8 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    2 ADET OPALİN PAMUKLUK-Fransız. Şeffaf opalinden mamül. İki adet lot. Yuvarlak formlu. Form etrafı ve kapak yüzeyi el boyama çiçek, yaprak, dal ve bitkisel motiflerle dekorlu. (Eserlerin ufak atıkları mevcuttur.) Ölçü: 10 x 6 cm, 11 x 8 cm.

    TLSold
  • BRONZ APLİKELİ FRANSIZ PAMUKLUK-Fransız. İnce camdan mamül. Silindirik formlu. Derin, düz dipli. Eser gövde çevresi ve kapak yüzeyi el boyama buket figürü ile stile. Gövde ve kapak kesişi etrafı bronz aplikeli ve iyi kondüsyonlu. 

Ölçü: 10 x 9 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    BRONZ APLİKELİ FRANSIZ PAMUKLUK-Fransız. İnce camdan mamül. Silindirik formlu. Derin, düz dipli. Eser gövde çevresi ve kapak yüzeyi el boyama buket figürü ile stile. Gövde ve kapak kesişi etrafı bronz aplikeli ve iyi kondüsyonlu. Ölçü: 10 x 9 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ ALTIN YALDIZLI KADEH TAKIMI-Fransız. 6 adet takım. Yuvarlak düz kaide üzerinde yükseltilmiş. Üç boğumlu. İnce şişik saplı. Gövde kısmı huni formlu. Dışadönük, geniş ağızlı. Kaide, boğum ve gövde çevresi yoğun altın yaldız süslemeli. Kabartmalı kalemişi çelenk ve bitkisel motif dekorlu. Yüksek sanat ve iyi kondüsyonlu. 

Ölçü: 17 x 8 cm.

    Lot No: 36

    Lot: 36

    FRANSIZ ALTIN YALDIZLI KADEH TAKIMI-Fransız. 6 adet takım. Yuvarlak düz kaide üzerinde yükseltilmiş. Üç boğumlu. İnce şişik saplı. Gövde kısmı huni formlu. Dışadönük, geniş ağızlı. Kaide, boğum ve gövde çevresi yoğun altın yaldız süslemeli. Kabartmalı kalemişi çelenk ve bitkisel motif dekorlu. Yüksek sanat ve iyi kondüsyonlu. Ölçü: 17 x 8 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ BOHEM KADEH TAKIMI-Fransız. Mor renkli bohem camdan mamül. 6 adet takım. Yuvarlak düz kaide üzerinde yükseltilmiş. Çarkıfelek formlu sap detaylı. Gövde kısmı huni formlu. Dışadönük, geniş ağızlı. Kaide ve ağız çevresi altın yaldız çevrili. Gövde yüzeyi yoğun mine işçilikli ve sahne betimlemeli. Yüksek sanat değerine sahip eserler iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 15.5 x 7.5 cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    FRANSIZ BOHEM KADEH TAKIMI-Fransız. Mor renkli bohem camdan mamül. 6 adet takım. Yuvarlak düz kaide üzerinde yükseltilmiş. Çarkıfelek formlu sap detaylı. Gövde kısmı huni formlu. Dışadönük, geniş ağızlı. Kaide ve ağız çevresi altın yaldız çevrili. Gövde yüzeyi yoğun mine işçilikli ve sahne betimlemeli. Yüksek sanat değerine sahip eserler iyi kondüsyonludur. Ölçü: 15.5 x 7.5 cm.

    TLSold
  • KRİSTAL KESME BOHEM KARAF VE KADEH TAKIMI-Fransız. Bohemden mamül. 12 adet kadeh ve karaf olmak üzere tam takım. Oval ve şişkin gövdeden incelip uzayan bir tasarıma sahip olan ve yoğun kristal kesme stili ile süslendirilmesi bulunan karaf, baklava dilimli işçiliklerle dekore edilmiş olup, kapaklı ve çok iyi kondüsyonludur. 12 adetten oluşan karaflar yuvarlak kaide üzeri  ince, uzun sapla yükseltilmiş olup; hazne bölmesi yine kristal kesme stili ile dekore edilmiştir.  

Karaf ölçü: 32 cm, Kadeh ölçü: 12 cm.

    Lot No: 38

    Lot: 38

    KRİSTAL KESME BOHEM KARAF VE KADEH TAKIMI-Fransız. Bohemden mamül. 12 adet kadeh ve karaf olmak üzere tam takım. Oval ve şişkin gövdeden incelip uzayan bir tasarıma sahip olan ve yoğun kristal kesme stili ile süslendirilmesi bulunan karaf, baklava dilimli işçiliklerle dekore edilmiş olup, kapaklı ve çok iyi kondüsyonludur. 12 adetten oluşan karaflar yuvarlak kaide üzeri ince, uzun sapla yükseltilmiş olup; hazne bölmesi yine kristal kesme stili ile dekore edilmiştir. Karaf ölçü: 32 cm, Kadeh ölçü: 12 cm.

    TLSold
  • EL BOYAMA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül. Yuvarlak, düz formlu. Mavü renkli zemin üzeri ''Kız Kulesi'' dekorlu. Eser etrafı dalgalı süslemeli. Bazı yerlerinde atığa sahip olan eserin arka kısmında asma aparatı mevcuttur. 

Ölçü: 21 x 21 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    EL BOYAMA SERAMİK TABAK-Seramikten mamül. Yuvarlak, düz formlu. Mavü renkli zemin üzeri ''Kız Kulesi'' dekorlu. Eser etrafı dalgalı süslemeli. Bazı yerlerinde atığa sahip olan eserin arka kısmında asma aparatı mevcuttur. Ölçü: 21 x 21 cm.

    TLSold
  • EL BOYAMA ÇİFT SERAMİK KAYIK-Seramikten mamül. Çift. Oval formlu. Dışadönük ağızlı. Gövde yüzeyleri tamamen el boyama işçilikli. Eserlerin orta hattı çiçek, yaprak, dal, lale ve karanfil betimlemeleri ile stile. 

Ölçü: 30 cm. 

(Bir tanesinin tamiri mevcuttur.)

    Lot No: 40

    Lot: 40

    EL BOYAMA ÇİFT SERAMİK KAYIK-Seramikten mamül. Çift. Oval formlu. Dışadönük ağızlı. Gövde yüzeyleri tamamen el boyama işçilikli. Eserlerin orta hattı çiçek, yaprak, dal, lale ve karanfil betimlemeleri ile stile. Ölçü: 30 cm. (Bir tanesinin tamiri mevcuttur.)

    TLSold
  • SERAMİK ÇİFT PAMUKLUK-Seramikten mamül. Çift. Sultan ve Sultane formlu. Figürlerin tepe kısmından kapaklı. El boyama olarak tasarlanan eserler haliyle. 

Ölçü:  15 cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    SERAMİK ÇİFT PAMUKLUK-Seramikten mamül. Çift. Sultan ve Sultane formlu. Figürlerin tepe kısmından kapaklı. El boyama olarak tasarlanan eserler haliyle. Ölçü: 15 cm.

    TLSold
  • SERAMİK PAMUKLUK-Seramikten mamül. Yuvarlak, derin, düz dipli. Silindirik formlu. Kapak ve gövde kahverengi hamurlu. Eser çevresi ve kapak orta hattı bitkisel motif tezyinli. 

Ölçü: 13 x 7 cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    SERAMİK PAMUKLUK-Seramikten mamül. Yuvarlak, derin, düz dipli. Silindirik formlu. Kapak ve gövde kahverengi hamurlu. Eser çevresi ve kapak orta hattı bitkisel motif tezyinli. Ölçü: 13 x 7 cm.

    TLSold
  • LEGRAS İMZALI VAZO-Legras imzalı. Düz yuvarlak tabanlı. İnce uzun gövdeli flüt vazo dışa dönük ağızlıdır. Kiremit rengi zemin üzerine cameo tekniği ile kahverengi ve haki renkli ağaç ve saz yaprakları ile desenlendirilmiştir. Boyutu ve işçiliği itibariyle koleksiyonluk bir eserdir. 

Ölçü: 36 x 15 cm. 

(Vazo ağız köşesinde ufak bir atığı mevcuttur.)

    Lot No: 43

    Lot: 43

    LEGRAS İMZALI VAZO-Legras imzalı. Düz yuvarlak tabanlı. İnce uzun gövdeli flüt vazo dışa dönük ağızlıdır. Kiremit rengi zemin üzerine cameo tekniği ile kahverengi ve haki renkli ağaç ve saz yaprakları ile desenlendirilmiştir. Boyutu ve işçiliği itibariyle koleksiyonluk bir eserdir. Ölçü: 36 x 15 cm. (Vazo ağız köşesinde ufak bir atığı mevcuttur.)

    TLSold
  • ENVER PAŞA PORTRELİ MERMER BÜST-Mermerden mamül. Siyah renkli kare formlu kaide üzeri beyaz renkli kare formlu dik sütun ile tasarlanmış eserin orta hattı Bronz çerçeve içerisinde ''Enver Paşa'' portresi barındırmakta ve portre alt köşesinde ''Enver Paşa''  yazısına sahiptir. 

Ölçü: 20 x 16 cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    ENVER PAŞA PORTRELİ MERMER BÜST-Mermerden mamül. Siyah renkli kare formlu kaide üzeri beyaz renkli kare formlu dik sütun ile tasarlanmış eserin orta hattı Bronz çerçeve içerisinde ''Enver Paşa'' portresi barındırmakta ve portre alt köşesinde ''Enver Paşa'' yazısına sahiptir. Ölçü: 20 x 16 cm.

    TLSold
  • VİYANA İŞİ TUTYA FİGÜR-Viyana işi.Tutyadan mamül. Kare formunda tasarlanmış yukarı doğru yükselen kaide üzerine tasarlanmış esere ''Taşların Üzerine Oturmuş Adam'' figüre edilmiş olup; büyük ebat ve iyi kondüsyonludur.  

Ölçü: 39 cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    VİYANA İŞİ TUTYA FİGÜR-Viyana işi.Tutyadan mamül. Kare formunda tasarlanmış yukarı doğru yükselen kaide üzerine tasarlanmış esere ''Taşların Üzerine Oturmuş Adam'' figüre edilmiş olup; büyük ebat ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 39 cm.

    TLSold
  • ÜÇLÜ TOLEDO LOTU -Toledo damgalı kanepelik, zil ve cüzdandan oluşan 3 parça lot. İyi ebat ve kondüsyonlara sahip eserler yoğun işçiliklere ve değişik tasarımlara sahiptir.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    ÜÇLÜ TOLEDO LOTU -Toledo damgalı kanepelik, zil ve cüzdandan oluşan 3 parça lot. İyi ebat ve kondüsyonlara sahip eserler yoğun işçiliklere ve değişik tasarımlara sahiptir.

    TLSold
  • PAPER MACHE SEDEFLİ MÜCEVHER KUTUSU-Uzakdoğu. Paper mache'den mamül. Yuvarlak formlu. Derin, düz dipli. Şişik gövdeli. Kapak üzeri sedeften mamül bitkisel motif tezyinli. 

Ölçü: 14 x 6 cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    PAPER MACHE SEDEFLİ MÜCEVHER KUTUSU-Uzakdoğu. Paper mache'den mamül. Yuvarlak formlu. Derin, düz dipli. Şişik gövdeli. Kapak üzeri sedeften mamül bitkisel motif tezyinli. Ölçü: 14 x 6 cm.

    TLSold
  • OSMANLI ALTIN SIVAMA ÇAPUTLUK-Osmanlı Dönemi. Demirden mamül. Dikdörtgen formlu. Formun üç köşesi ve kapak çevresi altın sıvama bitkisel motif süslemeli eserin orta hattı ''Ay Yıldız'' tasvirlidir. 

Ölçü: 10 x 4 cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    OSMANLI ALTIN SIVAMA ÇAPUTLUK-Osmanlı Dönemi. Demirden mamül. Dikdörtgen formlu. Formun üç köşesi ve kapak çevresi altın sıvama bitkisel motif süslemeli eserin orta hattı ''Ay Yıldız'' tasvirlidir. Ölçü: 10 x 4 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ HOKKA-Fransız. Altıgen formlu. Taban altı kristal kesme yıldız figürlü. Kapak ve ağız kısmı yuvarlak formlu metal üzeri gümüş kaplama. Büyük ebatlı ve sağlam gövdeli eser iyi kondüsyonludur.  

Ölçü: 13 x 12 cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    FRANSIZ HOKKA-Fransız. Altıgen formlu. Taban altı kristal kesme yıldız figürlü. Kapak ve ağız kısmı yuvarlak formlu metal üzeri gümüş kaplama. Büyük ebatlı ve sağlam gövdeli eser iyi kondüsyonludur. Ölçü: 13 x 12 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ HOKKA-Fransız. Altıgen formlu. Taban altı kristal kesme yıldız figürlü. Kapak ve ağız çevresi yuvarlak formlu metal üzeri gümüş kaplama eser iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 12 x 10 cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    FRANSIZ HOKKA-Fransız. Altıgen formlu. Taban altı kristal kesme yıldız figürlü. Kapak ve ağız çevresi yuvarlak formlu metal üzeri gümüş kaplama eser iyi kondüsyonludur. Ölçü: 12 x 10 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ HOKKA-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama. Dört zarif figürlü ayak üzerine yükseltilmiş, oval formlu. İki köşesinde pembe bohemden mamül, çarkıfelek formunda haznesi bulunan eserin yoğun işçiliklerle süslendirilmiş tutamak kısmı mevcut olup; hazne ortasında imzaya sahiptir. 

Ölçü: 30 x 18 cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    FRANSIZ HOKKA-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama. Dört zarif figürlü ayak üzerine yükseltilmiş, oval formlu. İki köşesinde pembe bohemden mamül, çarkıfelek formunda haznesi bulunan eserin yoğun işçiliklerle süslendirilmiş tutamak kısmı mevcut olup; hazne ortasında imzaya sahiptir. Ölçü: 30 x 18 cm.

    TLSold
  • METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA KAPAKLI ŞEKERLİK-Fransız. Gövde kısmı oval kare formlu. Tepeye doğru yükselen. Üst kısmında metal üzeri gümüş kaplama kapağa sahip eserin kapak üstü kabartmalı ''Geyikler'' figürü ile dekore edilmiş olup bitkisel motiflerle tezyin edilmiştir ve yüksek kondüsyonludur. 

Ölçü: 11 x 5 cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA KAPAKLI ŞEKERLİK-Fransız. Gövde kısmı oval kare formlu. Tepeye doğru yükselen. Üst kısmında metal üzeri gümüş kaplama kapağa sahip eserin kapak üstü kabartmalı ''Geyikler'' figürü ile dekore edilmiş olup bitkisel motiflerle tezyin edilmiştir ve yüksek kondüsyonludur. Ölçü: 11 x 5 cm.

    TLSold
  • CHRİSTOFLE DAMGALI KURABİYELİK-Fransız. Chrıstofle damgalı. Yuvarlak formlu. Silindirik yapılı. Derin, düz dipli. Eserin gövde yüzeyi kristal kesme yoğun bitkisel motiflerle tezyinli. Zarif tasarıma sahip kapak ve tutamak kısmı metal üzeri gümüş kaplama.  

Ölçü: 18 x 13 cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    CHRİSTOFLE DAMGALI KURABİYELİK-Fransız. Chrıstofle damgalı. Yuvarlak formlu. Silindirik yapılı. Derin, düz dipli. Eserin gövde yüzeyi kristal kesme yoğun bitkisel motiflerle tezyinli. Zarif tasarıma sahip kapak ve tutamak kısmı metal üzeri gümüş kaplama. Ölçü: 18 x 13 cm.

    TLSold
  • METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNYER-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama. Yuvarlak formlu. Geniş, düz dipli. 4 zarif top formlu ayakla yükseltilmiş. İç yüzeyi yoğun altın vermeyli. İki köşesinden birleştirilerek tasarlanmış tutamağa sahip olan eser büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 26 x 22 cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNYER-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama. Yuvarlak formlu. Geniş, düz dipli. 4 zarif top formlu ayakla yükseltilmiş. İç yüzeyi yoğun altın vermeyli. İki köşesinden birleştirilerek tasarlanmış tutamağa sahip olan eser büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 26 x 22 cm.

    TLSold
  • METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNYER-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama. Elips formlu. Dört zarif ayakla yükseltilmiş. İki köşesinden tutamaklı. İç kısmı cam hazneli. Geometrik motiflerle süslenen eserin ön ve arka yüzüne gül motifleri tezyin edilmiştir. 

Ölçü: 30 x 9 cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNYER-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama. Elips formlu. Dört zarif ayakla yükseltilmiş. İki köşesinden tutamaklı. İç kısmı cam hazneli. Geometrik motiflerle süslenen eserin ön ve arka yüzüne gül motifleri tezyin edilmiştir. Ölçü: 30 x 9 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ SOSLUK TAKIMI-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama, dört yuvarlak formlu ayakla yükseltilen ve tepe kısmından tutamağı bulanan eser kristal kesme camdan mamül 2 adet sosluk, 1 adet tuzluk ve 1 adet biberlik olmak üzere tam takım. 

Ölçü: 22 x 13 cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    FRANSIZ SOSLUK TAKIMI-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama, dört yuvarlak formlu ayakla yükseltilen ve tepe kısmından tutamağı bulanan eser kristal kesme camdan mamül 2 adet sosluk, 1 adet tuzluk ve 1 adet biberlik olmak üzere tam takım. Ölçü: 22 x 13 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ SOSLUK TAKIMI-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama, dört yuvarlak formlu ayakla yükseltilen ve tepe kısmından tutamağı bulanan eser kristal kesme camdan mamül, silindirik formlu, boğumlu ağızlı ve kapaklı 2 adet sosluk barındırmaktadır. 

Ölçü: 34 x 22 cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    FRANSIZ SOSLUK TAKIMI-Fransız. Metal üzeri gümüş kaplama, dört yuvarlak formlu ayakla yükseltilen ve tepe kısmından tutamağı bulanan eser kristal kesme camdan mamül, silindirik formlu, boğumlu ağızlı ve kapaklı 2 adet sosluk barındırmaktadır. Ölçü: 34 x 22 cm.

    TLSold
  • METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNYER-Franız. Metal üzeri gümüş kaplama. Dört zarif ayak ve kare formlu kaide ile yükseltilen eserin gövde kısmı oval formlu, geniş ağızlı ve derin diplidir. Kristal kesme çevrili hazneye sahip eser iyi kondüsyonlu ve damgalıdır. 

Ölçü: 27 x 28 cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    METAL ÜZERİ GÜMÜŞ KAPLAMA JARDİNYER-Franız. Metal üzeri gümüş kaplama. Dört zarif ayak ve kare formlu kaide ile yükseltilen eserin gövde kısmı oval formlu, geniş ağızlı ve derin diplidir. Kristal kesme çevrili hazneye sahip eser iyi kondüsyonlu ve damgalıdır. Ölçü: 27 x 28 cm.

    TLSold
  • BAĞA ÜZERİ ALTIN İŞÇİLİKLİ BOZUK PARA CÜZDANI-Bağadan mamül. Dikdörtgen formlu. Aplike ve inisiyal üzeri taç tasarımlı süsleme altından mamül. İç kısmı kumaş kaplama. Yüksek sanat değerine sahip eser kondüsyon olarakta iyi durumdadır. 

Ölçü: 9 x 5 cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    BAĞA ÜZERİ ALTIN İŞÇİLİKLİ BOZUK PARA CÜZDANI-Bağadan mamül. Dikdörtgen formlu. Aplike ve inisiyal üzeri taç tasarımlı süsleme altından mamül. İç kısmı kumaş kaplama. Yüksek sanat değerine sahip eser kondüsyon olarakta iyi durumdadır. Ölçü: 9 x 5 cm.

    TLSold
  • KEMİK ÜZERİ GÜMÜŞ İŞÇİLİKLİ CÜZDAN-Kemikten mamül. Oval formlu. Fransız damgalı. Kapak üst kısmı gümüşten mamül süslemeyle bezetilmiş olup; bitkisel motifler ve etnik desenlerle stilize edilmiştir. 

Ölçü: 7 x 5 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    KEMİK ÜZERİ GÜMÜŞ İŞÇİLİKLİ CÜZDAN-Kemikten mamül. Oval formlu. Fransız damgalı. Kapak üst kısmı gümüşten mamül süslemeyle bezetilmiş olup; bitkisel motifler ve etnik desenlerle stilize edilmiştir. Ölçü: 7 x 5 cm.

    TLSold
  • ÇİN DAMGALI ABANOZ GÜMÜŞ KAHVE FİNCANI-Eski Çin damgalı. Gümüşten mamül. Huni formlu. Eserin gövde yüzeyinin tamamı abanoz ağacıyla çevrili. Ağaç üzeri yoğun kabartmalı bitkisel ve hayvansal figürlerle motifli eser dönem ve işçilik itibariyle nadir rastlanılan, koleksiyonluk eserler arasında yer almaktadır. 

Ölçü: 5 x 4 cm.

    Lot No: 61

    Lot: 61

    ÇİN DAMGALI ABANOZ GÜMÜŞ KAHVE FİNCANI-Eski Çin damgalı. Gümüşten mamül. Huni formlu. Eserin gövde yüzeyinin tamamı abanoz ağacıyla çevrili. Ağaç üzeri yoğun kabartmalı bitkisel ve hayvansal figürlerle motifli eser dönem ve işçilik itibariyle nadir rastlanılan, koleksiyonluk eserler arasında yer almaktadır. Ölçü: 5 x 4 cm.

    TLSold
  • VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI -Gümüşten mamül. Van damgalı. Dikdörtgen formlu. Form üzeri iki parça komple karesel motiflerle bezeli. Savat işçilikli. İç yüzeyi altın vermeyli olan eserin gövde yüzeyinde hafif dökülmeler mevcuttur.  

Ölçü: 106.8 gr, 9 x 5 cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    VAN DAMGALI SAVATLI GÜMÜŞ SİGARA TABAKASI -Gümüşten mamül. Van damgalı. Dikdörtgen formlu. Form üzeri iki parça komple karesel motiflerle bezeli. Savat işçilikli. İç yüzeyi altın vermeyli olan eserin gövde yüzeyinde hafif dökülmeler mevcuttur. Ölçü: 106.8 gr, 9 x 5 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ ÇİFT ISTAKA-Gümüşten mamül. Yuvarlak kaide ile yükseltilmiş. Rus işi. Damgalı. Çift. Eser kulpları dörtgensel formda. Gövde yüzeyi yoğun ajur işçilikli. Kusursuz savat işçiliği ile bezenen eser içlerinde cam bardaklarını barındırmakta olup; yüksek kondüsyonludur. 

Ölçü: 149 gr, 10 x 10 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    GÜMÜŞ ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ ÇİFT ISTAKA-Gümüşten mamül. Yuvarlak kaide ile yükseltilmiş. Rus işi. Damgalı. Çift. Eser kulpları dörtgensel formda. Gövde yüzeyi yoğun ajur işçilikli. Kusursuz savat işçiliği ile bezenen eser içlerinde cam bardaklarını barındırmakta olup; yüksek kondüsyonludur. Ölçü: 149 gr, 10 x 10 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ ÇİFT ISTAKA-Gümüşten mamül. Yuvarlak kaide ile yükseltilmiş. Rus işi. Çift. Eser kulpları dörtgensel formda. Gövde yüzeyi ajur işçilikli. Savat işçiliği ile bezenen eser içlerinde cam bardaklarını barındırmakta olup; iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 151.5 gr, 10 x 7 cm.

    Lot No: 64

    Lot: 64

    GÜMÜŞ ÜZERİ SAVAT İŞÇİLİKLİ ÇİFT ISTAKA-Gümüşten mamül. Yuvarlak kaide ile yükseltilmiş. Rus işi. Çift. Eser kulpları dörtgensel formda. Gövde yüzeyi ajur işçilikli. Savat işçiliği ile bezenen eser içlerinde cam bardaklarını barındırmakta olup; iyi kondüsyonludur. Ölçü: 151.5 gr, 10 x 7 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ KEMER TOKASI-Düşük ayar gümüşten mamül. Rus imalatlı. Kabartma zımba ve çeşitli stilize motiflerle dekorlu eser büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 492.5 gr, 20 x 8 cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    GÜMÜŞ KEMER TOKASI-Düşük ayar gümüşten mamül. Rus imalatlı. Kabartma zımba ve çeşitli stilize motiflerle dekorlu eser büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 492.5 gr, 20 x 8 cm.

    TLSold
  • GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI KEMER TOKASI-Osmanlı Dönemi. Gümüşten mamül. Eserin tamamı yoğun altın vermeyli. Dört parçadan oluşan ve her parça arası yuvarlak formlu süsleme ile birleştirilen eserin toka kısmı sallantılı formda tasarlanmış olup; zımba, kubbe motifleri ve yarı değerli taşlarla bezelidir. 

Ölçü: 770 gr, 45 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    GÜMÜŞ ÜZERİ ALTIN VERMEYLİ OSMANLI KEMER TOKASI-Osmanlı Dönemi. Gümüşten mamül. Eserin tamamı yoğun altın vermeyli. Dört parçadan oluşan ve her parça arası yuvarlak formlu süsleme ile birleştirilen eserin toka kısmı sallantılı formda tasarlanmış olup; zımba, kubbe motifleri ve yarı değerli taşlarla bezelidir. Ölçü: 770 gr, 45 cm.

    TLSold
  • ÖZEL KUTUSUNDA TELKARİ GÜMÜŞ ZARF TAKIMI-Özel kutusunun içerisinde. Gümüşten mamül. Telkari tasarıma sahip eserler 6 adet zarf ve 6 adet fincan olmak üzere tam takım. Zarflar çiçek formlu tabanla yükseltilmiş, huni formunda olup; form üzeri bitkisel motiflerle süslenmiştir. Fincanlar porselenden mamül, beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, el boyama olup; yoğun sahne betimlemeleri ile stile edilmiştir. 

Ölçü: 164 gr, 6 x 4.5 cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    ÖZEL KUTUSUNDA TELKARİ GÜMÜŞ ZARF TAKIMI-Özel kutusunun içerisinde. Gümüşten mamül. Telkari tasarıma sahip eserler 6 adet zarf ve 6 adet fincan olmak üzere tam takım. Zarflar çiçek formlu tabanla yükseltilmiş, huni formunda olup; form üzeri bitkisel motiflerle süslenmiştir. Fincanlar porselenden mamül, beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, el boyama olup; yoğun sahne betimlemeleri ile stile edilmiştir. Ölçü: 164 gr, 6 x 4.5 cm.

    TLSold
  • ÖZEL KUTUSUNDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Sultan II. Abdülhamid Han tuğralı. Çift. Özel kutusunun içerisinde. Yuvarlak kaideli, düz dipli, bombeli. Gövde yüzeyi yoğun bitkisel motifli, asma yaprakları ve üzüm salkımları tezyinli, Süleymaniye dilimleri ve Rokoko tekniği ile bezetilmiş. Bordür kısmı dalgalı motifli. İç yüzeyi yoğun altın vermeyli eserler iyi kondüsyonlu olup; iç haznelerinde porselenden mamül, Kuznetsov damgalı, beyaz gövdeli, mavi renkli ve altın yaldız çevrili çift fincanları mevcuttur. 

Ölçü: 33.9 gr, 5.5 x 5.5 cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    ÖZEL KUTUSUNDA SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Sultan II. Abdülhamid Han tuğralı. Çift. Özel kutusunun içerisinde. Yuvarlak kaideli, düz dipli, bombeli. Gövde yüzeyi yoğun bitkisel motifli, asma yaprakları ve üzüm salkımları tezyinli, Süleymaniye dilimleri ve Rokoko tekniği ile bezetilmiş. Bordür kısmı dalgalı motifli. İç yüzeyi yoğun altın vermeyli eserler iyi kondüsyonlu olup; iç haznelerinde porselenden mamül, Kuznetsov damgalı, beyaz gövdeli, mavi renkli ve altın yaldız çevrili çift fincanları mevcuttur. Ölçü: 33.9 gr, 5.5 x 5.5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KALEM İŞÇİLİKLİ ÇİFT GÜMÜŞ ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Yuvarlak formda tasarlanan ve çiçek betimlemesi ile süslenen kaide ile yükseltilen eserin gövde kısmı yoğun kalem işçiliği ile stilize edilmiş olup, ön ve arka yüzünde  Manzara  tasviri ve iki köşesinde kalp motifleri barındırmaktadır. Tasvirlerin etrafı bitkisel motiflerle dekorlu olan eserlerin iç yüzeyi altın vermeyli olup Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğrası barındırmaktadır. Eserlerin iç haznesinde yer alan Kuznetsov damgalı porselenden mamül fincanlarda kusur mevcuttur. 

Ölçü: 59.5 gr, 5.5 x 5.5 cm.

    Lot No: 69

    Lot: 69

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI KALEM İŞÇİLİKLİ ÇİFT GÜMÜŞ ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Yuvarlak formda tasarlanan ve çiçek betimlemesi ile süslenen kaide ile yükseltilen eserin gövde kısmı yoğun kalem işçiliği ile stilize edilmiş olup, ön ve arka yüzünde Manzara tasviri ve iki köşesinde kalp motifleri barındırmaktadır. Tasvirlerin etrafı bitkisel motiflerle dekorlu olan eserlerin iç yüzeyi altın vermeyli olup Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğrası barındırmaktadır. Eserlerin iç haznesinde yer alan Kuznetsov damgalı porselenden mamül fincanlarda kusur mevcuttur. Ölçü: 59.5 gr, 5.5 x 5.5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Çift. Yuvarlak formda tasarlanan kaide ile yükseltilen eserin gövde kısmı yoğun kabartma işçiliği ile stilize edilmiş olup, tüm yüzeyi ''Camii''  motifleri barındırmaktadır. Eserlerin iç yüzeyi altın vermeyli olup Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğrası barındırmaktadır ve iç haznelerinde Kuznetsov damgalı, porselenden mamül fincanları mevcuttur.  

Ölçü:26.5 gr, 4 x 5.5 cm.

    Lot No: 70

    Lot: 70

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Çift. Yuvarlak formda tasarlanan kaide ile yükseltilen eserin gövde kısmı yoğun kabartma işçiliği ile stilize edilmiş olup, tüm yüzeyi ''Camii'' motifleri barındırmaktadır. Eserlerin iç yüzeyi altın vermeyli olup Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğrası barındırmaktadır ve iç haznelerinde Kuznetsov damgalı, porselenden mamül fincanları mevcuttur. Ölçü:26.5 gr, 4 x 5.5 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ DÖRTLÜ GÜMÜŞ  ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Dörtlü lot. Eserlerin kaide ve gövde kısımlarının tamamı rokoko stili ile tasarlanmış olup; ''Osmanlı Tuğrası'', ''Devlet Arması'' ve bitkisel motiflerle bezelidir. İç yüzeyleri altın vermeyli olan eserler 3 tanesi Kuznetsov damgalı olmak üzere 4 adet porselenden mamül fincana sahiptir. 

Ölçü: 100.5 gr, 4 x 5 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    OSMANLI TUĞRA BETİMLEMELİ DÖRTLÜ GÜMÜŞ ZARF TAKIMI-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Dörtlü lot. Eserlerin kaide ve gövde kısımlarının tamamı rokoko stili ile tasarlanmış olup; ''Osmanlı Tuğrası'', ''Devlet Arması'' ve bitkisel motiflerle bezelidir. İç yüzeyleri altın vermeyli olan eserler 3 tanesi Kuznetsov damgalı olmak üzere 4 adet porselenden mamül fincana sahiptir. Ölçü: 100.5 gr, 4 x 5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ KADEH-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Çift.  Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğralı. Yuvarlak kaideli, sütun gövdeli, geniş konik hazneli. Eserlerin kaide yüzeyi ve hazne gövdesi yoğun kalem işi bitkisel motifler, süslemeler ve etnik desenlerle dekore edilmiş olup, hazne içerisi altın vermeyle zenginleştirilmiştir.  

Ölçü: 333.5 gr, 13 x 8 cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI ÇİFT GÜMÜŞ KADEH-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Çift. Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğralı. Yuvarlak kaideli, sütun gövdeli, geniş konik hazneli. Eserlerin kaide yüzeyi ve hazne gövdesi yoğun kalem işi bitkisel motifler, süslemeler ve etnik desenlerle dekore edilmiş olup, hazne içerisi altın vermeyle zenginleştirilmiştir. Ölçü: 333.5 gr, 13 x 8 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI TELKARİ İŞÇİLİKLİ ÇİFT GÜMÜŞ KADEH-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Çift.  Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğralı. Yuvarlak kaideli, sütun gövdeli, geniş konik hazneli. Eserlerin kaide ve gövde yüzeyi yoğun ve kusursuz telkari işçiliği ile bezetilmiş olup; dal, çiçek, yaprak ve birçok farklı motif ile süslenmiştir. Yüksek kondüsyon ve ebatlara sahip eserlerin iç yüzeyi yoğun altın vermey ile zenginleştirilmiştir. 

Ölçü: 512 gr, 13 x 8.5 cm.

    Lot No: 73

    Lot: 73

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI TELKARİ İŞÇİLİKLİ ÇİFT GÜMÜŞ KADEH-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Çift. Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğralı. Yuvarlak kaideli, sütun gövdeli, geniş konik hazneli. Eserlerin kaide ve gövde yüzeyi yoğun ve kusursuz telkari işçiliği ile bezetilmiş olup; dal, çiçek, yaprak ve birçok farklı motif ile süslenmiştir. Yüksek kondüsyon ve ebatlara sahip eserlerin iç yüzeyi yoğun altın vermey ile zenginleştirilmiştir. Ölçü: 512 gr, 13 x 8.5 cm.

    TLSold
  • SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ŞEKERLİK-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Dört zarif ayakla yükseltilmiş, elips formlu. Form çevresi dalgalı motifli. Bordür ve gövde yüzeyi yoğun kalem işçilikli bitkisel motif tezyinli. Orta hattan yükselen tutamak kısmı kabartmalı süslemeye sahip olan eser Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğralı olup; yüksek kondüsyonludur. 

Ölçü: 304.4 gr, 20 x 13 cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    SULTAN II. ABDÜLHAMİD HAN TUĞRALI GÜMÜŞ ŞEKERLİK-19. yy. Sultan II. Abdülhamid Dönemi (1876-1909). Gümüşten mamül. Dört zarif ayakla yükseltilmiş, elips formlu. Form çevresi dalgalı motifli. Bordür ve gövde yüzeyi yoğun kalem işçilikli bitkisel motif tezyinli. Orta hattan yükselen tutamak kısmı kabartmalı süslemeye sahip olan eser Sultan II. Abdülhamid Han (1876-1909) tuğralı olup; yüksek kondüsyonludur. Ölçü: 304.4 gr, 20 x 13 cm.

    TLSold
  • OSMANLI SAVATLI KAMÇI -19. yy. Osmanlı Dönemi. Uç ve tutamak kısmı gümüşten mamül. Yoğun savat işçiliği ile tasarlanan eser bitkisel motif tezyinli olup; tutamakta zincir barındırmaktadır. 

Ölçü: 44 cm.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    OSMANLI SAVATLI KAMÇI -19. yy. Osmanlı Dönemi. Uç ve tutamak kısmı gümüşten mamül. Yoğun savat işçiliği ile tasarlanan eser bitkisel motif tezyinli olup; tutamakta zincir barındırmaktadır. Ölçü: 44 cm.

    TLSold
  • OSMANLI SAVATLI KAMÇI -19. yy. Osmanlı Dönemi. Uç ve tutamak kısmı gümüşten mamül. Yoğun savat işçiliği ile tasarlanan eser bitkisel motif tezyinli olup; tutamakta zincir barındırmaktadır. 

Ölçü: 46 cm.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    OSMANLI SAVATLI KAMÇI -19. yy. Osmanlı Dönemi. Uç ve tutamak kısmı gümüşten mamül. Yoğun savat işçiliği ile tasarlanan eser bitkisel motif tezyinli olup; tutamakta zincir barındırmaktadır. Ölçü: 46 cm.

    TLSold
  • OSMANLI YATAĞAN-19. yy. Osmanlı Dönemi. Çelik gövde üzeri altın kakma tekniğiyle bitkisel motifli olup, eski Türkçe damga yer almaktadır. Kabzası iki parça kemikten mamül olup, üzeri fıstık mercan ile süslüdür. Ahşap üzerine gümüş geçme kınının üzeri kabartma tekniğiyle yapılmış zengin bitkisel kıvrımlarla desenlidir. Kın başı, örgü ve birbirini takip eden motiflerden oluşan dört sıra bordürle çevrilmiştir. Kın ucu balık başı şeklindedir.

 Ölçü: 64 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    OSMANLI YATAĞAN-19. yy. Osmanlı Dönemi. Çelik gövde üzeri altın kakma tekniğiyle bitkisel motifli olup, eski Türkçe damga yer almaktadır. Kabzası iki parça kemikten mamül olup, üzeri fıstık mercan ile süslüdür. Ahşap üzerine gümüş geçme kınının üzeri kabartma tekniğiyle yapılmış zengin bitkisel kıvrımlarla desenlidir. Kın başı, örgü ve birbirini takip eden motiflerden oluşan dört sıra bordürle çevrilmiştir. Kın ucu balık başı şeklindedir. Ölçü: 64 cm.

    TLSold
  • SAVATLI GÜMÜŞ KILIÇ-19. yy. Osmanlı Dönemi. Kabza ve Kın ahşap üzeri gümüş geçme. Kabza yüzeyi yoğun savat işçilikli. Kın gövde yüzeyi kalem işi ve kabartma tekniğiyle yapılmış bitkisel motif tezyinli. 

Ölçü: 89 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    SAVATLI GÜMÜŞ KILIÇ-19. yy. Osmanlı Dönemi. Kabza ve Kın ahşap üzeri gümüş geçme. Kabza yüzeyi yoğun savat işçilikli. Kın gövde yüzeyi kalem işi ve kabartma tekniğiyle yapılmış bitkisel motif tezyinli. Ölçü: 89 cm.

    TLSold
  • OSMANLI DANA USTA DAMGALI TOPHANE LÜLE -19. yy. Osmanlı Dönemi. Dana usta damgalı. Kırmızı lüle hamurundan mamül. Yuvarlak formlu. Süleymaniye dilimli motifli. Form üzeri bitkisel motifler ve eski türkçe yazılı. İki köşesi ay yıldız betimlemeli eser yüksek kondüsyondadır. 

Ölçü: 7 cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    OSMANLI DANA USTA DAMGALI TOPHANE LÜLE -19. yy. Osmanlı Dönemi. Dana usta damgalı. Kırmızı lüle hamurundan mamül. Yuvarlak formlu. Süleymaniye dilimli motifli. Form üzeri bitkisel motifler ve eski türkçe yazılı. İki köşesi ay yıldız betimlemeli eser yüksek kondüsyondadır. Ölçü: 7 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ ALTIN VARAKLI DUVAR SAATİ -19. yy. Fransız. Dikdörtgen formlu. Ahşap üzeri yoğun altın varaklı. Gövde orta hattında saatli. Cam çerçevesi açılabilir. Eser çevresi ve yüzeyi yoğun oyma tekniği ile tasarlanmış, bitkisel motif tezyinli. Yüksek sanat değeri ve kondüsyona sahip eser büyük ebatlıdır. 

Ölçü: 42 x 34 cm.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    FRANSIZ ALTIN VARAKLI DUVAR SAATİ -19. yy. Fransız. Dikdörtgen formlu. Ahşap üzeri yoğun altın varaklı. Gövde orta hattında saatli. Cam çerçevesi açılabilir. Eser çevresi ve yüzeyi yoğun oyma tekniği ile tasarlanmış, bitkisel motif tezyinli. Yüksek sanat değeri ve kondüsyona sahip eser büyük ebatlıdır. Ölçü: 42 x 34 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ ALTIN VARAKLI DUVAR SAATİ -19. yy. Fransız. Dikdörtgen formlu. Ahşap üzeri yoğun altın varaklı. Gövde orta hattında saatli. Cam çerçevesi açılabilir. Eser çevresi ve yüzeyi yoğun oyma tekniği ile tasarlanmış, bitkisel motif tezyinli. Yüksek sanat değeri ve kondüsyona sahip eser büyük ebatlıdır. 

Ölçü: 42 x 35 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    FRANSIZ ALTIN VARAKLI DUVAR SAATİ -19. yy. Fransız. Dikdörtgen formlu. Ahşap üzeri yoğun altın varaklı. Gövde orta hattında saatli. Cam çerçevesi açılabilir. Eser çevresi ve yüzeyi yoğun oyma tekniği ile tasarlanmış, bitkisel motif tezyinli. Yüksek sanat değeri ve kondüsyona sahip eser büyük ebatlıdır. Ölçü: 42 x 35 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ TUTYA MASA SAATİ-19. yy. Fransız. Tutyadan mamül. Dört zarif ayak üzerinde yükseltilmiş. Dikdörtgen formlu kaide üzeri yuvarlak formlu gövdeli. Eser çevresi yoğun bitkisel ve etnik desenli. Formun kadran kısmı porselenden mamül, beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, çok renkli el boyama ''Eros Bebek'' figür süslemeli. Gövde iki köşesi ağzında çelenk taşıyan aslan figürlü. Tepe kısmı kubbe formlu tasarıma sahip eser romen rakamlı olup; iyi kondüsyonludur.  

Ölçü: 39 x 24 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    FRANSIZ TUTYA MASA SAATİ-19. yy. Fransız. Tutyadan mamül. Dört zarif ayak üzerinde yükseltilmiş. Dikdörtgen formlu kaide üzeri yuvarlak formlu gövdeli. Eser çevresi yoğun bitkisel ve etnik desenli. Formun kadran kısmı porselenden mamül, beyaz hamurlu, beyaz astarlı, şeffaf sırlı, çok renkli el boyama ''Eros Bebek'' figür süslemeli. Gövde iki köşesi ağzında çelenk taşıyan aslan figürlü. Tepe kısmı kubbe formlu tasarıma sahip eser romen rakamlı olup; iyi kondüsyonludur. Ölçü: 39 x 24 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ BRONZ MASA SAATİ-19. yy. Fransız. Osmanlı pazarına özel yapılmış. Dört ayakla yükseltilen ve bronz üzeri altın vermeyli geniş kaideye sahip olan masa saatinin tepe kısmında 'Atlı Savaşçı' figürü yer almakta olup; saat çevresi ve kaide gövdesi bitkisel motiflerle süslenmiştir.  Romen rakamlı tasarıma sahip eser iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 46 x 30 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    FRANSIZ BRONZ MASA SAATİ-19. yy. Fransız. Osmanlı pazarına özel yapılmış. Dört ayakla yükseltilen ve bronz üzeri altın vermeyli geniş kaideye sahip olan masa saatinin tepe kısmında 'Atlı Savaşçı' figürü yer almakta olup; saat çevresi ve kaide gövdesi bitkisel motiflerle süslenmiştir. Romen rakamlı tasarıma sahip eser iyi kondüsyonludur. Ölçü: 46 x 30 cm.

    TLSold
  • FRANSIZ BRONZ SAAT ŞAMDAN TAKIMI-19. yy. Fransız. Bronz çift şamdan ve saatten oluşan üçlü set. Saat yüzeyi aplike yapraklar, güller ve istiridye formlu motiflerle dekorlu.Yuvarlak saat kadranlı ve iki yanı oturan cupidlerle süslü. Yuvarlak kaide üzerinde cupid gövdeli ve beş mumluklu şamdanlar rokoko stili kıvrımlı kollu ve aplike bitkisel dekorlu. Rokoko stilinin en güzel örneklerinden biri olan saat şamdan takımı form ve nitelik olarak çok iyi durumdadır. 

Saat Ölçü: 40 x 42 cm, Şamdan Ölçü: 46 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    FRANSIZ BRONZ SAAT ŞAMDAN TAKIMI-19. yy. Fransız. Bronz çift şamdan ve saatten oluşan üçlü set. Saat yüzeyi aplike yapraklar, güller ve istiridye formlu motiflerle dekorlu.Yuvarlak saat kadranlı ve iki yanı oturan cupidlerle süslü. Yuvarlak kaide üzerinde cupid gövdeli ve beş mumluklu şamdanlar rokoko stili kıvrımlı kollu ve aplike bitkisel dekorlu. Rokoko stilinin en güzel örneklerinden biri olan saat şamdan takımı form ve nitelik olarak çok iyi durumdadır. Saat Ölçü: 40 x 42 cm, Şamdan Ölçü: 46 cm.

    TLSold
  • HİNT İŞİ BAL KÜPÜ-Hint yapımı. Geniş, şişik formlu. Derin, düz dipli. Oval, dar ağızlı. Kapak ve gövde olmak üzere iki parça. Gövde yüzeyi elişi yoğun bitkisel motif ve etnik desen süslemeli. Süsleme çevresi altın yaldızlarla zenginleştirilmiş eser büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. 

Ölçü: 38 x 23 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    HİNT İŞİ BAL KÜPÜ-Hint yapımı. Geniş, şişik formlu. Derin, düz dipli. Oval, dar ağızlı. Kapak ve gövde olmak üzere iki parça. Gövde yüzeyi elişi yoğun bitkisel motif ve etnik desen süslemeli. Süsleme çevresi altın yaldızlarla zenginleştirilmiş eser büyük ebatlı ve iyi kondüsyonludur. Ölçü: 38 x 23 cm.

    TLSold
  • EDİRNEKARİ KAVUKLUK-19. yy. Ahşaptan mamül. Edirnekari. Oyma tekniği ile yapılmış. Dikdörtgen formlu. Kenar yüzeyleri rokoko sütunlar ve rokoko yapraklar ile dekorlu. Gövde ön yüzeyi asma yaprakları ve üzüm salkımları ile bezeli.Dikdörtgen form içinde bitkisel motiflerle tasvirli eser Edirnekari stilinin en güzel örnekleri arasındadır.  

Ölçü: 93 cm.

    Lot No: 86

    Lot: 86

    EDİRNEKARİ KAVUKLUK-19. yy. Ahşaptan mamül. Edirnekari. Oyma tekniği ile yapılmış. Dikdörtgen formlu. Kenar yüzeyleri rokoko sütunlar ve rokoko yapraklar ile dekorlu. Gövde ön yüzeyi asma yaprakları ve üzüm salkımları ile bezeli.Dikdörtgen form içinde bitkisel motiflerle tasvirli eser Edirnekari stilinin en güzel örnekleri arasındadır. Ölçü: 93 cm.

    TLSold
  • EDİRNEKARİ LEVHA-19. yy. Ahşaptan mamül. Edirnekari. Dikdörtgen formlu. Form çevresi bordo-yeşil renkli süsleme ile çevrili. Eser orta hattında altın yaldızlı Hud suresi 88. Âyetten bir ibare: “Başarabilmem Allah’ın yardımı iledir.” yazılı eser arka kısmından tamir edilmiştir. 

Ölçü: 59 x 28 cm.

    Lot No: 87

    Lot: 87

    EDİRNEKARİ LEVHA-19. yy. Ahşaptan mamül. Edirnekari. Dikdörtgen formlu. Form çevresi bordo-yeşil renkli süsleme ile çevrili. Eser orta hattında altın yaldızlı Hud suresi 88. Âyetten bir ibare: “Başarabilmem Allah’ın yardımı iledir.” yazılı eser arka kısmından tamir edilmiştir. Ölçü: 59 x 28 cm.

    TLSold
  • ALTIN SIRMA İŞÇİLİKLİ OSMANLI SANCAK-19. yy. Osmanlı Dönemi. Dikdörtgen formlu. Yeşil renkli saten kumaş üzeri altın sırma işçilikli. Eser orta hattı yuvarlak çerçeve içerisinde yıldızlarla süslü ay-yıldız tasvirli. Dört köşesi çiçek motifli sırma bezeli. Uç kısmı dalgalı formlu püskül süslemeli eserin tepe kısmında asma aparatı mevcuttur.  

Ölçü: 78 x 47 cm.

    Lot No: 88

    Lot: 88

    ALTIN SIRMA İŞÇİLİKLİ OSMANLI SANCAK-19. yy. Osmanlı Dönemi. Dikdörtgen formlu. Yeşil renkli saten kumaş üzeri altın sırma işçilikli. Eser orta hattı yuvarlak çerçeve içerisinde yıldızlarla süslü ay-yıldız tasvirli. Dört köşesi çiçek motifli sırma bezeli. Uç kısmı dalgalı formlu püskül süslemeli eserin tepe kısmında asma aparatı mevcuttur. Ölçü: 78 x 47 cm.

    TLSold
  • OSMANLI GÜMÜŞ SIRMA CÜZ KILIFI-19. yy. Osmanlı Dönemi. Dikdörtgen zarf formlu. Bordo kadife kumaş üzeri altın sırma işçilikli. Gövde yüzeyi yoğun bitkisel motif, çiçek ve yaprak betimlemeli. İki ucu sallantılı püskül süslemeli eserin köşelerden şerit halinde uzayan kulbunda aşınması mevcuttur. 

Ölçü: 26 x 17 cm.

    Lot No: 89

    Lot: 89

    OSMANLI GÜMÜŞ SIRMA CÜZ KILIFI-19. yy. Osmanlı Dönemi. Dikdörtgen zarf formlu. Bordo kadife kumaş üzeri altın sırma işçilikli. Gövde yüzeyi yoğun bitkisel motif, çiçek ve yaprak betimlemeli. İki ucu sallantılı püskül süslemeli eserin köşelerden şerit halinde uzayan kulbunda aşınması mevcuttur. Ölçü: 26 x 17 cm.

    TLSold
  • SELAHATTİN KARA -Selahattin Kara imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Ortaköy''. 

Ölçü: 100 x 75 cm.

    Lot No: 90

    Lot: 90

    SELAHATTİN KARA -Selahattin Kara imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Ortaköy''. Ölçü: 100 x 75 cm.

    TLSold
  • SELAHATTİN KARA -Selahattin Kara imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadıköy''. 

Ölçü: 120 x 90 cm.

    Lot No: 91

    Lot: 91

    SELAHATTİN KARA -Selahattin Kara imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadıköy''. Ölçü: 120 x 90 cm.

    TLSold
  • SELAHATTİN KARA -Selahattin Kara imzalı. 2013 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Ortaköy''. 

Ölçü: 60 x 49 cm.

    Lot No: 92

    Lot: 92

    SELAHATTİN KARA -Selahattin Kara imzalı. 2013 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Ortaköy''. Ölçü: 60 x 49 cm.

    TLSold
  • SALİM ÖZÜDOĞRU-Salim Özudoğru imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Ortaköyde Kış''. 

Ölçü: 100 x 69 cm.

    Lot No: 93

    Lot: 93

    SALİM ÖZÜDOĞRU-Salim Özudoğru imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Ortaköyde Kış''. Ölçü: 100 x 69 cm.

    TLSold
  • AYÇA YÜCEDAĞ-Ayça Yücedağ imzalı. 2015 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Maskeli Kadın''. 

Ölçü: 120 x 120 cm.

    Lot No: 94

    Lot: 94

    AYÇA YÜCEDAĞ-Ayça Yücedağ imzalı. 2015 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Maskeli Kadın''. Ölçü: 120 x 120 cm.

    TLSold
  • EZGİ KINALI-Ezgi Kınalı imzalı. 2021 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadın''. 

Ölçü: 120 x 140 cm.

    Lot No: 95

    Lot: 95

    EZGİ KINALI-Ezgi Kınalı imzalı. 2021 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadın''. Ölçü: 120 x 140 cm.

    TLSold
  • YUSUF TARIM-Yusuf Tarım imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''10 Numaralı Kapı''. 

Ölçü: 100 x 110 cm.

    Lot No: 96

    Lot: 96

    YUSUF TARIM-Yusuf Tarım imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''10 Numaralı Kapı''. Ölçü: 100 x 110 cm.

    TLSold
  • SEMA PEYMAN-Sema Peyman imzalı. 2018 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kelebek Kadın''. 

Ölçü: 100 x 100 cm.

    Lot No: 97

    Lot: 97

    SEMA PEYMAN-Sema Peyman imzalı. 2018 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kelebek Kadın''. Ölçü: 100 x 100 cm.

    TLSold
  • FARHAD KHALİLOV-Azeri Farhad Khalilov imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 1992 tarihli. 

Farhad Khalilov, 26 Ekim 1946'da Bakü'de doğdu. 1961–1966'da Azim Azimzade adına Azerbaycan Devlet Sanat Okulu'nda okudu. Eğitimine 1966–1968'de Stroganov Sanat Okulu'nda ve 1969–1975'te Moskova Basım Enstitüsü'nde devam etti.
F. Halilov, 1989'dan beri SSCB Sanatçılar Birliği'nin üyesidir ve 1987'de Azerbaycan Sanatçılar Birliği'nin başkanlığına seçilmiştir. 2008'den beri Rusya Sanat Akademisi'nin onursal üyesidir.
Abşeron motifleri sanatçının çalışmalarında önemli bir yer tutar. Eserleri defalarca eski SSCB ülkelerinde, Avrupa'da ve ayrıca çeşitli galeri ve sergilerde sergilendi.

Ölçü: 120 x 90 cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    FARHAD KHALİLOV-Azeri Farhad Khalilov imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 1992 tarihli. Farhad Khalilov, 26 Ekim 1946'da Bakü'de doğdu. 1961–1966'da Azim Azimzade adına Azerbaycan Devlet Sanat Okulu'nda okudu. Eğitimine 1966–1968'de Stroganov Sanat Okulu'nda ve 1969–1975'te Moskova Basım Enstitüsü'nde devam etti. F. Halilov, 1989'dan beri SSCB Sanatçılar Birliği'nin üyesidir ve 1987'de Azerbaycan Sanatçılar Birliği'nin başkanlığına seçilmiştir. 2008'den beri Rusya Sanat Akademisi'nin onursal üyesidir. Abşeron motifleri sanatçının çalışmalarında önemli bir yer tutar. Eserleri defalarca eski SSCB ülkelerinde, Avrupa'da ve ayrıca çeşitli galeri ve sergilerde sergilendi. Ölçü: 120 x 90 cm.

    TLSold
  • GÜZEL BAKIR-Güzel Bakır imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 80 x 120 cm.

    Lot No: 99

    Lot: 99

    GÜZEL BAKIR-Güzel Bakır imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 80 x 120 cm.

    TLSold
  • GÜZEL BAKIR-Güzel Bakır imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 80 x 120 cm.

    Lot No: 100

    Lot: 100

    GÜZEL BAKIR-Güzel Bakır imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 80 x 120 cm.

    TLSold
  • ABDULLAH ÇİZGEN (1908-1987)-Abdullah Çizgen imzalı. Özel döneminin altın varaklı çerçevesi içerisinde. Tuval üzeri yağlıboya. ''Topkapı Sarayı''. 

Ölçü: 89 x 67 cm.

    Lot No: 101

    Lot: 101

    ABDULLAH ÇİZGEN (1908-1987)-Abdullah Çizgen imzalı. Özel döneminin altın varaklı çerçevesi içerisinde. Tuval üzeri yağlıboya. ''Topkapı Sarayı''. Ölçü: 89 x 67 cm.

    TLSold
  • B, SMİRNOV -Orijinal altın varaklı çerçevesinin içerisinde. Rus ressam B, Smirnov imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 
''Osmanlıda Üsküdar  III. Ahmet Çeşmesi''. 
Rus Ressam'ın Osmanlı çalışması ve güçlü fırça ve tekniklerinden dolayı nadide eserler arasında yer almaktadır. 

Ölçü: 92 x 65 cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    B, SMİRNOV -Orijinal altın varaklı çerçevesinin içerisinde. Rus ressam B, Smirnov imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Osmanlıda Üsküdar III. Ahmet Çeşmesi''. Rus Ressam'ın Osmanlı çalışması ve güçlü fırça ve tekniklerinden dolayı nadide eserler arasında yer almaktadır. Ölçü: 92 x 65 cm.

    TLSold
  • ANONİM-Tuval üzeri yağlıboya. Özel döneminin çerçevesinde. ''Vazoda Çiçekler''. 

Ölçü: 69 x 53 cm.

    Lot No: 103

    Lot: 103

    ANONİM-Tuval üzeri yağlıboya. Özel döneminin çerçevesinde. ''Vazoda Çiçekler''. Ölçü: 69 x 53 cm.

    TLSold
  • TEYMUR AĞALIOĞLU-Teymur Ağalıoğlu imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Sonbaharın Renkleri'' 

Ölçü: 44 x 35 cm.

    Lot No: 104

    Lot: 104

    TEYMUR AĞALIOĞLU-Teymur Ağalıoğlu imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Sonbaharın Renkleri'' Ölçü: 44 x 35 cm.

    TLSold
  • TEYMUR AĞALIOĞLU-Teymur Ağalıoğlu imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Sonbaharın Renkleri''. 

Ölçü: 44 x 35 cm.

    Lot No: 105

    Lot: 105

    TEYMUR AĞALIOĞLU-Teymur Ağalıoğlu imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Sonbaharın Renkleri''. Ölçü: 44 x 35 cm.

    TLSold
  • ALİ DEMİR (1931-2015)-Ali Demir imzalı. 1975 tarihli. Kontrplak üzeri yağlıboya. ''Anadolu Kadınları''. 

Ölçü: 49 x 38 cm.

    Lot No: 106

    Lot: 106

    ALİ DEMİR (1931-2015)-Ali Demir imzalı. 1975 tarihli. Kontrplak üzeri yağlıboya. ''Anadolu Kadınları''. Ölçü: 49 x 38 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. 2015 tarihli. Yazma sanatı. ''Be 47 Barakuda''.  Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 50 x 26 cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. 2015 tarihli. Yazma sanatı. ''Be 47 Barakuda''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 50 x 26 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 29 Çoban''.  Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 25 x 45 cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 29 Çoban''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 25 x 45 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 83 Ahtapot''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 30 x 29 cm.

    Lot No: 109

    Lot: 109

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 83 Ahtapot''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 30 x 29 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Orkinos''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 29 x 24 cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Orkinos''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 29 x 24 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Karagöz''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 28 x 23 cm.

    Lot No: 111

    Lot: 111

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Karagöz''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 28 x 23 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Berlam''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 34 x 24 cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Berlam''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 34 x 24 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Melisa''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 38 x 25 cm.

    Lot No: 113

    Lot: 113

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Melisa''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 38 x 25 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''İbrikli''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 35 x 24 cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''İbrikli''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 35 x 24 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''İstavrit''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 36 x 22 cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''İstavrit''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 36 x 22 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Hamam''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 38 x 25 cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Hamam''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 38 x 25 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 52 Lüfer''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 38 x 25 cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 52 Lüfer''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 38 x 25 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 26 Melanurya''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 33 x 27 cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''BR 26 Melanurya''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 33 x 27 cm.

    TLSold
  • BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Kılçık''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür.  

Ölçü: 33 x 19 cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU -Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı. Yazma sanatı. ''Kılçık''. Yazma Sanatı Nedir: Kalıpla kumaş üzerine baskı yapma sanatına ''Yazma'' denir. Bütün işlemler el işidir. Renkler fırça ile konur. Her parça ayrı ayrı boyanır. Özgün baskı sanatının en özgünüdür. Ölçü: 33 x 19 cm.

    TLSold
  • ASSİM RESULOĞLU-Assim Resuloğlu imzalı. 2021 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Yanar Dağlar''. 

Ölçü: 90 x 90 cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    ASSİM RESULOĞLU-Assim Resuloğlu imzalı. 2021 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Yanar Dağlar''. Ölçü: 90 x 90 cm.

    TLSold
  • MÜMİN CANDAŞ-Mümin Candaş imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Bekleyiş''. 

Ölçü: 80 x 90 cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    MÜMİN CANDAŞ-Mümin Candaş imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Bekleyiş''. Ölçü: 80 x 90 cm.

    TLSold
  • AYGUN TUĞAY -Aygun Tuğay imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Maskeyle Aldatmak''. 

Ölçü: 70 x 100 cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    AYGUN TUĞAY -Aygun Tuğay imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Maskeyle Aldatmak''. Ölçü: 70 x 100 cm.

    TLSold
  • NURTEN BALABAN-Nurten Balaban imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. 

Ölçü: 50 x 70 cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    NURTEN BALABAN-Nurten Balaban imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Ölçü: 50 x 70 cm.

    TLSold
  • SERDAR OKAN-Serdar Okan imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Panda''. 

Ölçü: 80 x 80 cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    SERDAR OKAN-Serdar Okan imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Panda''. Ölçü: 80 x 80 cm.

    TLSold
  • SERDAR OKAN-Serdar Okan imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadın''. 

Ölçü: 80 x 80 cm.

    Lot No: 125

    Lot: 125

    SERDAR OKAN-Serdar Okan imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadın''. Ölçü: 80 x 80 cm.

    TLSold
  • ORHAN UMUT-Orhan Umut imzalı. 2008 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Sohbette Kadınlar''. 

Ölçü: 70 x 50 cm.

    Lot No: 126

    Lot: 126

    ORHAN UMUT-Orhan Umut imzalı. 2008 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Sohbette Kadınlar''. Ölçü: 70 x 50 cm.

    TLSold
  • ŞAHİN PAKSOY-Şahin Paksoy imzalı. 2015 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 60 x 50 cm.

    Lot No: 127

    Lot: 127

    ŞAHİN PAKSOY-Şahin Paksoy imzalı. 2015 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 60 x 50 cm.

    TLSold
  • NECDET KALAY-Necdet Kalay imzalı. 1973 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Pamukkale Travertenleri''. 

Ölçü: 100 x 50 cm.

    Lot No: 128

    Lot: 128

    NECDET KALAY-Necdet Kalay imzalı. 1973 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Pamukkale Travertenleri''. Ölçü: 100 x 50 cm.

    TLSold
  • GÜZEL BAKIR-Güzel Bakır imzalı. 2021 Şubat tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 70 x 100 cm.

    Lot No: 129

    Lot: 129

    GÜZEL BAKIR-Güzel Bakır imzalı. 2021 Şubat tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 70 x 100 cm.

    TLSold
  • PELİN TOĞRUL-Pelin Toğrul imzalı. Kontrplak üzeri dekoratif sıva. 
''Tavuskuşu''. 

Ölçü: 70 x 70 cm.

    Lot No: 130

    Lot: 130

    PELİN TOĞRUL-Pelin Toğrul imzalı. Kontrplak üzeri dekoratif sıva. ''Tavuskuşu''. Ölçü: 70 x 70 cm.

    TLSold
  • PELİN TOĞRUL-Pelin Toğrul imzalı. Kontrplak üzeri dekoratif sıva. 
Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 70 x 70 cm.

    Lot No: 131

    Lot: 131

    PELİN TOĞRUL-Pelin Toğrul imzalı. Kontrplak üzeri dekoratif sıva. Soyut kompozisyon. Ölçü: 70 x 70 cm.

    TLSold
  • FİKRET ÖZTÜRK -Fikret Öztürk imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Perspektif''. 

Ölçü: 100 x 80 cm.

    Lot No: 132

    Lot: 132

    FİKRET ÖZTÜRK -Fikret Öztürk imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Perspektif''. Ölçü: 100 x 80 cm.

    TLSold
  • NURİ BATTAL-Nuri Battal imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 100 x 100 cm.

    Lot No: 133

    Lot: 133

    NURİ BATTAL-Nuri Battal imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 100 x 100 cm.

    TLSold
  • ŞAHİN PAKSOY -Şahin Paksoy imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 100 x 80 cm.

    Lot No: 134

    Lot: 134

    ŞAHİN PAKSOY -Şahin Paksoy imzalı. 2019 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 100 x 80 cm.

    TLSold
  • COSTANTİNOPLE-Costantinapole yazılı. İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Özel varaklı çerçevesinde. ''İstanbul''. 

Ölçü: 40 x 30 cm.

    Lot No: 135

    Lot: 135

    COSTANTİNOPLE-Costantinapole yazılı. İmzalı. Tuval üzeri yağlıboya. Özel varaklı çerçevesinde. ''İstanbul''. Ölçü: 40 x 30 cm.

    TLSold
  • NESLİHAN CAN-Neslihan Can imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Natürmort''. 

Ölçü: 60 x 50 cm.

    Lot No: 136

    Lot: 136

    NESLİHAN CAN-Neslihan Can imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Natürmort''. Ölçü: 60 x 50 cm.

    TLSold
  • İBRAHİM TAYFUR-İbrahim Tayfur imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Balıklar''. 

Ölçü: 60 x 80 cm.

    Lot No: 137

    Lot: 137

    İBRAHİM TAYFUR-İbrahim Tayfur imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Balıklar''. Ölçü: 60 x 80 cm.

    TLSold
  • İBRAHİM TAYFUR-İbrahim Tayfur imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Balıklar''. 

Ölçü: 60 x 80 cm.

    Lot No: 138

    Lot: 138

    İBRAHİM TAYFUR-İbrahim Tayfur imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Balıklar''. Ölçü: 60 x 80 cm.

    TLSold
  • BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. 

Ölçü: 50 x 70 cm.

    Lot No: 139

    Lot: 139

    BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. 2022 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. Ölçü: 50 x 70 cm.

    TLSold
  • BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. 

Ölçü: 38 x 28 cm.

    Lot No: 140

    Lot: 140

    BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. Ölçü: 38 x 28 cm.

    TLSold
  • BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. 

Ölçü: 34 x 24 cm.

    Lot No: 141

    Lot: 141

    BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. Ölçü: 34 x 24 cm.

    TLSold
  • BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. 

Ölçü: 34 x 24 cm.

    Lot No: 142

    Lot: 142

    BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. Ölçü: 34 x 24 cm.

    TLSold
  • BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. 

Ölçü: 34 x 24 cm.

    Lot No: 143

    Lot: 143

    BAYRAM GÜMÜŞ (1960)-Bayram Gümüş imzalı. Kağıt üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. Ölçü: 34 x 24 cm.

    TLSold
  • JOYCE ROYBAL -Joyce Roybal imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadınlar''. 

Ölçü: 50 x 40 cm.

    Lot No: 144

    Lot: 144

    JOYCE ROYBAL -Joyce Roybal imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadınlar''. Ölçü: 50 x 40 cm.

    TLSold
  • MEMDUH KUZAY-Memduh Kuzay imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Gece''. 

Ölçü: 50 x 35 cm.

    Lot No: 145

    Lot: 145

    MEMDUH KUZAY-Memduh Kuzay imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Gece''. Ölçü: 50 x 35 cm.

    TLSold
  • ANONİM-Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. 

Ölçü: 48 x 30 cm.

    Lot No: 146

    Lot: 146

    ANONİM-Tuval üzeri yağlıboya. Soyut kompozisyon. Ölçü: 48 x 30 cm.

    TLSold
  • SELMAN ALTUN-Selman Altun imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kız Kulesi''. 

Ölçü: 100 x 100 cm.

    Lot No: 147

    Lot: 147

    SELMAN ALTUN-Selman Altun imzalı. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kız Kulesi''. Ölçü: 100 x 100 cm.

    TLSold
  • ANONİM-Tuval üzeri yağlıboya. Çift taraflı. Soyut kompozisyon.  

Ölçü: 90 x 100 cm.

    Lot No: 148

    Lot: 148

    ANONİM-Tuval üzeri yağlıboya. Çift taraflı. Soyut kompozisyon. Ölçü: 90 x 100 cm.

    TLSold
  • SEMA PEYMAN-Sema Peyman imzalı. 2008 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadınlar''. 

Ölçü: 70 x 50 cm.

    Lot No: 149

    Lot: 149

    SEMA PEYMAN-Sema Peyman imzalı. 2008 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Kadınlar''. Ölçü: 70 x 50 cm.

    TLSold
  • ANONİM-Rus ressam imzalı. 1993 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. 

Ölçü: 28 x 24 cm.

    Lot No: 150

    Lot: 150

    ANONİM-Rus ressam imzalı. 1993 tarihli. Tuval üzeri yağlıboya. ''Peyzaj''. Ölçü: 28 x 24 cm.

    TLSold
  • İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 5/5. ''Ay Tutulması''. 

Ölçü: 57 x 37 cm.

    Lot No: 151

    Lot: 151

    İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 5/5. ''Ay Tutulması''. Ölçü: 57 x 37 cm.

    TLSold
  • İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 4/5. ''Sevgi İşaretleri''. Ölçü: 57 x 37 cm.

    Lot No: 152

    Lot: 152

    İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 4/5. ''Sevgi İşaretleri''. Ölçü: 57 x 37 cm.

    TLSold
  • İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 4/5. ''Bin Masalı Ön Hazırlığı''. 

Ölçü: 57 x 37 cm.

    Lot No: 153

    Lot: 153

    İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 4/5. ''Bin Masalı Ön Hazırlığı''. Ölçü: 57 x 37 cm.

    TLSold
  • İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 3/5. ''Sevgi İşaretleri''. 

Ölçü: 57 x 37 cm.

    Lot No: 154

    Lot: 154

    İZZET ARDA ONURSAN-İzzet Arda Onursan imzalı. Edisyon üzeri akrilik müdahale. 3/5. ''Sevgi İşaretleri''. Ölçü: 57 x 37 cm.

    TLSold
  • MÜNİF FEHİM -Münif Fehim imzalı. Kağıt üzeri karışık teknik.

 Ölçü: 30 x 22 cm.

    Lot No: 155

    Lot: 155

    MÜNİF FEHİM -Münif Fehim imzalı. Kağıt üzeri karışık teknik. Ölçü: 30 x 22 cm.

    TLSold
  • MEMDUH KUZAY-Memduh Kuzay imzalı. Kağıt üzeri suluboya. Soyut Kompozisyon. 

Ölçü: 33 x 24 cm.

    Lot No: 156

    Lot: 156

    MEMDUH KUZAY-Memduh Kuzay imzalı. Kağıt üzeri suluboya. Soyut Kompozisyon. Ölçü: 33 x 24 cm.

    TLSold
  • HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2017 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''İstanbul''. 

Ölçü: 62 x 50 cm.

    Lot No: 157

    Lot: 157

    HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2017 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''İstanbul''. Ölçü: 62 x 50 cm.

    TLSold
  • HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2017 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''İstanbul''. 

Ölçü: 62 x 50 cm.

    Lot No: 158

    Lot: 158

    HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2017 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''İstanbul''. Ölçü: 62 x 50 cm.

    TLSold
  • HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2009 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''Natürmort''. 

Ölçü: 46 x 31 cm.

    Lot No: 159

    Lot: 159

    HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2009 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''Natürmort''. Ölçü: 46 x 31 cm.

    TLSold
  • HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2015 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''Natürmort''. 

Ölçü: 44 x 25 cm.

    Lot No: 160

    Lot: 160

    HASAN OZANSOY-Hasan Ozansoy imzalı. 2015 tarihli. Kağıt üzeri suluboya. ''Natürmort''. Ölçü: 44 x 25 cm.

    TLSold
  • DEVRİM ERBİL-İmzalı. 2021 tarihli. Litografi baskı. "İstanbul, Mavi Şiir'' 21/15. 

Ölçü: 75 x 50 cm.

    Lot No: 161

    Lot: 161

    DEVRİM ERBİL-İmzalı. 2021 tarihli. Litografi baskı. "İstanbul, Mavi Şiir'' 21/15. Ölçü: 75 x 50 cm.

    TLSold
  • ADNAN TURANİ-Tuval üzeri karışık twknik. İmzalı. ''Soyut Kompozisyon''. 

Ölçü: 68 x 49 cm.

    Lot No: 162

    Lot: 162

    ADNAN TURANİ-Tuval üzeri karışık twknik. İmzalı. ''Soyut Kompozisyon''. Ölçü: 68 x 49 cm.

    TLSold
  • GRAVÜR BASKI-Camille Rogier’in 1854 paris baskısı Juvies de Constantinople (İstanbul Musevisi) gravürü. 

Ölçü: 46 x 30 cm.

    Lot No: 163

    Lot: 163

    GRAVÜR BASKI-Camille Rogier’in 1854 paris baskısı Juvies de Constantinople (İstanbul Musevisi) gravürü. Ölçü: 46 x 30 cm.

    TLSold
  • MUSTAFA AYAZ -Mustafa Ayaz imzalı. 2010 tarihli. Kağıt üzeri pastelboya. 

Ölçü: 20 x 20 cm.

    Lot No: 164

    Lot: 164

    MUSTAFA AYAZ -Mustafa Ayaz imzalı. 2010 tarihli. Kağıt üzeri pastelboya. Ölçü: 20 x 20 cm.

    TLSold
  • II. MURAT-İmzalı. İpek kumaş üzeri suluboya. ''Sultan II. Murat'' tasvirli. 

Ölçü: 40 x 33 cm.

    Lot No: 165

    Lot: 165

    II. MURAT-İmzalı. İpek kumaş üzeri suluboya. ''Sultan II. Murat'' tasvirli. Ölçü: 40 x 33 cm.

    TLSold
  • OSMANLI DEVLET ARMASI-Cam altı teknik. Osmanlı Devlet Arması tasvirli. Tasvir etrafı şerit süslemeli. 

Ölçü: 64 x 44 cm.

    Lot No: 166

    Lot: 166

    OSMANLI DEVLET ARMASI-Cam altı teknik. Osmanlı Devlet Arması tasvirli. Tasvir etrafı şerit süslemeli. Ölçü: 64 x 44 cm.

    TLSold
  • OSMANLI BERAT-İstanbul Samatya’da Hacıkadın mah. Sulumanastır caddesinde mukim Marto’nun Kosti’yi mülkleriyle ilgili muamelelere vekil tayin ettiğine dair vekâletname. 8 Şaban 1315 (2 Ocak 1898). 

Ölçü: 80 x 28 cm.

    Lot No: 167

    Lot: 167

    OSMANLI BERAT-İstanbul Samatya’da Hacıkadın mah. Sulumanastır caddesinde mukim Marto’nun Kosti’yi mülkleriyle ilgili muamelelere vekil tayin ettiğine dair vekâletname. 8 Şaban 1315 (2 Ocak 1898). Ölçü: 80 x 28 cm.

    TLSold
  • OSMANLI BELGE

    Lot No: 168

    Lot: 168

    OSMANLI BELGE

    TLSold
  • OSMANLI BELGE

    Lot No: 169

    Lot: 169

    OSMANLI BELGE

    TLSold
  • OSMANLI MÜHÜR TEZKİRESİ-Osmanlı Mürur Tezkiresi
Tuğra Abdülhamid
Aslen Rum cemaatinden, Kesriye kazası doğumlu Taşa’ya verilen mürur tezkiresi.
Tarih: 23 Mart 1316 (4 Nisan 1900)  

Ölçü: 42 x 30 cm.

    Lot No: 170

    Lot: 170

    OSMANLI MÜHÜR TEZKİRESİ-Osmanlı Mürur Tezkiresi Tuğra Abdülhamid Aslen Rum cemaatinden, Kesriye kazası doğumlu Taşa’ya verilen mürur tezkiresi. Tarih: 23 Mart 1316 (4 Nisan 1900) Ölçü: 42 x 30 cm.

    TLSold
  • HAT LEVHA -Hat: Celî Divanî
Tuğra şeklinde besmele ve âyete’l-kürsî.  

Ölçü: 56 x 26 cm.

    Lot No: 172

    Lot: 172

    HAT LEVHA -Hat: Celî Divanî Tuğra şeklinde besmele ve âyete’l-kürsî. Ölçü: 56 x 26 cm.

    TLSold
  • ELİF FORMLU HAT LEVHA -Hat: Divani
Hattat: Ahmed Osman
Çeşitli renklerle yazılmış elif şeklinde ayete’l-kürsi ve sonunda salavat. 

Ölçü: 64 x 12 cm.

    Lot No: 173

    Lot: 173

    ELİF FORMLU HAT LEVHA -Hat: Divani Hattat: Ahmed Osman Çeşitli renklerle yazılmış elif şeklinde ayete’l-kürsi ve sonunda salavat. Ölçü: 64 x 12 cm.

    TLSold
  • HAT LEVHA -Hat: Kûfi
Nisa suresi 79. Âyetten: “Sana gelen iyilik Allah’tandır.” 

Ölçü: 39 x 18 cm.

    Lot No: 174

    Lot: 174

    HAT LEVHA -Hat: Kûfi Nisa suresi 79. Âyetten: “Sana gelen iyilik Allah’tandır.” Ölçü: 39 x 18 cm.

    TLSold
  • VAV FORMLU HAT LEVHA -Sülüs
Hattat: Yusuf
Hadid suresi 2. âyetten bir ibare: “O her şeye gücü yetendir.” 

Ölçü: 34 x 24 cm.

    Lot No: 176

    Lot: 176

    VAV FORMLU HAT LEVHA -Sülüs Hattat: Yusuf Hadid suresi 2. âyetten bir ibare: “O her şeye gücü yetendir.” Ölçü: 34 x 24 cm.

    TLSold
  • OSMANLI TEKSTİL PANO-19. yy. Osmanlı Dönemi. El yapımı. Orta hattında Osmanlı tuğra betimlemesi bulunan eserin dört köşesi ay-yıldız süslemeli. Tuğra etrafı ''ALLAH'' lafzlı. Bordürleri oyalı eserin her köşesi süslemeli. 

Ölçü: 55 x 55 cm.

    Lot No: 178

    Lot: 178

    OSMANLI TEKSTİL PANO-19. yy. Osmanlı Dönemi. El yapımı. Orta hattında Osmanlı tuğra betimlemesi bulunan eserin dört köşesi ay-yıldız süslemeli. Tuğra etrafı ''ALLAH'' lafzlı. Bordürleri oyalı eserin her köşesi süslemeli. Ölçü: 55 x 55 cm.

    TLSold
  • OSMANLI ÇATMA -19. yy. Osmanlı Dönemi. Kumaş üzeri el işçilikli. Dikdörtgen formlu. Form dört köşesi üzüm salkımları, çiçekler ve yaprak betimlemeleri ile çevrili. Gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle dekorlu. Büyük ebatlı eser yüksek kondüsyonludur. 

Ölçü: 120 x 57 cm.

    Lot No: 179

    Lot: 179

    OSMANLI ÇATMA -19. yy. Osmanlı Dönemi. Kumaş üzeri el işçilikli. Dikdörtgen formlu. Form dört köşesi üzüm salkımları, çiçekler ve yaprak betimlemeleri ile çevrili. Gövde yüzeyi yoğun bitkisel motiflerle dekorlu. Büyük ebatlı eser yüksek kondüsyonludur. Ölçü: 120 x 57 cm.

    TLSold